Dnevni horoskop za soboto 13. avgusta 2022

horoskop
Dnevni horoskop za soboto 13. avgusta 2022

Dnevni horoskop za danes, soboto 13. avgusta 2022

Predviden čas branja: 4 minute

Dnevni horoskop za soboto 13. avgusta 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, mednarodni dan levičarjev. Najbolj boste uživali v simpatičnem druženju in dobri debati. Mentalni odnos z drugimi bo stopil na prvo mesto, zato boste z veseljem širili vljudnost in prijazno naklonjenost.

Horoskop nasvet za današnji dan: Moč in okrepitev boste poiskali na področju ljubezni, kjer počasi prehajate v bolj strastno in intenzivno obdobje. Všeč vam bodo drobni trenutki sreče.

horoskop
Luna je v znamenju Rib

Luna je v znamenju Rib

Ribi, ki predstavlja zadnjo znamenje zodiakalnega kroga, je po temperamentu flegmatično znamenje. Življenjsko obdobje je agonija in smrt, označuje konec zime. Njena zodiakalna funkcija je uničenje individualizma, združitev in posebnosti razvoja bodočega cikla preporoda. Ribe združujejo duhovne in gospodarske interese, pri tem pa se odlikujejo s čutom dolžnosti in tovarištvom. Razmere, v katerih živijo ribe, nanje intenzivno vplivajo, zato so pogosto nerazpoložene, ne da bi same natanko vedele zakaj. Njihovo moč in modrost znanja izražajo s tem, da se znajo potopiti v dno brezna podzavesti in tam poiskati duhovne vrednote. Simbol življenja in plodnosti.

Ribice bi se morale krepkeje zavzemati za svoje pravice, ne pa da jim je vseeno, kako okolica sprejema njihove želje in hotenja.

V dneh z luno v ribah se umirimo in umaknemo vase, hitreje bomo zaznavali zunanje impulze. Prednost dajemo zasebnemu pred javnim, toda v medsebojnih odnosih je kljub temu začutiti povečano sočutje, razumevanje in toplino. Pokaže se potreba po nesebičnem dejanju, zato je to ugoden čas za dobrodelne akcije, pa tudi za ukvarjanje z duhovnostjo, plesom, glasbo in slikanjem.

Danes praznuje Iryna Osypenko: Astro profil

Njeno Sonce se je ob njenem rojstvu nahajalo v tretji dekadi Leva, kar pomeni, da je močnega značaja, vendar se v družbi nikoli preveč ne izpostavlja. K človeku vedno pristopi izvirno, vsako vnovično srečanje pa je zanjo nov izziv, tako kot vse življenjske situacije. Njenemu zanosu in optimizmu se pridružuje še ljubezen do življenja in dogodivščin. Njen očarljiv smisel za humor in njene simpatične potegavščine najprej presenetijo, vendar zabavajo vso družbo, zato ima ogromno prijateljev. Rada sledi modi, predvsem zato, ker ne bi radi eksperimentirala in pri tem zgrešila, pa tudi zato, ker ji ugaja, če je v središču pozornosti.

S tremi planeti v tehtnici je premišljena in oddaja nežne energije. Njena Luna, ki se nahaja v VI. hiši Kozoroga je ključ do njene uspešnosti in profesionalnosti. Njene odlične miselne sposobnosti spremlja tudi kanček genialnosti. Da pozitivno izrazi svoj potencial, potrebuje veliko svobode.

