Dnevni horoskop za ponedeljek 9. maja 2022

horoskop
Dnevni horoskop za ponedeljek 9. maja 2022

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 9. maja 2022

Predviden čas branja: 4 minutes

Dnevni horoskop za ponedeljek 9. maja 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Zaupajte vase in v svoje sposobnosti, le tako boste lažje in bolj spretno prebrodili bitko s svojim egom, ki bo zaradi Prvega krajca večkrat prikukal na plano.

Horoskop nasvet za današnji dan: Energične misli, drzni ter hkrati pogumni koraki, vse to, vas bo držalo pokonci. Zavestno se boste prepuščali argumentiranju, ki vam bo vlilo notranjo moč.

horoskop
Luna je v znamenju Leva

Luna je v znamenju Leva

Energija je danes obarvana pozitivno in kreativno, prihaja veselje, saj hrepenimo po tem, da se pokažemo v najboljši luči. Na vsak način želimo ugajati vsem, prav tako posvečamo več pozornosti urejenosti, ter želimo biti kraljevskega videza. Kritike in razna negativna mnenja se lahko spreobrnejo v užaljenost. V svojih dejanjih boste velikopotezni, izognili pa se boste ozkosrčnežem.

Z luno v levu prihaja čustvena odprtost ter veliko navdušenja, zato bodo vaše zamisli naletele na plodna tla.

Danes boste na diplomatski način lažje rešili razne napetosti v odnosih, tudi vaše izražanje bo bolj sproščeno. Ugodno za ustvarjanje, obiskovanje umetniških prireditev, predstavitve, kupovanje nakita in daril, zabave, igre z otroki, špekulacije, praznovanja, šport in javne govore. Sedaj je pravi čas, da se vam utrnejo zanimive, nenavadne ideje, ki jih boste z veseljem tudi udejanjili.

Danes ob 02:21 uri nastopi Prvi krajec

Prvi krajec prinaša dejaven čas. Veliko se boste ukvarjali sami s sabo. Povečana bo vaša lakota, zato boste ves čas iskali nekaj za pod zob. Izognite se sladkarijam in gaziranim pijačam.

Če boste lase strigli sedaj, bodo krepki in gosti, tudi rasti bodo hitreje. Dan je ugoden za obisk frizerskega salona, saj vas bo frizer zelo dobro razumel kaj želite, tudi z rezultatom boste več kot zadovoljni. Priporočljive so kure za hranjenje kože. Če želite telo utrditi s kremami ali olji, si privoščite masažo. Mikali vas bodo nakupi oblačil in obutve, vaš okus bo nihajoč, zato se zanesite tudi na mnenje prijateljice.

Danes praznuje Nejc Lombardo: Astro profil

Njegovo Sonce se je ob njegovem rojstvu nahajalo v Biku v 6. Hiši, zato ga zanimajo različne stvari in na mnogih področjih doživlja velike uspehe, saj je organizirana, artikulirana in zelo bistra oseba. Za druge je on izjemno privlačna, zanimiva in karizmatična oseba, oddaja nekakšno skrivnostno energijo, ki človeka težko pusti hladnega. Je vztrajen, odločen in oprezen ter potrebuje veliko časa, da se prilagodi novim idejam.

Mars se je ob njegovem rojstvu nahajal v znamenju Dvojčkov v 7. Hiši. Čeprav pogosto deluje kot spokojna in preprosta oseba, je to izredno kompleksno bitje in v resnici veliko bolj občutljiv, kot to kaže. V vsakdanjem življenju se neprestano uri v obvladovanju svoje ogromne notranje energije. Njegova lune se nahaja v znamenju Tehtnice v 10. Hiši, kar pomeni, da je navadno prijazna in za druge tudi privlačna oseba, veliko se giblje v umetniških krogih in pogosto na teh področjih tudi doseže uspeh, saj ima zelo dober čut za ljudi in prav tako posle.

Ni dovolj, da se zmaga v vojni, bolj pomembno je, da se organizira mir.

