Dnevni horoskop za soboto 2. decembra 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za soboto 2. decembra 2023

Dnevni horoskop za danes, soboto 2. decembra 2023

Predviden čas branja 3 minute

Dnevni horoskop za soboto 2. decembra 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Prijatelji bodo tisti, ki vas bodo znali usmerjati tja, kjer lahko pričakujete dobre možnosti in kanček zadovoljstva, po katerem hrepenite.

Horoskop nasvet za današnji dan: Če razmišljate o spremembi, napredku ali obisku frizerja je sedaj pravi čas da vse skupaj udejanjite. Lažje se boste soočali, pogovorili in si vzeli tisto, kar smatrate da vam pripada.

Horoskop
Luna je v znamenju Leva

Luna je v znamenju Leva

Energija bo obarvana pozitivno in kreativno, prihaja veselje, saj hrepenimo po tem, da se pokažemo v najboljši luči. Na vsak način želimo ugajati vsem, prav tako posvečamo več pozornosti urejenosti, ter želimo biti kraljevskega videza. Kritike in razna negativna mnenja se lahko spreobrnejo v užaljenost.

V svojih dejanjih boste velikopotezni, izognili pa se boste ozkosrčnežem. Z luno v levu prihaja čustvena odprtost ter veliko navdušenja, zato bodo vaše zamisli naletele na plodna tla.

Danes boste na diplomatski način lažje rešili razne napetosti v odnosih, tudi vaše izražanje bo bolj sproščeno. Ugodno za ustvarjanje, obiskovanje umetniških prireditev, predstavitve, kupovanje nakita in daril, zabave, igre z otroki, špekulacije, praznovanja, šport in javne govore.

Zdrav um v zdravem telesu je kratek, a celovit opis človeka, ki je na tem svetu srečen.

John Locke

Rojeni v znamenju Strelca in dogodki na današnji dan:

  • Radovan Žerjav, slovenski politik
  • Monika Seleš, jugoslovansko-ameriška tenisačica
  • Marjan Šarec, slovenski igralec in politik
  • Nelly Furtado, kanadska glasbenica in pevka
  • Britney Spears, ameriška pop pevka

Na današnji dan NASA je izstrelila raketoplan Endeavour z nalogo popraviti Hubblov vesoljski daljnogled. Borut Pahor zasede še tretjo visoko funkcijo v državi. Rodila se je Vanja Strle, slovenska pisateljica in Gianni Versace, italijanski modni oblikovalec. Umrl je Ivan Illich, avstrijsko-ameriški filozof in Fran Levec, slovenski književni zgodovinar, kritik, urednik.

Življenje pomeni nepretrgano vrsto osebnih odkritij.

Katera znamenja zodiaka boste danes najbolj produktivna?

V današnjem dnevu boste najbolj produktivni rojeni v ognjenih znamenjih. 

Čemu bi se morali danes izogniti?

Dnevni horoskop napoveduje da se je smiselno izogniti raznim konfliktom.

Preberite tudi: KAJ PRINAŠA GIBANJE MERKURJA V ZADNJEM DELU LETA? ali Mesečni horoskop DECEMBER 2023

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Dogajanje na ljubezenskem področju vas bo z energijo lune v levu navdihovalo s strastjo. Z veseljem se boste podali na skupen izlet, samski ovni in ovnice pa boste iskali družbo prijateljev.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Bodite ne glede na dogajanje z energijo lune v levu spontani in povejte vse kar vam pade na misel brez dvomov. Vsekakor boste imeli dovolj časa, da se odločite o nečem pomembnem.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Z delom se ne boste pretirano obremenjevali, ker si ga boste znali dodatno začiniti s prijetnimi stvarmi. Čeprav boste potrebovali konkreten odgovor, boste znali nanj počakati.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Sočutni boste do drugih ljudi, kar bo pripomoglo k boljšim odnosom. Ne zahtevajte v domačem okolju od nekoga, ki je počasen vsega naenkrat, ni še napočil pravi čas za velike predloge.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Kljub luni v vašem znamenju vas bodo lahko v situaciji, ki vam ni najbolj blizu hitro stisnili v kot, saj ste nekoliko nesigurni vase. Morda boste ostali brez besed, kar ni v vaši navadi.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Razmišljate o večji spremembi navad, zato se odzovite, ko bo priložnost potrkala na vaša vrata. Nekdo se želi pogovoriti z vami, vendar nimate dovolj moči, da bi se usmerili v soočenje.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Čeprav ste upali na dober izid, ne boste dobili podpore, ki vam pripada. Določeni posamezniki vas bodo razočarali s svojo nedojemljivostjo za vaše razigrane namige.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Bodite z energijo lune v levu čim bolj pogumni, sprašujte glede vsega, kar vam še ni jasno, saj se vam obetajo dobre priložnosti, da v določeni zadevi naredite korak naprej.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Utrujeni in siti vsega boste, zato izkoristite čas, da se znebite vseh skrbi, ki vas delajo razdražljive. Na partnerskem področju lahko pride do zapletov, ki jih samo pogovor ne bo rešil.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Dobili boste več kot pričakujete, saj bodo vaše misli zbrane in pripravljene na zalogo podatkov. Naleteli boste na zanimive predloge in namige, s katerimi boste lažje osebno napredovali.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Kljub luni v levu bo dan za vas kritičen čas, ki bo onemogočal sproščenost v čustveno obarvanih odnosih. Če boste prehitevali, bi se lahko znašli sredi nenavadne situacije, preutrujeni in zamorjeni.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Ne bodite nepotrpežljivi, vse o čemer sanjate in razmišljate se rešuje počasi. Prevelik poudarek namenjate nečemu, kar ne bo imelo večjih posledic. K sreči se boste vsega zavedali dovolj zgodaj.

Vas zanima: HOROSKOP: SADATE MED ZNAMENJA, KI IZZIVU NIKOLI NE REČEJO NE? ali MLADOST, ČAS NA KATEREGA SE Z VESELJEM SPOMNIMO