Dnevni horoskop za soboto 23. decembra 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za soboto 23. decembra 2023

Dnevni horoskop za danes, soboto 23. decembra 2023

Predviden čas branja: 5 minut

Dnevni horoskop za soboto 23. decembra 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Približajte se energiji, s katero lahko poiščete tisti del sebe, za katerega ste imeli občutek da je izgubljen.

Horoskop nasvet za današnji dan: Intenzivne zaznave bodo na ljubezenskem področju prebudile razne dvome, ki pa jim nikar ne podlezite, najprej se o njih prepričajte.

Horoskop
Luna je v znamenju Bika

Ko se luna nahaja v zodiakalnem znamenju bika bodo na preizkušnji vsi vaši čuti še zlasti dobrih okusov – hrane, prijetnih vonjav in pomirjajočih zvokov, katere prejemate preko bikove simbolike lastnosti, od tu tudi izredni prvinski čut za estetiko. Objekti njegovih zaznav in stopnja fizičnega kontakta z drugimi bo v teh dneh določila senzualnost in željo po dotikih.

Umetnost in narava vas bosta v teh dneh napolnili s svetlobo. Če ste v fazi hujšanja, bodite v teh dneh strogi sami do sebe, saj vam bo na vsakem koraku dišala odlična hrana. Zaradi vestnosti in potrpežljivosti se boste v umirjenem okolju z lahkoto zbrali in opravili tudi z zoprnimi opravili.

Vse kar je znano in povezano s financami, bo dobilo v teh dneh še dodaten pomen. Povečana bo vaša precizna zaznava in želja po delovanju v naravi. Z veseljem boste obiskali kozmetičarko, masažo, ter se sprehodili skozi gozd. Ugodno za nakupe, vrtnarjenje, pobiranje pridelka, gojenje cvetic, kulinariko, urejanje bazičnih zadev, izlete na podeželje in za nego telesa.

  • Janko (Juan) Benigar, slovenski jezikoslovec, etnolog
  • Eddie Vedder, ameriški glasbenik, pevec, kitarist
  • Manuel Rivera-Ortiz, ameriški fotograf
  • Jernej Šugman, slovenski igralec
  • Matej Lahovnik, slovenski politik in ekonomist

Na današnji dan Državni zbor ratificira Ustavo Republike Slovenije. Leta 1990 je bil izveden plebiscit, na katerem so se volivci in volivke v Sloveniji odločili za odcepitev od Jugoslavije. Rodil se je Janoš Murkovič, slovenski pisatelj in Aleksander I. Ruski, ruski car. Prav tako se je rodil japonski cesar Akihito. Umrl je slovenski pisatelj Vladimir Levstik in Rudolf Golouh, slovenski dramatik, publicist, pesnik.

Moč ni pogojena s fizičnimi zmogljivostmi. Moč prihaja iz neomajane volje.

Ghandi
Kaj vas bo danes najbolj razveselilo?

Dnevni horoskop napoveduje, da vas bodo najbolj razveselili lepi komplimenti.

Katera znamenja zodiaka boste najbolj igriva?

Najbolj igrivi boste biki, levi in tehtnice.

Preberite tudi: OSEBNI RAZVOJ IN POTREBA PO LJUBEZNI ali HOROSKOP: KAKŠNO BO LETO 2024?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Začnite čim prej ločevati med delom in zasebnostjo, v nasprotnem primeru se lahko umirjeno stanje podre. Ne ustrašite se osebe, ki bo z nesramnimi pripombami skušala uničiti nekaj, kar vam veliko pomeni.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Več časa preživite z družinskimi člani, saj je to tisto, kar v tem trenutku nujno potrebujete. Povezovanje s starejšimi bo sicer precej zapleteno, toda zagotovo bo dolgoročno vredno truda.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Sposobnost, da se znate nasmejati na svoj račun vas bo postavila v ospredje. Vse zadeve in situacije, ki so se v preteklih dneh komplicirale, bodo sedaj končno našle svoje mesto.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nekdo, ki bi sicer lahko pometal pred svojim pragom, vam bo vse čas skakal v besedo in vas s tem močno vznemirjal. Namesto da si dovolite da vas vznemiri, se raje obrnite vstran in si mislite svoje.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Želje bodo poudarjene, precej dovzetni pa boste tudi za opazke, kaj si lahko privoščijo drugi. Veliko boste razmišljali o materialni plati, vendar je ravno to tisto, kar lahko doma povzroči razna razprtja.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Z nekom od prijateljev zaradi nasprotnih želja ne bosta našla skupnega jezika, kar vas utegne razjeziti. Skušajte bolj natančno razložiti svojo plat, morda pa nasprotno stran vseeno prepričate.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Prijetno presenečenje, ki ga boste z energijo lune v biku deležni, bo pritegnilo vašo pozornost. Mikalo vas bo vse kar je nepredvidljivo. Delovali boste čisto brez značilnih pomislekov.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Nekdo vam ne bo povedal vsega po resnici, zato boste veliko časa razmišljali in želeli odkriti ozadje zgodbe. Poudarjati boste začeli nekaj, glede česar ste popolnoma prepričani, da vam lahko uspe.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Občutek, ki ga prebuja luna v znamenju bika in je povezan z družinskim okoljem bo dober, počutili se boste kot prerojeni. Zakorakajte tudi na ljubezenskem področju kjer ste siti rutine v nove energije.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Zaželeli si boste narediti zaključke in se posloviti od tistega, kar vas bremeni. Zapišite si ideje, ki se vam bodo spontano porodile ob branju zanimive vsebine iz področja osebne rasti.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Prav je da se posvetite družini, vendar ohranite pri hrani zmernost, da ne boste preobremenili želodca. Težave in križe, ki vas pestijo na ljubezenskem področju pustite za sabo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Naj vas ne spravijo v slabo voljo neupravičeni očitki s strani osebe, ki bo nevoščljiva zaradi vaše sposobnosti, da vedno pomirite vse kar je vznemirjenega in uredite vse kar je neurejenega.

Vas zanima: KATERIM LJUBEZENSKIM PAROM BO LETO 2024 NAJBOLJ NAKLONJENO? ali HOROSKOP: LASTNOST, KI JE NIKAR NE NOSITE V LETO 2024