Dnevni horoskop za soboto 20. maja 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za soboto 20. maja 2023

Dnevni horoskop za danes, sobota 20. maja 2023

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za soboto 20. maja 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskopsvetovni dan čebel. Danes se boste ustavili na kritičnem razpotju predhodnih ciklov, kar vas vodi v nihanja in neodločnost. Da bi dosegli kar ste si zastavili, morate najprej na široko odpreti oči in spregledati.

Horoskop nasvet za današnji dan: Vaša osebna spirala s se bo danes s pomočjo stabilne podzavesti zavrtela v pravo in razgibano smer.

horoskop
Dnevni vpliv Lune

Luna je v znamenju Dvojčka

Dvojčka, tretje znamenje zodiaka in zadnje znamenje pomladi, je po temperamentu sangvinično znamenje. Hiter, brsteč in gibljiv znak, ki ga povezujemo z obdobjem razcveta narave, njegova energija izbruhne v divjih vrtincih. Sprememba duha v besedo omogoča pogovor, kar je simbol dvojčka. Življenjsko obdobje, ki ga to zračno znamenje označuje je puberteta. Z njim je povezano nesmiselno in zapleteno obnašanje. Dvojček funkcionira v svoji nestanovitnosti, kjer privre na plano podvajanje.

Z enim delom živi, deluje, čuti, z drugim delom pa nadzira svoje delovanje, čutenje ter življenje. Lahko je dober plesalec in hkrati opazovalec.

Obdobje lune v znamenju dvojčkov pomeni ideje in zamisli, je lahkotno in komunikativno, spremenljivo in prilagodljivo. Vzdušje med ljudmi se v teh dneh sprosti, postanemo živahnejši in bolj družabni. Poudarek je na komunikaciji, transportu in intelektualnem delu. Povečana bo vaša sposobnost prilagajanja in vaša improvizacija bo več kot odlična. Prihajajo nenadna presenečenja in nestanovitnost v odnosih. V enem trenutku boste želeli živeti tukaj in zdaj, v drugem trenutku pa boste skušali biti razumsko analitični.

Iskrena dobra beseda je kot med, sladka za dušo in zdravilo za telo.

Slovenski pregovor

Rojeni v znamenju bika in dogodki na današnji dan:

  • Anton Janša, slovenski čebelar
  • Alojz Zupan, slovenski klarinetist
  • Boris Akunin, ruski pisatelj, prevajalec
  • Marko Tratar, slovenski šahist
  • Iker Casillas, španski nogometaš

Na današnji dan je v Novi Gorici odprta nova stavba Primorskega narodnega gledališča. Kuba postane neodvisna od ZDA. Levi Strauss in Jacob Davis prejmeta patent za džins. Rodil se je Honoré de Balzac, francoski pisatelj in Francis Cotes, angleški slikar. Rodil se je tudi britanski glasbenik Joe Cocker in ameriški hip-hop, rap ustvarjalec Busta Rhymes. Umrl je Krištof Kolumb, italijansko-španski pomorščak in Niki Lauda, avstrijski drikač formule.

Svetovni dan
Svetovni dan čebel
Kakšno počutje lahko pričakujete danes?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste dobre volje, navdušeni in spontani.

Katera znamenja zodiaka boste polna zagona in dobre energije?

Polni zagona in dobre energije boste rojeni v zračnih znamenjih.

Preberite tudi: MORALNA NAČELA IN NJIHOV POMEN

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Ljubezen boste zaradi energije lune v dvojčkih, ki vas bo spodbudila da ves čas hitite sem ter tja pustili na stranskem tiru. Preprosto si želite več svobode ter sproščenega delovanja.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Najboljše se boste počutili ob ukvarjanju z zanimivimi ter ustvarjalnimi dejavnostmi. Previdni bodite v komunikaciji v domačem okolju, da vas ne označijo, da imate predolg jezik.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Okoliščine vam bodo zelo naklonjene, še posebej če se boste odločali samostojno, brez vmešavanja tistih, ki v bistvu sploh ne vedo, kaj si globoko v sebi že dlje časa želite.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Vztrajate, tudi če vam določena zgodba najprej ne bo všeč, saj se boste tako najlažje približali tistim stvarem, ki ste si jih pred kratkim zastavili. Nekdo vam bo podaril kompliment.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Spremljal vas bo občutek, da boste s prijetno energijo lune v dvojčkih spremenili obstoječe stanje, kljub temu bo marsikaj nepredvidljivo, hrepeneli pa boste po sproščenosti.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Odziv prijatelja bo pozitiven, vendar boste kljub temu vse skupaj še temeljito razmislili, ko boste bolj umirjeni. Upoštevajte ter poslušajte tudi svoje srce, ki vam govori iskreno resnico.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Največji dosežki prihajajo skozi natančnost, ki bo spodbujala učinkovitost. Nekaj kar se bo dogajalo, vas bo močno zmotilo, vendar zadeve ne vzemite osebno, raje jo odmislite.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Pazite, da boste vizijo o kateri v zadnjih dneh premlevate držali ločeno od čustvenega dogajanja. Videli boste kaj vse je za postoriti, se lotili zelo praktično in hitro opravili kar je potrebno.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Z energijo lune v dvojčkih boste razkrivali vse, kar je najpomembnejše. Glede nekoga boste ugotovili, da vas je skrbelo po nepotrebnem, saj bo iskren pogovor tisti, ki vas bo prepričal.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Veliko pozornosti bo usmerjene k nekomu, ki se vam bo zdel premalo sočuten. Mogoče je dobro, da z opazovanjem pridete do spoznanja, da je bolj pomembno, kako se vi ob tem počutite.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Načrtovali ste miren dan, toda ljubezen bo zaradi vihrave energije dvojčkov zelo nepredvidljiva. Vse skupaj vam bo na koncu ugajalo in obrestuje se vam nekaj, kar ste storili pred kratkim.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Potrpite v določeni situaciji ki se ne premika nikamor še malo, kmalu boste svobodno zadihali. Brez panike vztrajajte še naprej. Če boste prosili za pomoč, bo vse skupaj veliko lažje.

Vas zanima: ŽENSKE ZODIAKA, KI OBOŽUJEJO NARAVO IN ŽIVALI