Dnevni horoskop za soboto 16. marca 2024

Horoskop
Dnevni horoskop za soboto 16. marca 2024

Dnevni horoskop za danes, soboto 16. marca 2024

Predviden čas branja: 5 minut

Dnevni horoskop za soboto 16. marca 2024. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Psihološka raven energije bo nihala iz ene skrajnosti v drugo, kar bodo opazili tudi bližnji. Sodelovanje vam bo pomagalo pri razrešitvi raznih bremen.

Horoskop nasvet za današnji dan: Ne odločajte se prehitro!

Horoskop
Luna je v znamenju Dvojčkov

Prihajajo odlične zamisli za delovanje, vendar vam bo primanjkovalo vztrajnosti. Vse boste želeli narediti hkrati. Zaradi nestrpnosti in nemirna, ter zaradi hitrega odzivanja in razdrobljenosti idej in usmeritev, vam lahko zmanjka časa za vse, kar ste si zadali. Ta čas je obarvan z mladostnim preobiljem in navdušenjem. Bolj kot na določen cilj, boste usmerjeni na samo gibanje navzgor.

Ključ tega obdobja je prevzetost z več različnimi idejami o stvareh, kot pa o stvareh samih. Prihaja razpršeno razmišljanje in pomanjkljiva motivacija pri doseganju večjih ciljev. Prihajajo zmedene situacije, dogodki vas bodo prehitevali, telefon bo zvonil več kot običajno, v nabiralniku se bo znašlo zanimivo pismo, vaše misli pa bo spremljali manjši opravki, ki ste se jim v preteklih dneh izogibali.

Poudarjena bo površnost, komunikacija bo kratka, lahko pa se pojavi tudi komentiranje in razpravljanje, vendar globine tokrat ne boste dosegli. Zadržki odpadajo, povečalo se bo zanimanje za nove začetke. Misli bodo jasne in hitre. Ugodno za prodajo, posredništvo, izmenjavo informacij, pisanje, branje, obiske, kratke poti, izlete, pogovore, družabne igre, kulturne prireditve in vzgojo otrok.

Rojeni v znamenju rib in dogodki na današnji dan:

  • Aleksej Maksimovič Peškov – Maksim Gorki, ruski pisatelj
  • Bernardo Bertolucci, italijanski filmski režiser
  • Lauren Graham, ameriška filmska igralka
  • Leena Peisa, finska glasbenica
  • Theo Walcott, angleški nogometaš

Na današnji dan Švica na referendumu zavrne včlanitev v OZN. Krim razglasi neodvisnost od Ukrajine. Začetek marčne revolucije v Ljubljani. Ustanovljena je bila ameriška vojaška akademija West Point. Rodil se je James Madison, ameriški predsednik in Vladimir Mihajlovič Komarov, ruski kozmonavt. Umrla je Berta Bojetu-Boeta, slovenska pisateljica, pesnica, gledališka igralka in Žiga Laykauf, slovenski pesnik.

KDOR SI NE DRZNE PRESTOPITI MEJA RESNIČNOSTI, SE NE BO NIKOLI DOKOPAL DO RESNICE.

Friedrich G. Schiller
Česa si boste v današnjem dnevu najbolj želeli?

Dnevni horoskop napoveduje, da si boste želeli veselja, ljubezni in občudovanja.

Katera znamenja zodiaka boste najbolj velikodušna in polna velikih idej?

Najbolj velikodušni in polni velikih idej boste rojeni v ognjenih znamenjih. 

Preberite tudi: LESTVICA ASTRO ZNAMENJ OD NAJBOLJ DO NAJMANJ ISKRENEGA ali SIMBOLIKA TAROTA: KARTA ZA VAŠE ASTRO ZNAMENJE

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Če se boste ustavljali na vsakem koraku, boste z energijo lune v dvojčkih še manj zbrani. Največ zase boste naredili, če se boste spontano naslonili nazaj in si najprej skovali dober načrt.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Nekdo od bližnjih vas bo prijazno opozoril, da svojo energijo znova in znova napačno usmerjate v stvari, ki niso pomembne. Prebudila in navdihnila vas bo želja po složnosti na področju ljubezni.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Bodite previdni ter obzirni, ko se boste pripravljali na to, da nekomu poveste kaj si mislite. Nikar ne potlačite tega kar čutite, raje vztrajate da se vsi sporni elementi čim prej razčistijo.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Nikar zaradi slabih izgovorov ne pustite na cedilu nekoga, ki že zelo nestrpno čaka na vaš klic. Podajte se razbremenjeno naprej, dvignite glavo in uspelo vam bo tudi nekaj zahtevnega.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Nikar si preveč ne razbijajte glave z nekom, ki se ne odziva tako kot bi želeli. Dopustite možnost, da ima morda kakšne težave. Prehitro sklepanje vas lahko zaradi energije lune v dvojčkih močno zavede.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

V mislih vas bo preganjalo vprašanje, kako nekaj, kar vas obdaja izboljšati. V hipu se boste z luno v dvojčkih domislili pametne ideje, vendar jo raje najprej prespite, ter še enkrat analizirajte.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Če imate v sebi kreativno žilico, presenetite z nasveti in skupnim ustvarjanjem tudi ostale. Nekaj bi lahko popravili hitreje, kot predvidevate. Nikar ne čakajte na druge, da se strinjajo z vami.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Ne ugovarjajte osebi, ki vam veliko pomeni, vendar zadnje čase razmišlja drugače, če nimate prave osnove. Jezilo vas bo, ker zaradi nemirne energije dvojčkov nikakor ne boste mogli nečesa v miru zaključiti.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

V kolikor boste imeli opravka s starejšimi, pazite, kako boste ravnali, saj bo nekdo bolj občutljiv kot običajno. Na področju zdravja lahko nastopi slabo počutje, ki vas bo nekoliko obremenilno.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Čeprav se bodo vsi v vaši bližini pritoževali, boste z navihano energijo lune v dvojčkih zelo dobre volje. Prav tako se ne boste branili spogledovanja, če se bo pokazala kakšna priložnost.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Odločno postavite nekomu, ki vas ves čas enostransko prosi za usluge svoje meje. Krepite vztrajnost in odločnost, saj ju boste v določeni situaciji, ki se bo zgodila še kako potrebovali.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Nekaj boste opravili popolnoma po svoje, vendar boste kljub temu dobili zeleno luč in podporo. Nasmejali se boste do solz, kar vam bo podarilo novo energijo za naslednje dni.

Vas zanima: ODPRAVITE NAVLAKO V SVOJI OKOLICI ali RAZLIKA MED RIBAMI ROJENIMI FEBRUARJA IN MARCA