Dnevni horoskop za ponedeljek 8. maja 2023

dnevni horoskop
Dnevni horoskop za ponedeljek 8. maja 2023

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 8. maja 2023

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za ponedeljek 8. maja 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, Mednarodni dan Rdečega križa. Ponovno boste pridobili določeno zaupanje in začutili v sebi prijetno toplino, ki jo boste delili kjerkoli se boste nahajali.

Horoskop nasvet za današnji dan: Vitalni in polni energije, lahko sedaj dosežete tudi večje korake, saj vas ne bo čisto nič oviralo ali blokiralo.

dnevni horoskop
Luna je v znamenju Strelca

Luna je v znamenju Strelca

Življenjskih težav se ne boste ustrašili, saj boste strmeli k temu, da objamete svet in se povečate obzorje. Poletite k novim dogodivščinam naproti, proti neznanemu. Mikale vas bodo nove avanture, ki bodo potekale v duhu spontanosti, resnih razmerij v tem času ne boste poglabljali. S svojim sarkazmom lahko celo koga užalite, zato bolj skrbno izbirajte svoje besede. V teh dneh boste nesebični in odprtega srca, vendar samovoljni in kljubovalni. Področja, ki bodo v teh dneh izpostavljena so meditacija, filozofija, psihologija, iniciacija, samo realizacija ter dolga potovanja.

Zamere se bodo umaknile vstran in z veseljem boste poklepetali tudi o svojih čustvih, vendar bolj na površinski ravni.

Poskrbite za čiščenje telesa in se izognite mastni hrani, tudi zaprti prostori vas bodo utesnjevali. Ugodno za stike s tujino, raziskovanje, iskanje možnosti in priložnosti, objavo del, špekulacije in druga tveganja, dolgoročno načrtovanje, obiskovanje predavanj z duhovno in filozofsko vsebino ter za iskanje podpore vplivnih ljudi. Čas ni naklonjen resnemu delu in podpisom pogodb. K perfekcionizmu v teh dneh ne boste težili, bolj boste optimistični in zaupljivi, ter seveda razigrani.

Veličina vaše identitete je določena z veličino problema, ki vas je zmožen vreči iz tira.

Sigmund Freud

LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC MAJ 2023

Rojeni v znamenju Bika in dogodki na današnji dan:

Janko Moder, slovenski prevajalec, urednik, publicist
Helena Blagne Zaman, slovenska pevka
Veronika Šarec, slovenska alpska smučarka
Naomi Klein, kanadska aktivistka
Enrique Iglesias, špansko-ameriški pevec

Na današnji dan John Pemberton ustvari prvo Coca-Colo, Beatlesi objavijo zadnji album in Mihajlo Pupin prijavi patent za izdelavo aparatov za telefonske in brzojavne prenose na velike razdalje. Leta 1989 so predstavniki slovenskih opozicijskih gibanj na Kongresnem trgu v Ljubljani sprejeli Majniško deklaracijo in z njo zahtevali suvereno državo slovenskega naroda.

Kaj se bo dogajalo danes na področju odnosov?

Dnevni horoskop napoveduje, da bodo odnosi spontani in obravnavi s humorjem.

Katera znamenja zodiaka se boste danes z veseljem usmerila v šport?

V šport se boste danes usmerjali rojeni v ognjenih znamenjih. 

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali TEDENSKI LUNIN VPLIV

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Pohvalili vas bodo, saj se boste brez pritoževanja lotili nečesa, kar predstavlja velik zalogaj. Ponosna drža bo tista, s katero boste pokazali, da vam je pohvala še kako godila.




Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Brez slabe vesti si boste zaradi sarkazma, ki ga prebuja luna v znamenju strelca nekoga malce privoščili. Kljub sproščenosti pa bodite pozorni, da vas besede ne odnesejo predaleč.




Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Zaradi lune v strelcu, ki ji je všeč spontanost se boste vsem težjim nalogam in kompleksnim posameznikom z veseljem izognili. Iskali boste obraze, ki jih krasi prijeten nasmešek.




Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Lažje kot v preteklih dneh se boste znebili občutka, da so se skoraj vsi obrnili proti vam. Vprašajte se o razlogih, morda krivda sploh ni na vaši strani, ampak imajo preveč dela sami s sabo.




Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Znašli se boste v okoliščinah, ki vam ne bodo najbolj pisane na kožo. Ni razlogov za skrivanje čustev, zato se soočite z osebo, ki vas že dolgo privlači, čeprav niste sigurni v odgovor.




Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Z energijo lune v ognjenem znamenju boste na področju kariere tekmovalni, zato za sodelavce ne boste ravno najboljša družba. Poskusite delovati bolj umirjeno in stabilno.




Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Razčistite čim prej tisto vsebino ki je že dlje časa nadležna, v nasprotnem primeru se boste na čustvenem področju kmalu znašli v kaosu. Taktne poteze vas lahko tokrat rešijo.




Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Razmislite, preden boste začeli pričakovati nekaj, kar žal ni v vašem dosegu. Pazite glede poslovnega vprašanja, ki ga očitno zaradi zahtevnosti še ne razumete dovolj dobro.




Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Končno je nastopil pravi čas, da zapustite stresne situacije in se z luno v vašem znamenju podate tja, kjer se vam nizajo nova spoznanja in rešitve, ki vas bodo prepričale.




Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Prihaja več nesporazumov, kar vas bo, ko se boste odločili nekaj končati vznemirjalo. Hinavščina tokrat niti vam, niti ostalim vpletenim ne bo pomagala, le še zaplete lahko vse skupaj.




Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Sedaj ni čas za ležerno delovanje, sedaj je čas za akcijo, če se boste tega držali, boste morda dočakali tudi pohvalo nadrejenih. Ugotovili boste, da je potrebno vsako stvar večkrat preveriti.




Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Na nepričakovano situacijo na področju kariere boste vplivali, če boste povedali kaj čutite in kaj se dogaja znotraj vas. Zvečer bo končno na vrsti več priložnosti za strast in prijetne korake.

Vas zanima: HOROSKOP: KATERI DEL TELESA JE PRI MOŠKIH NAJBOLJ OBČUTLJIV? ali Mesečni horoskop MAJ 2023