V vsakem izmed nas se skriva malce norosti …

Alfred Joseph Hitchcock

Rojeni v znamenju leva in dogodki na današnji dan:

  • Alfred Joseph Hitchcock, britanski filmski režiser
  • Makarios III., ciprski nadškof, predsednik
  • Fidel Castro, kubanski revolucionar, predsednik
  • Kathleen Battle, ameriška sopranistka
  • Roman Vodeb, slovenski teoretski psihoanalitik

Na današnji dan je bila na referendumu izglasovana neodvisnost Norveške. V mornariško pehoto ZDA vstopi prva ženska. Atatürk postane prvi turški predsednik. Srednjeafriška republika postane samostojna država. Nemška demokratična republika zapre meje med vzhodnim in zahodnimi sektorji Berlina, zgrajen berlinski zid. Rodil se je sir Basil Spence, škotski arhitekt in Herbert Hall Turner, angleški astronom. Umrla je Fanika Požek, slovenska besedilopiska, pesnica in Janko Lavrin, slovenski zgodovinar, esejist.

Kaj vas lahko danes najbolj obremeni?

Dnevni horoskop napoveduje, da vas lahko najbolj obremeni neiskrenost.

Katera znamenja zodiaka se boste posvečala predvsem ljubezni?

Ljubezni se boste intenzivno posvečali rojeni v zemeljskih znamenjih.

Preberite tudi: VEČ GENERACIJ POD ENO STREHO, KLARA JE OBUPANA ali POT, KI VODI K SREČNEMU ZAKONU

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Pomembna situacija bo hitreje napredovala, če boste malce bolj prodorni. Zavedajte se, da nihče ne ve, kako ste v resnici prepričani vase ter v zadeve, ki jih že dlje časa skrbno načrtujete.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Z energijo lune v ribah boste delovali razumsko, pazite le, da pomotoma ne spregledate prijetne geste nekoga, ki se že nekaj časa iskreno in vztrajno trudi osvojiti vašo dušo ter srce.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Na prihodnost glejte z optimizmom, le tako ste lahko prepričani, da se bodo tudi tista neverjetna pričakovanja kmalu spreobrnila v realno podobo. Pazite, saj nekdo od prijateljev ni najbolj iskren.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Kljub nežni energiji lune v ribah storite nekaj spontanega in razburljivega, seveda z osebo, ki vas vedno spravi v dobro voljo. Ne izmikajte se vprašanjem, ki prihajajo v družinskem krogu.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Dan bo sproščen, saj vas bodo sprostili in razvedrili domači, navdihnil vas bo tudi izlet, ki si ga skušajte organizirati čim bolj neodvisno od drugih. Čas je za dejanje, ki vam bo še dolgo ostalo v spominu.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Prijetne vibracije lune v ribah vam bodo pomagale na vseh področjih, še posebej na ljubezenskem, kjer boste znali ločiti dobro od slabega in se pogovoriti o morebitnih težavah.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Zopet se boste vztrajno dotaknili zadev, ki so vam povzročale težave, vendar boste pristopili bolj zbrano, zato se vam rešitev tokrat ne bo izmuznila. Na področju ljubezni prebudite pogum.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Na področju čustev se bo zaradi občutljivosti, ki jo prebuja luna v ribah pojavilo nekaj težav, saj vas bo spremljal občutek, da tokrat nikomur ne morete resnično zaupati kaj mislite in čutite.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

V domačem okolju, kjer vas čaka dolg seznam hišnih opravil boste nekoliko raztreseni. Pomembno bo tudi, kako se boste v določenih situacijah odzvali, saj se lahko hitro zapletete v besedni dvoboj.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Zazrite se v medsebojne odnose, ki že nekaj časa niso najbolj prijetni in si pomagajte z energijo lune v ribah, da ugotovite, kaj bi bilo potrebno spremeniti. Nekdo vam bo zelo naklonjen.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Pričakujte z nežno energijo lune v ribah več poglobljenih pogovorov, ter romantično gesto, ki bo marsikoga dobesedno šokirala. Lahko se usmerite pogumno naprej, saj ste na pravi poti.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Pomembno bo da se ne zaganjate v hitre rešitve, ampak da počakate, da se situacija umiri. Pri nekom od prijateljev namesto da iščete napake in ves čas zbadate raje poiščite oporo.

Vas zanima: Mesečni horoskop AVGUST 2022 ali LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC AVGUST 2022