Dnevni horoskop za soboto 14. avgusta 2021

horoskop
Dnevni horoskop za soboto 14. avgusta 2021

Dnevni horoskop za danes, soboto 14. avgusta 2021

Dnevni horoskop za soboto 14. avgusta 2021. Spoprijeli se boste s številnimi situacijami, za katere vam je prej manjkalo poguma in vztrajnosti.

Horoskop nasvet za današnji dan: Pojavilo se bo nekaj ljudi, ki vam ne bodo privoščili uspeha in sreče, vendar trdno ohranite svojo samozavest in vztrajajte pri svojem.

horoskop
Luna je v znamenju škorpijona

Danes ob 02:01 luna preide v znamenje Škorpijona

Škorpijon, osmo znamenje zodiaka označuje življenjski čas, ki predstavlja zrelost, skratka čas velikih sprememb in novega rojstva, pozne jeseni. Po temperamentu je flegmatično, sicer pa skrivnostno, tiho, osredotočeno, vztrajno, uporniško, strastno in plodno znamenje. Škorpijon prikazuje zmožnost ustvarjanja duše.

Strupeno želo znamenja ni samo neizprosno orožje, temveč tudi orodje, ki omogoča sungirati realnost, da se lahko pomakne globlje v srce skrivnosti.

Čas velikih sprememb, globine, smrti in zaglobljenih skrivnosti. Predstavlja področje destrukcij in raznih napetosti, znamenje je predvsem strastno, odlikujeta ga močna volja in prodornost. Posreduje priložnost, da lahko transformira energijo. Ko Luna prehaja v škorpijona, postanemo v medsebojnih odnosih bolj nezaupljivi. Vzkipljivi in maščevalni, saj svoje strasti težje obvladujemo, kar lahko privede do manjših duševnih kriz. Vaša erotična moč bo v dneh z luno v škorpijonu potreba, da bi prodrli v bistvo stvari, sprejemali boste samo svoje lastne zakonitosti in težko se boste soočali z avtoriteto.

Danes praznuje Earvin Magic Johnson: Astro profil

Sonce, ki se je ob njegovem rojstvu nahajalo v znamenju Leva mu vliva neustavljivo voljo in moč, s katero premaguje ovire in dosega cilje. Odlikujejo ga tudi vztrajnost, samozavest in iskrenost. Njegova luna v znamenju Kozoroga je tista, ki ga drži nazaj v medsebojnih odnosih, zato večkrat deluje hladno in nedostopno, čeprav v notranjosti ni takšen.

Ko se zaljubi, je pripravljen storiti vse in gre celo preko meje, da osreči svojo ljubljeno osebo. Venera in Mars, ki se nahajata v znamenju Device nakazujeta na pridnega in delovnega človeka, ki ni skoraj nikoli brez denarja, saj se na tem področju izredno znajde.

Običajno so povsem majhne stvari povzročitelji velikega veselja.

Timea Varga

Rojeni v znamenju leva in dogodki na današnji dan:

  • France Pavlovec, slovenski slikar
  • Horst Bulau, kanadski smučarski skakalec
  • Halle Berry, ameriška filmska igralka
  • Mila Kunis, ukrajinsko-ameriška igralka
  • Giorgio Chiellini, italijanski nogometaš

Na današnji dan se v Genovi se zruši avtocestni viadukt Morandi. Bahrain razglasi neodvisnost od Združenega kraljestva. Indija in Pakistan postaneta neodvisni državi. ZSSR in Ljudska republika Kitajska podpišeta pakt o prijateljstvu in zavezništvu. Objavljena je bila atlantska listina. V Mariboru je bilo ustanovljeno Dramatično društvo. Rodil se je René Goscinny, francoski pisatelj in Aleksander I. Obrenović, srbski kralj. Umrl je Nathaniel Hone, irski slikar in slovenski geodet, gradbenik kartograf Jožef Mrak. Umrl je tudi Enzo Anselmo Ferrari, italijanski izdelovalec avtomobilov.

Kako bo energija današnjega dne vplivala na vaše počutje?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste bolj intenzivno zaznavali resnost in varčnost, pojavi se lahko tudi nekaj ljubosumja.

Katera znamenja zodiaka boste imela danes občutek, da je vaše izražanje blokirano?

V današnjem dnevu boste imeli občutek, da je izražanje blokirano rojeni v zemeljskih znamenjih.

Preberite tudi: MOTNJE, KI SO TESNO POVEZANE S SPANJEM ali TaROT NAPOVED

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Zdaj bi lahko začeli uresničevati vse, za kar prej niste imeli možnosti, saj vas spodbuja luna v škorpijonu. Načrti in poslovanje bodo prava izbira za vas. Prihaja trenutek, ki ste ga dolgo čakali.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Tistim bikom, ki ste v razmerju, se obeta v romantičen dan, obarvan s številnimi ljubezenskimi izjavami. Samski ste se v zadnjem času premalo posvečali sebi in svojemu telesu, nadoknadite zamujeno.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Morda se bo pojavilo slabše razpoloženje, saj boste imeli občutek, da vas določeni ljudje, ki so vam pri srcu ne spoštujejo. Trenutno ni primeren čas, da uveljavljate svoje pravice.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Precej nihajoč dan je pred vami in težko se boste prilagodili na situacije, ki bodo kradle energijo. Pri delu bodite pozorni, da se na določene provokacije sodelavcev ne odzovete preveč agresivno.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Danes boste z vplivom lune v škorpijonu precej raztreseni in ne boste vedeli pri čem ste, še posebej na poslovnem področju. Tudi v ljubezni boste nezadovoljni, saj se boste znašli v dilemi.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Želeli si boste bližine osebe, ki jo pogrešate, zato izrazite svoja čustva, da bo situacija bolj jasna. Bodite zadovoljni z razpletom, saj bi se vse skupaj lahko končalo veliko slabše.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Z vplivom lune v škorpijonu boste sebi težko ostali zvesti, saj vas bodo simpatične priložnosti v mislih posrkale vase. Če se želite temu izogniti, raje poklepetajte s prijatelji.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Sami se boste želeli prepričati o nečem, kar vas je dolgo obremenjevalo in ponovno sili na plano. Tokrat nimate več razlogov za oklevanje, zato se prenehajte izgovarjati in naredite korak.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Odločite se, prej kot bo prepozno, saj vas spremlja luna v škorpijonu. Še vedno preveč razmišljate o nedokončani zadevi, namesto da bi zavihali rokave in se z nasmeškom podali v akcijo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Razpoloženi ste in zelo komunikativni. V prostem času boste srečali nekaj zanimivih ljudi, prav navdušeni boste nad tem, kako vas cenijo. Priznajte si, da vam mnenja drugih veliko pomenijo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Nič več vam ni jasno in vedno znova se pojavljajo situacije, ki si jih nikakor ne znate razlagati. Vpliv lune v škorpijonu prinaša veliko lepega na ljubezenskem področju in kakšen konflikt na področju družine.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Z nekom, ki vam je pri srcu se odločata za pomemben korak, toda najprej se pogovorita o zadevah, ki se tičejo obeh. Šele potem naj bodo na vrsti pomembnejša vprašanja, tudi tista konkretna.

Vas zanima: ASTRO PROFIL ZNANIH: KLEMEN PREPELIČ