Dnevni horoskop za soboto 27. novembra 2021

horoskop
Dnevni horoskop za soboto 27. novembra 2021

Dnevni horoskop za danes, soboto 27. novembra 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za soboto 27. novembra 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Nestanovitnost bo kljub Zadnjem krajcu velika, zato se lahko še tako osrečujoče in trdno prepričanje zamaje.

Horoskop nasvet za današnji dan: Ne imejte strahu pred tveganjem, seveda pa pred večjimi odločitvami preverite vse možnosti, saj bi lahko zaradi nestrpnosti spregledali kakšno malenkost.

horoskop.si
Luna je v znamenju device

Danes ob 03:12 uri preide Luna v znamenje Device

Devica, šesto znamenje zodiaka, ki označuje življenjsko obdobje konec mladosti in z njo povezan letni čas konec poletja, je po temperamentu melanholično, sicer pa intelektualno, skrbno, delavno, praktično, konzervativno, kritično in analitično znamenje. Ponazarja željo po analitičnem pristopu in perfekcionizmu na vseh področjih dolžnosti. Njena prispodoba je čista energija, prav tako njena življenjska energija novega obdobja požete zemlje.

Odlikuje jo samodisciplina, v zodiakalnem krogu ima najbolj razvit čut za dolžnost in odgovornost.

Devica poskrbi za red v prvi polovici zodiaka, od tukaj izvira povezava s prebavnim traktom, ki odstranjuje nepotrebne škodljive snovi, zato bo v dneh, ko luna potuje po znamenju device povečano vaše zanimanje, povezano s področjem zdravega prehranjevanja. Sposobnost funkcionalne povezanosti med umom in telesom ustvarja bolj stabilno zdravje, medtem ko nerazumevanje zahtev fizičnega in psihičnega telesa ustvarja tendenco k slabšemu vitalnemu potencialu. Izbira hrane, oblačil, telesne kondicije, druženja, prav tako vpliva na stanje duha in zdravja.

Danes ob 13:28 uri nastopi Zadnji krajec

Zadnji krajec, vas bo usmeril v revizijo, razmišljanje o preteklih napakah, in željo, kako si ustvariti boljše življenje. Popeljal vas bo v čiščenje telesa in duše, predvsem pa je primeren za začetek diete, saj ima vnos hrane manjši učinek in zato zgleda, kot bi bila manj kalorična. Z oblačili se danes ne boste obremenjevali, pomembno vam bo da bodo udobna.

Prijateljstvo je drevo, ki ponuja zavetje.

Samuel Taylor Coleridge

Rojeni v znamenju Strelca in dogodki na današnji dan:

  • Janez Evangelist Krek, slovenski teolog, sociolog, publicist, politik
  • Aleksander Dubček, slovaški politik
  • Vladimir Andrejevič Uspenski, ruski matematik
  • Bruce Lee, hongkonško-ameriški filmski igralec
  • Jimi Hendrix, ameriški glasbenik

Na današnji dan Alfred Nobel sestavi oporoko, ki je temelj Nobelove nagrade. Ustanovljena koalicija Demos, ki je spomladi 1990 zmagala na prvih demokratičnih volitvah. V mestu Neuilly-sur-Seine podpisana mirovna pogodba z Bolgarijo. Osvobojena celotna Etiopija. V Moskvi prvič izvedejo Rahmaninovov Klavirski koncert št. 2 v c-molu. Rodil se je Anders Celsius, švedski astronom in Henry Augustus Rowland, ameriški fizik, astronom. Umrl je Ivan Perne, slovenski diplomat, pravnik in Edward Bach, angleški homeopat in utemeljitelj cvetnega zdravljenja.

Glasba je moja vera.

Jimi Hendrix
Kako bo Zadnji krajec vplival na vaše počutje?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste usmerjeni k zaključevanju in dokončevanju.

Katera znamenja zodiaka se boste danes preveč ukvarjala z drobnimi malenkostmi?

V današnjem dnevu se boste preveč ukvarjali z drobnimi malenkostmi rojeni v zračnih znamenjih.

Preberite tudi: PLANETARNI PREMIKI IZTEKAJOČEGA 2021

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Prijeten čas velikih podvigov, moči prepričati nekoga, ga navdušiti in spodbuditi za skupne projekte. Možni so poslovni in finančni uspehi, ki vam bodo še dolgo ostali v spominu.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Pravočasno si zagotovite nekaj dokumentov in pazite zaradi Zadnjega krajca glede izplačil, da ne bo pomot ali izgub le zaradi naglice in nepazljivosti. Vse se bo dobro končalo.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Kljub luni v devici boste brezglavo tavali sem ter tja, ter razmišljali, kaj bi lahko v svojem življenju spremenili, da bi končno občutili mir in zadovoljstvo. Postavite si bolj realne cilje.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Končno vam gre vse na roko, zato se ne ustavljajte preveč pri podrobnostih kot tolikokrat doslej. Poskusite videti celoto ter prepoznati svojo priložnost. Koristna bo pomoč nekoga od domačih.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Ob vas je tokrat oseba, ki vam je očitno naklonjena, kar vam bo dalo zadosten zagon da osebnostno napredujete. Popoldne boste preživeli v dobri družbi, kjer ne bo manjkalo humorja.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Izvedeli boste novosti, vendar ostaja občutek, da nečesa še ne obvladate tako, kot bi želeli. Uspelo vam bo, čeprav še niste povsem prepričani, spremlja vas luna v devici.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Na sodbe in očitke drugih se tokrat ne boste ozirali, saj boste vedeli, da ste na pravi poti, kjer vas na koncu čaka zaslužen uspeh. Uživali boste v družbi znancev in prijateljev.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Tokrat boste počivali in uživali, še posebej tisti, ki znate odmisliti obveznosti in jih vreči čez ramo. Na čustvenem področju boste vezani potrebovali več potrditev kot običajno.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Kljub luni v znamenju device se vam bo vse, česar se boste lotili zdelo zelo enostavno. Vaše misli bodo razpršene, vi samozavestni, rezultati vašega dela pa kljub vsemu pozitivni.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Bodite radodarni, saj se marsikaj počasi obrača v vašo korist. Najbolje se boste počutili v krogu vaših bližnjih in z mlajšimi, predvsem zato, ker vas razumejo in navdihujejo s prisrčnostjo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Tisti, ki ste sveže zaljubljeni, boste želeli s partnerjem preživeti čim več prostega časa. Na vidiku je tudi globok pogovor, ki vama prinaša še dodatno potrditev. Dišal vam bo prosti čas, zato ga boste čim bolje preživeli.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Zaupajte v življenje in skušajte delovanje popeljati v pravo smer. Pomembno je, da se hvaležno ozrete naokrog in cenite vse, kar imate, vse kar vam je dano. Skratka, zaupajte vase!

Vas zanima: KAKO URAVNOTEŽITI MISLI IN ČUSTVA?