Dnevni horoskop za soboto 25. novembra 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za soboto 25. novembra 2023

Dnevni horoskop za danes, soboto 25. novembra 2023

Predviden čas branja: 4 minute

Dnevni horoskop za soboto 25. novembra 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, mednarodni dan boja proti nasilju nad ženskami. Ugotovite kje tiči kamen spotike in skušajte razrešiti kar je v vaši moči. Čustveno področje ne bo najbolj umirjeno, bo pa zelo intenzivno in globoko.

Horoskop nasvet za današnji dan: Zelo ugoden čas, da se znebite nepotrebnih drobnarij, ki vam več ne služijo v pravem smislu.

Horoskop
Luna je v znamenju Bika

Luna je v znamenju Bika

Drugo astrološko znamenje bik je po temperamentu melanholično, sicer pa materialistično, praktično in plodno znamenje. V tem znamenju luna zaradi svoje razvnetosti izraža svoje najbolj pozitivne lastnosti. Zemeljsko znamenje, ki ustreza življenjskemu obdobju otroštva, vlada tudi letnemu času pomladi. Tempo življenja se v teh dneh nekoliko upočasni. Postanemo bolj umirjeni, a tudi trdovratnejši in bolj uporni. Nagon po preživetju, pridobivanju in uživanju nas vzpodbuja k nakupom ter zadovoljevanju čutov.

Poudarjena atributa v teh dneh sta zagotovo vztrajnost in trmoglavost, zato se boste težko prilagodili hitrim spremembam in novostim.

Čas primeren za odkrivanje svoj čutov in gradnjo trdnih temeljev v domačem okolju. Pri uresničevanju svojih hotenj boste bolj samovoljni in nepopustljivi, še posebej če se srečate z odporom. Težko boste prenesli, če drugi storijo več, kot vi zmorete, zato vas lahko želja po veljavi in častihlepje zapeljeta, da postanete zavistni in nenaklonjeni. V teh dneh boste pri partnerju iskali smisel za domačnost in nežnost, ter čut za gospodarnost.

Danes praznuje Christina Applegate: Astro profil

Njeno Sonce se nahaja v znamenju strelca, zato je svobodna, sproščena in predvsem zelo velikodušna. Ko se nekaj odloči, to skuša tudi izpeljati do konca, zmaga je zanjo ključnega pomena, tudi če se mora odrekati. Sposobna je diplomatskih odločitev ter prilagajanja, vendar le takrat, ko je njen cilj jasno zastavljen. Z luno v znamenju rib je občutljiva in težko prenaša kritike, zato je včasih zelo muhaste narave. Ko ljubi, ljubi z vsem srcem in dušo in je popolnoma predana. Zvestoba je njena glavna vrlina.

Venera v strelcu jo vodi k temu, da v odnosih ne komplicira, ampak je zadovoljna z malenkostmi, Mars v ribah pa je tisti, ki ji meče pod noge ovire, vendar je kljub temu vztrajna in ambiciozna, ter prepričana v svoj uspeh in napredek.

Da bi vsakdanjik bil ploden, da bi imel smisel, moramo vanj vgraditi ljubezen.

Stanko Žakelj

Rojeni v znamenju Strelca in dogodki na današnji dan:

  • Ante Marković, hrvaški politik
  • Zdravko Počivalšek, slovenski podjetnik in politik
  • Billy Burke, ameriški igralec, scenarist, producent
  • Xabi Alonso, španski nogometaš
  • Gaspard Ulliel, francoski igralec

Na današnji dan leta 2001 kloniran prvi človeški zarodek. John Lennon protestno vrne red britanskega imperija. Bolgarija, Danska, NDH, Finska, Romunija in Slovaška pristopijo k antikominternskemu paktu. Vojvodina se priključi Srbiji. Edvard Rusjan prvič poleti z letalom lastne izdelave. Alfred Nobel izumi dinamit. Rodil se je France Mesesnel, slovenski umetnostni zgodovinar in Jožica Svete, slovenska pevka, članica Ansambla bratov Avsenik. Umrl je Fidel Castro, kubanski politik in Diego Maradona, argentinski nogometaš.

Katera znamenja zodiaka se boste danes najraje zadrževala doma?

V današnjem dnevu se boste najraje zadrževali doma rojeni v zemeljskih znamenjih. 

Katera znamenja zodiaka lahko doživite ohladitev na področju čustev?

Danes lahko manjšo ohladitev na področju čustev doživite rojeni v zračnih znamenjih.

Preberite tudi: KAKO ČUTI ON IN KAKO ČUTI ONA? ali SVOBODNO RAZMERJE NI ENOSTAVNA IZBIRA

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Z energijo lune v biku se boste usmerili v odnose, najbolj vas bo zanimalo, kateri so resnično iskreni in kaj se utegne skrivati za tistimi, ki morda niso. Zvečer pričakujte toplino.

 
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Čeprav boste sestavljali zadeve v celoto, vas bo nekoliko ovirala misel na to, kaj vse bi morali še postoriti. Odločnost bo zmanjšana, zato se boste o pomembnih stvareh pogovorili.

 

 

 
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Končno veste, kaj si želite, zato napredovati zagotovo ne bo pretežko, saj ste v resnici komaj čakali, da se nekaj končno premakne. Pomagala vam bo tudi trma, ki jo prebuja luna v biku.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Osredotočite se ne informacije, ki vam lahko koristijo, in odmislite vse, kar je pretirano ali nerealno. Doma se morate bolj potruditi, da bi ohranili mir in dosegli soglasje, po katerem hrepenite.

 

 
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Z vztrajnostjo, ki jo prebuja luna v biku se boste z veseljem lotili tudi najtežjih nalog. Misli bodo usmerjene v napredek, na čustvenem področju pa bo prisotne nekaj nenavadne tišine.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Veselje in simpatično presenečenje bo razlog za dobro voljo. Ko boste opravili z obveznostmi, vam bo pomembno le to, da se povežete s prijatelji in se imate lepo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ne oklevajte glede večje naloge, čeprav vam bo odvzela nekaj prostega časa, toda tokrat boste pripravljeni močno zagrizniti v velik zalogaj in se izkazati v družinskem okolju.

 
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Nekdo vam bo naredil pravo zmedo, ko bo hotel dokazati, da se v določeni situaciji znajde bolj kot vi. Vskočite in odreagirajte, preden se stvari tako zapletejo, da boste potrebovali pomoč.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ne pustite svojih domačih ali prijateljev na cedilu, ampak jim nesebično pomagajte v težkih trenutkih. V domačem okolju bo vsa skrb z energijo lune v biku tokrat žal ležala na vaših ramah.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Ne pozabite se otresti skrbi, preden stopite na domače dvorišče. Soočite se s prijetnimi pogovori. Pripravljeni boste na akcijo, ki bo vezana na vsa področja, najbolj pa na ljubezenskega.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Če ste se odločili izkoristiti ugodne okoliščine in začeti nekaj novega, si lahko kmalu obetate manjši napredek. V večernih urah se bo prileglo več lenarjenja, zato se udobno namestite.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Lotite se dela, preden vas zapusti navdušenje. Z lahkoto boste premagali nekaj ovir, ki bi vas kasneje lahko na celi črti upočasnile. Posvetite svoj prosti čas najbližjim, saj bodo hvaležni.

Vas zanima: POMEMBNE ASTRO PRELOMNICE IZTEKAJOČEGA LETA ali ASTRO PROFIL ZNANIH: ANA KLAŠNJA