Aristotel

Rojeni v znamenju bika in dogodki na današnji dan:

  • Nataša Bokal, slovenska smučarka
  • Toni Tišlar, slovenski hokejist
  • Nataša Pirc Musar, slovenska pravnica
  • Tanja Fajon, slovenska političarka
  • Marek Jankulovski, češki nogometaš

Na današnji dan je bila ustanovljena Slovenska filatelistična akademija. Nelson Mandela priseže kot prvi temnopolti predsednik Južnoafriške republike. Ustanovljen Radio Študent Ljubljana. Krištof Kolumb odpluje na zadnje, četrto, potovanje v Novi svet. Rodil se je Hardy Krüger mlajši, nemški igralec in Billy Joel, ameriški pop pevec. Rodila se je tudi Candice Bergen, ameriška filmska igralka. Umrl je Božidar Kantušer, slovenski skladatelj in Aldo Moro, italijanski predsednik vlade.

Kako vam lahko energija Prvega krajca priskoči na pomoč?

Dnevni horoskop napoveduje, da prinaša Prvi krajec pozitivno razmišljanje in jasen namen.

Katera astro znamenja se boste danes podala v realizacijo svojih načrtov in ciljev?

V realizacijo načrtov in ciljev se boste podali rojeni v zemeljskih znamenjih.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali TEDENSKI LUNIN VPLIV

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Čas bo pokazal svoje, zato nikar ne bodite tako nestrpni. Preverite, kaj se dogaja pri osebi, ki vas že nekaj časa vznemirja. Srečata in pogovorita se lahko še prej, kot ste predvidevali.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Presenečenja so vedno mogoča in danes, ko bo luna v levu se boste prebudili in dvignili glavo ravno v trenutku, ko se vam obetajo pozitivne vibracije. Prihaja veliko smeha.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Pri delu vas bodo zaradi ugodne energije lune v levu pohvalili. Čeprav nimate veliko izkušenj, se zdi, kot da ste za določeno delo naredili vse, kar je v vaši moči. Vodi vas tudi vztrajnost.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Če se boste znali osredotočiti k pravim stvarem, boste tokrat imeli zadnjo besedo. To se vam je v preteklih dneh zdelo nemogoče. Vse skupaj se bo odvijalo zelo neobičajno.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Nekdo vas vztrajno želi obrniti proti vašim zamislim. Ne sklepajte na podlagi predvidevanj, ampak najprej analizirajte, potem se o vsem kar se dogaja prepričajte sami.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Uživate v pridobivanju znanja ter zavesti, da se vaša obzorja končno širijo. Hitro boste vpijali nove informacije, lahko se boste pohvalili z odlično zbranostjo in stabilnim delovanjem.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Nikar ne stavite samo na srečne okoliščine, čeprav so vam določeni sodelavci pripravljeni ponuditi še eno priložnost. Pazite, če gre za nekoga, s katerim ste v preteklosti že imeli konflikt.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Zaradi energije lune v levu, ki spodbuja samozadostnost, se ne boste mogli upreti želji, da najprej poskrbite za svoje potrebe. Ukvarjajte se z tistimi dejavnostmi, ki vas polnijo z optimizmom.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Že nekaj časa se odločate za pomemben korak, toda najprej se pogovorite z nekom, ki je v vse skupaj vpleten o trenutni situaciji, ki močno niha iz trenutka v trenutek.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Denar vam bo zelo pomemben, kljub temu lahko nastane na tem področju prisotna manjša zmeda. Morda boste prišli v kontakt z nekom, ki vam ni najbolj naklonjen.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Na čustvenem področju boste zaradi energije lune v levu vedno bolj nestrpni. Vse skupaj se vam bo zdelo kot igra brez konca, vendar v prijetni ter zelo razigrani smeri.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Sprostite se in si privoščite nekaj, kar ni tesno povezano z delom in obveznostmi. Nova zgodba se sicer razvija izredno počasi, vendar v takšni smeri, da prinaša zadovoljstvo.

Vas zanima: BRALKA MANJA IMA NEPRESTANE TEŽAVE S SOSEDI ali LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC MAJ 2022