Dnevni horoskop za soboto 23. marca 2024

Horoskop
Dnevni horoskop za soboto 23. marca 2024

Dnevni horoskop za danes, soboto 23. marca 2024

Predviden čas branja: 5 minut

Dnevni horoskop za soboto 23. marca 2024. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, Svetovni dan meteorologije. Ugotovite kje tiči kamen spotike in skušajte v pomembnih situacijah ravnati tako, kot bi vi želeli da ravnajo drugi.

Horoskop nasvet za današnji dan: Čas je že, da razširite duhovna obzorja, ki jih že nekaj časa ni razsvetlila nobena modrost ali novost.

Horoskop
Luna je v znamenju Device

Ugodno za nadurno delo, pospravljanje, čiščenje, rutinska dela, domača popravila, nabiranje in pripravo zelišč, vrtnarjenje, skrb za telo in zdravje, za pomoč in izlete v naravo. Neugodno za družabno življenje. Čas z luno v devici bo namenjen želji po izobraževanju na področju prehranjevanja, zato poiščite kakšen nov, zdrav recept, ki vas bo razveselil, vendar izberite bolj enostavnega, saj vaše kuharske sposobnosti ne bodo na vrhuncu.

Ker boste zelo disciplinirani, boste lažje vzdrževali dieto. Z luno v zemeljski devici boste posvečali pozornost malenkostim. Med čiščenje, ki bo na prvem mestu, spadata tudi čistoča telesa ter skrb za zdravje in osebno higieno.

Obsedla vas bo potreba po redu in samoorganizaciji, sistematično in natančno si boste planirali svoje dni, jezila vas bo le pretirana samokritičnost. Sedaj je pravi čas da na več področjih naredite red in se znebite dvomov, strahov in ostalega balasta. Zaradi povečane kritičnosti v teh dneh ne pričakujte prijetnih komplimentov in opazk.

Rojeni v znamenju ovna in dogodki na današnji dan:

  • France Kidrič, slovenski književni zgodovinar
  • Ricardo Zonta, brazilski avtomobilistični dirkač
  • Nicholle Tom, ameriška filmska in televizijska igralka
  • Andrea Dovizioso, italijanski motociklistični dirkač
  • Kyrie Irving, ameriški košarkaš

Na današnji dan sta brata Wright vložila prošnjo za patent, potem ko sta zgradila prvo letalo. Nasa je izstrelila vesoljsko plovilo Gemini 3. Rodil se je Michael Haneke, avstrijski režiser, scenarist, akademik in Anton Ocvirk, slovenski zgodovinar. Rodil se je tudi slavni matematik Jurij Vega in pevka Chaka Khan. Umrl je Marjan Jerman, slovenski novinar in Elizabeth Taylor, ameriška filmska igralka.

Poslušaj preden spregovoriš, mogoče sprevidiš da je bolje če molčiš.

Ljudski pregovor
Katera astro znamenja boste ves čas razmišljala o materialnem področju?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste o materialnem področju razmišljale device in ribice.

Čemu se je danes smotrno izogniti?

Danes bi se morali izogniti prerekanju in argumentiranju.

Preberite tudi: 3 MOŠKI ZODIAKA, KI SO PRAVI GOSPODJE ali KO SE POVEŽETA DVE OSEBI, ROJENI V ZNAMENJU OVNA

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Po neprestanem hitenju si boste priznali, da potrebujete počitek in trenutek, da se zberete. Če si ga ne boste privoščili, boste vedno bolj nestrpni ter nezadovoljni s svojim stanjem na področju osebne rasti.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Čutnost bo zagotovo vodila v urejene odnose. Razumevanje in dobra volja vas vodita k trenutkom sreče zato se potrudite, da se boste v kočljivih trenutkih znali zadržati in prešteti v mislih do tri.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Pazite kljub temu da je sobota na finančno področje ter pomembne papirje, saj vam lahko nekdo če ne boste dovolj pozorni povzroči škodo. Končno se lahko izpolnijo sanje o iskreni ljubezni.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Pazite, da ne boste poteptali zaradi lune v devici prijetnega razpoloženja z resnimi razpravami o delu in denarju. Če čakate na spontano spremembo, se ta še nekaj časa ne bo zgodila.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Priporočljivo bo, da bi za malenkost pozabili na večje zaplete. Kljub veliki količini dela in neprestanim motnjam s strani bližnjih nikar ne odlašajte s počitkom. Razumevanje bo ključnega pomena.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Kljub luni v svojem znamenju boste odprti, sočutni in zelo domiselni. Na vsakem koraku boste sposobni poskrbeti zase. Čutili boste, da ste nepremagljivi in da za vas ovire sploh ne obstajajo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Telo potrebuje nekaj počitka, saj so za vami nadvse naporni dnevi. Skušajte uživati bolj zdravo hrano, pojdite v naravo in se bolj intenzivno posvetite analiziranju svoje osebne plati.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Preko zanimivega dogajanja boste spoznali, da ni vse izgubljeno in da obstaja upanje, ki ga tako močno potrebujete. Ker boste na široko odprli srce, boste dobili odgovor na vprašanje, ki je za vas pomembno.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Znatna mera optimizma se bo razprostirala tako v ljubezni kot tudi tam, kjer vas čaka nekaj opravkov. Prepustite se simpatičnemu tempu in ne komplicirajte tam, kjer naj bi bilo vse jasno in dorečeno.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Prebudilo se bo zanimivo dejstvo, da je stanje na področju čustev odvisna od tega, koliko se potrudite. Žal ne boste imeli dovolj potrpežljivosti, da bi nekaj opravili tako dobro, kot si želite.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Vse se bo odvijalo zaradi lune v devici na živčni osnovi, zato poskusite pozabiti na stvari, ki jih ne morete hitro in brez pomoči spremeniti. Pokažite družinskim članom ter prijateljem, koliko vam pomenijo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Ne oklevajte, ampak se čim prej soočite z vsemi zadevami, ki bi jih morali končati že včeraj. V ljubezenskih odnosih trenutno ne morete imeti zadnje besede, sprejmite to in se ne pritožujte preveč.

Vas zanima: ŽENSKE, KI SO NAJBOLJ POVEZANE Z BRATI ALI SESTRAMI ali KO NE VEŠ, KAM GREŠ, BOŠ PRISPEL NEKAM DRUGAM