Dnevni horoskop za soboto 2. oktobra 2021

horoskop
Dnevni horoskop za soboto 2. oktobra 2021

Dnevni horoskop za danes, soboto 2. oktobra 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za soboto 2. oktobra 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. V čustvenih odnosih se naenkrat ustavljate, vendar raje poskrbite za zbrane misli, saj vas nekdo vztrajno opazuje.

Horoskop nasvet za današnji dan: Vsi bodo danes navdušeni nad vami, saj jih boste vodili po pravi poti in si s tem priborili naklonjenost simpatične osebe.

horoskop
Luna je v znamenju Leva

Luna je v znamenju Leva

Energija je v teh dneh obarvana pozitivno in kreativno, prihaja veselje, saj hrepenimo po tem, da se pokažemo v najboljši luči. Na vsak način želimo ugajati vsem, prav tako posvečamo več pozornosti urejenosti, ter želimo biti kraljevskega videza. Kritike in razna negativna mnenja se lahko v teh dneh spreobrnejo v užaljenost. V svojih dejanjih boste velikopotezni, izognili pa se boste ozkosrčnežem.

Z luno v levu prihaja čustvena odprtost ter veliko navdušenja, zato bodo vaše zamisli naletele na plodna tla.

V teh dneh boste na diplomatski način lažje rešili razne napetosti v odnosih, tudi vaše izražanje bo bolj sproščeno. Ugodno za ustvarjanje, obiskovanje umetniških prireditev, predstavitve, kupovanje nakita in daril, zabave, igre z otroki, špekulacije, praznovanja, šport in javne govore. Sedaj je pravi čas, da se vam utrnejo zanimive, nenavadne ideje, ki jih boste z veseljem tudi udejanjili.

Danes praznuje Sting: Astro profil

Njegovo Sonce se nahaja v 3. hiši tehtnice zato je umetnik v govorništvu in sporazumevanju. Je zelo prepričljiv in pogosto pretirano ceni lastno mnenje in se izpostavlja. Vedno želi imeti zadnjo besedo. Zelo je radoveden, rad potuje, se uči novih znanj in se usmerja v umetniške podvige. Z luno v tehtnici v 4. hiši je zelo navezan na svoj dom in družino, ki je zanj prioriteta. Zelo je povezan s starši, povzema tudi njihove navade.

Ker ima Venero v znamenju device v 2. hiši je zelo osredotočen na finančno in materialno plat življenja, ki mu daje občutek varnosti. Zaveda se, da mora poskrbeti za denar in varnost, preden se lahko prepusti mnogim užitkom, ki se jim rad predaja. Prisega na trajne vrednosti in uživa v dobri hrani in pijači. Merkur v znamenju device mu daje preciznost, analitičnost in vztrajnost.

Kar velja enemu za resnico, je lahko za drugega zmota.

Mahatma Gandhi

Rojeni v znamenju tehtnice in dogodki na današnji dan:

  • Karla Bulovec-Mrak, slovenska kiparka, slikarka
  • Tiffany Darwish, ameriški glasbenik
  • Thomas Muster, avstrijski tenisač
  • Primož Brezec, slovenski košarkar
  • Marion Bartoli, francoska tenisačica

Na današnji dan je bila ustanovljena Medicinska fakulteta v Mariboru. Na CBS prvič predvajajo serijo Alfred Hitchcock predstavlja. Gvineja postane neodvisna država. Konec varšavske vstaje. Hans Lippershey patentira daljnogled. Jožef II. Habsburško-Lotarinški razpusti cistercijanski samostan v Kostanjevici na Krki. Rim postane prestolnica Italije. Rodil se je Henry Graham Greene, angleški pisatelj in Mahatma Gandhi, indijski politik, voditelj. Umrl je Rock Hudson, ameriški filmski igralec in Anton Vodnik, slovenski pesnik.

Nihče še se ni dvignil iz pepela, kdor ni šel zmagovito skozi ogenj trpljenja.

Mahatma Gandhi
Kako se boste danes znašli ter počutili na področju ljubezni?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste na področju ljubezni odprti, radodarni in ustrežljivi.

Katera znamenja zodiaka se boste danes usmerila v iskanje resnice?

V današnjem dnevu se boste usmerili v iskanje resnice rojeni v ognjenih znamenjih.

Preberite tudi: Mesečni horoskop OKTOBER 2021 ali ASTRO PROFIL ZNANIH: IGRALKA JOŽICA AVBELJ

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Vse kar se bo dogajalo, se bo zaradi lune v znamenju leva vrtelo z ravno pravšnjo hitrostjo, kar vam bo zelo naklonjeno. Pustite se navdušiti in počasi boste dosegli to kar si želite.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Nekaj, kar čakate že nekaj časa, boste končno dobili in takoj vam bo odleglo, saj ste že utrujeni od tega, da vam ves čas nekaj obljubljajo. Poslovne zadeve boste malce preložili.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Določen odnos si raje, kot da samo tuhtate ogledujte iz druge perspektive. Vzemite si čas za stvari, ki jih že dolgo niste počeli, sprejmite lepe komplimente in z luno v levu enostavno uživajte.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

V vaše naročje prihaja pretiravanje. Na poslovnem področju bo veliko dela in energije, toda precej misli povezanih s prostim časom, po katerem močno hrepenite. Pazite, da česa ne spregledate.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Odločiti se morate glede čustev, čeprav vas nekaj še vedno ustavlja. Lahko ste mirni, ker vam bo marsikaj šlo od rok, čeprav je bil začetek precej nerealen in težak. Poglobite se vase.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Ostajajte odprti za priložnosti in jih pogumno udejanjite, saj vam luna v znamenju leva prinaša številne zadeve, ki bi jih bilo smotrno čim prej zagrabiti z obema rokama.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Prihajajo številne možnosti za izbiro, čeprav ste še vedno nedoločni in trmasti. Napak nočete ponavljati, vendar vas bo situacija prisilila prav v to, kar vas bo nekoliko utrudilo.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Ugotovili boste kako zelo ste nasičeni bremen drugih. Zelo vam bo koristil stik z znancem, ki je najbolj direkten in iskren. Na svoje mesto vas bo postavil tudi vpliv lune v levu.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nekaj boste sprejeli in potrdili na podlagi trenutnega občutka in verjetno vam bo potem nekoliko žal. Z vplivom lune v znamenju leva čim prej poskrbite, da bo vaš trud opažen.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Bodite previdni, preden se ponovno spustite v utrudljive konflikte. Previdnost velja tudi na ljubezenskem področju, kjer boste zaradi lune v znamenju levu prišli do pomembnih zaključkov.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Navduševali boste z optimizmom, toda previdno, nikar ne zavajajte nekoga, ki vas zelo resno jemlje. Določene stvari raje najprej razčistite pri sebi, šele nato jih povejte na glas.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Dovolite si nekaj časa čisto zase, počnite stvari, ki vas navdihujejo ter prinašajo dobro voljo. Pretirana odgovornost vam danes ne bo všeč, zato se ji boste na vsak način izogibali.

Vas zanima: LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC OKTOBER 2021