Dnevni horoskop za soboto 27. avgusta 2022

horoskop
Dnevni horoskop za soboto 27. avgusta 2022

Dnevni horoskop za danes, soboto 27. avgusta 2022

Predviden čas branja: 4 minutes

Dnevni horoskop za soboto 27. avgusta 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Zlahka boste zaradi Mlaja navezovali stike, ter se pogovarjali o različnih temah, tudi o tistih malce težjih.

Horoskop nasvet za današnji dan: Na področju čustev boste sramežljivi, zato se lahko simpatičnemu predlogu brez pravega vzroka izognete. Čeprav boste radovedni, ne boste preveč spraševali.

horoskop
Luna v znamenju

Danes ob 02:24 uri Luna preide v znamenje Device

Devica, šesto znamenje zodiaka, ki označuje življenjsko obdobje konec mladosti in z njo povezan letni čas konec poletja, je po temperamentu melanholično, sicer pa intelektualno, skrbno, delavno, praktično, konzervativno, kritično in analitično znamenje. Ponazarja željo po analitičnem pristopu in perfekcionizmu na vseh področjih dolžnosti. Njena prispodoba je čista energija, prav tako njena življenjska energija novega obdobja požete zemlje.

Odlikuje jo samodisciplina, v zodiakalnem krogu ima najbolj razvit čut za dolžnost in odgovornost.

Devica poskrbi za red v prvi polovici zodiaka, od tukaj izvira povezava s prebavnim traktom, ki odstranjuje nepotrebne škodljive snovi, zato bo v dneh, ko luna potuje po znamenju device povečano vaše zanimanje, povezano s področjem zdravega prehranjevanja. Sposobnost funkcionalne povezanosti med umom in telesom ustvarja bolj stabilno zdravje, medtem ko nerazumevanje zahtev fizičnega in psihičnega telesa ustvarja tendenco k slabšemu vitalnemu potencialu. Izbira hrane, oblačil, telesne kondicije, druženja, prav tako vpliva na stanje duha in zdravja.

Danes ob 10:17 uri nastopi Prazna Luna – Mlaj

Danes vas bo spremljal Mlaj, ki vas bo popeljal k poglabljanju in intenzivnemu razmišljanju o sebi. To je zelo ugoden čas za razstrupljanje vašega telesa in pavzo s kakšnim zelenjavnim postom. Če se že nekaj časa neuspešno trudite prenehati s kajenjem ali drugimi razvadami, je sedaj čas več kot ugoden. To je čas primeren za jogo, meditacijo in ostale duhovne vaje. Z Mlajem boste polni optimizma.

Osredotočili se boste nase in na svoje načrte. Razmislite tudi o čiščenju in razstrupljanju telesa, ki bo izboljšalo vašo prebavo. Vaši lasje vam bodo zelo hvaležni, če jih boste ostrigli. Izbira oblačil vam narekuje nekaj nenavadnega, vpadljivega. Potopite se v svet sladkega sanjarjenja.

Ne moremo vsi delati velikih stvari. Lahko pa delamo majhne stvari z veliko ljubeznijo.

Mati Terezija

Rojeni v znamenju device in dogodki na današnji dan:

  • Mati Terezija, albansko redovnica, svetnica
  • Aci Bertoncelj, slovenski pianist, pedagog
  • Nikola Pilić, hrvaški tenisač in trener
  • Barbara Bach, ameriška filmska igralka, fotomodel
  • Gerhard Berger, avstrijski dirkač formule 1

Na današnji dan v požaru zgori Ostankinski stolp v Moskvi. Izstrelijo medplanetarno vesoljsko sondo Mariner 2 proti Veneri. ZDA sprejmejo zakon o obvezni vojaški službi. Francija, ZDA, Nemčija, Velika Britanija, Italija, Poljska, Češkoslovaška, Belgija in Japonska v Parizu podpišejo Briand-Kelloggov pakt. Izbruh indonezijskega vulkana Krakatau. Rodil se je Julij Betetto, slovenski basist in Georg Wilhelm Friedrich Hegel, nemški filozof. Umrl je Le Corbusier, švicarsko-francoski arhitekt in Herman Potočnik, slovenski raketni inženir, vizionar.

Vsakič, ko se komu nasmehneš, je to dejanje ljubezni, prelepa stvar, dar drugi osebi.

Mati Terezija
Kako bo na vas vlival Mlaj?

Dnevni horoskop napoveduje, da vas bo Mlaj prebudil na vseh področjih.

Katera znamenja zodiaka boste najbolj intenzivno občutila energijo Mlaja?

Najbolj intenzivno boste energijo Mlaja zaznavali raki, ribe in tehtnice.

Preberite tudi: ASTRO ZNAMENJA, KI VERJAMEJO V POPOLNO LJUBEZEN ali MOČ IN NAPOJ LJUBEZNI

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Kljub Mlaju prihaja nekaj napetosti, in sicer v povezavi s tistimi, ki vam ponujajo drugačne zaključke. Poiskati bo potrebno prave besede, ter sprejeti določene predloge.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Glede vsega kar se bo dogajalo, se lahko zaradi ugodnega Mlaja dogovorite brez kakršnih koli težav. Ob pogovoru boste mirni, ker boste zadovoljni sami s sabo ter z razpletom.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Zaradi lune v devici boste obremenjeni s financami, pomagalo vam bo, če se zadržite pred nesmiselnimi nakupi. Usmerite energijo raje na področje rasti, kjer nujno potrebujete napredek.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nekdo, ki ves čas komplicira vas utegne obremeniti, saj niste vajeni čakanja. Pod pritiskom ste, tudi glede odnosa, ki je obtičal v slepi ulici, čeprav se trudite, da bi ga izboljšali.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Odpira se vam možnost, da bi ob posebnem srečanju združili prijetno s koristnim in se končno pogovorili tudi o kočljivi tematiki, ki vas v mislih neprestano spremlja že dlje časa.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Všeč vam bo razprava brez intenzivnih čustvenih odzivov, sposobni se boste dogovoriti brez drame. Vzemite si več časa za svojo ljubljeno osebo, saj boste zelo strastni.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Čustva bodo zaradi lune v devici ohlajena, vendar boste v domačem okolju kljub temu veliko naredili, se počutili umirjeni in skoncentrirani na to, kar je za vas trenutno pomembno.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Ne čakajte več da vas priložnosti ujamejo, temveč razširite obzorja in se ne zatekajte v navade, ki vas počasi obremenjujejo. Prihaja možnost za nekoliko drugačno odločitev.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Razmišljajte pozitivno, čeprav boste v domačem okolju zaradi vpliva lune v devici sprva previdni in zadržani. Želeli se boste razbremeniti, vendar ne bo najbolj enostavno.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Z nekaj odprtosti in pripravljenosti na spremembe bodo posledice, ki se vam nakazujejo pozitivne. Na področju ljubezni se vsemu skupaj nasmejte in lažje vam bo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Zavedate se, da vam je določena zadeva izredno pomembna, zato se vanjo poglobite, kar z vplivom lune v devici sploh ne bo težko. Spregledali boste nekaj pomembnega.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Spoznati ter priznati lastne napake bo z luno v devici zelo konstruktiven proces, ki vas usmerja, da počasi popravite, kar je v vaši moči. Ostale zadeve pa skušajte sprejeti takšne kot so.

Vas zanima: IZKORISTITE ŽIVLJENJE, SAJ JE SAMO ENO ali IZRAZITO POZITIVNE IN NEGATIVNE LASTNOSTI ZNAMENJA DEVICA