Dnevni horoskop za ponedeljek 7. avgusta 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za ponedeljek 7. avgusta 2023

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 7. avgusta 2023

Predviden čas branja: 4 minute

Dnevni horoskop za ponedeljek 7. avgusta 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Da bo v domačem okolju ter v službi danes vse skupaj bolj prijetno, se naučite pazljivo prisluhniti.

Horoskop nasvet za današnji dan: Vse stvari, ki so vas obremenjevale na področju družine ter odnosov, dobivajo pravo podobo, saj boste zgladili spore.

Horoskop
Luna preide v znamenje Bika

Danes ob 08:24 uri Luna preide v znamenje Bika

Drugo astrološko znamenje bik je po temperamentu melanholično, sicer pa materialistično, praktično in plodno znamenje. V tem znamenju luna zaradi svoje razvnetosti izraža svoje najbolj pozitivne lastnosti. Zemeljsko znamenje, ki ustreza življenjskemu obdobju otroštva, vlada tudi letnemu času pomladi. Tempo življenja se v teh dneh nekoliko upočasni. Postanemo bolj umirjeni, a tudi trdovratnejši in bolj uporni. Nagon po preživetju, pridobivanju in uživanju nas vzpodbuja k nakupom ter zadovoljevanju čutov. Simbolizira materialne dobrine. Zaradi čutnosti in mesene opojnosti pooseblja razbrzdan značaj.

Poudarjena atributa v teh dneh sta zagotovo vztrajnost in trmoglavost, zato se boste težko prilagodili hitrim spremembam in novostim.

Čas primeren za odkrivanje svoj čutov in gradnjo trdnih temeljev v domačem okolju. Pri uresničevanju svojih hotenj boste bolj samovoljni in nepopustljivi, še posebej če se srečate z odporom. Težko boste prenesli, če drugi storijo več, kot vi zmorete, zato vas lahko želja po veljavi in častihlepje zapeljeta, da postanete zavistni in nenaklonjeni. V teh dneh boste pri partnerju iskali smisel za domačnost in nežnost, ter čut za gospodarnost.

Vsi imamo ogenj v srcu. Naš cilj je, da ga najdemo in vzdržimo prižganega.

Mary Lou Retton

Danes praznuje Saša Landero: Astro profil

Ker se je Sonce ob njenem rojstvu nahajalo v Levu je zelo energična, vitalna, optimistična, prešerna, zabavna, mladostna in radodarna oseba. Odlikujejo jo dostojanstvenost in plemenitost, samozavest in samozaupanje. Status, videz in ugled so zanjo ključnega pomena. Če ni uspešna, težko v življenju funkcionira. Je oseba, ki si rada privošči najboljše, zato zna vedno dobro poskrbeti zase in za tiste, ki so ji zelo blizu.

Luna se je ob njenem rojstvu nahajala v Škorpijonu. Njena notranja narava hrepeni po svobodi in pustolovščinah. Najbolj je zadovoljna kadar sledi svoji lastni presoji v katerikoli situaciji nasprotij. Običajno verjame svojim instinktom, kar ji večkrat olajša odločitve. Občutek varnosti ji zbujajo močna pozitivna čustva, zato hrepeni po brezpogojnem partnerstvu, ki temelji na iskrenosti, intimi in medsebojnem zaupanju.

Sledi tistemu, kar je v tvojem srcu, in vesolje te bo spodbujalo.

Rich Roll

Rojeni v znamenju leva in dogodki na današnji dan:

  • Mata Hari, nizozemska plesalka, vohunka
  • Slavko Jan, slovenski gledališki režiser
  • David Duchovny, ameriški filmski igralec
  • Charlize Theron, južnoafriška filmska igralka
  • Maj Ti Ngujenkim, nemška novinarka

Na današnji dan je bil na vrhu Triglava postavljen Aljažev stolp, odprtje je bilo 22. avgusta 1895. V Benetkah prvič odprt bienale. Viking 2 se vtiri v orbito okoli Marsa. Ameriški Kongres sprejme tonkinško resolucijo, ki ZDA dovoli vmešavanje v vietnamski konflikt. Heyerdahlov splav Kon-Tiki se po plovbi čez Tihi ocean raztrešči poleg otoka Raroia in tako dokaže, da je bila takšna plovba mogoča že v prazgodovini. Odprt Most miru čez Niagaro med mestoma Fort Erie in Buffalo. Rodil se je John August Anderson, ameriški astronom in Emil Nolde, nemški slikar. Umrl je Janez Avguštin Puhar, slovenski fotograf, izumitelj in Rabindranath Tagore, indijski pesnik, filozof.

Kakšne energije se bodo prepletale na področju kariere in denarja?

Dnevni horoskop napoveduje, da lahko na področju kariere pričakujete željo po dokončevanju in vztrajnost.

Katera astro znamenja boste danes uživala v družbi domačih?

Danes boste najbolj uživali v družbi domačih rojeni v ognjenih znamenjih.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali TEDENSKI LUNIN VPLIV

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Na kakšen način boste reševali težave in nosili bremena bo odvisno od trenutne odločitve. Prav tako bo soočanje, ki ga boste deležni striktno definiralo prihodnjo pot poslovnega delovanja.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Ne mislite, da ste edini, ki zmorete nekaj zahtevnega in kompleksnega. Vpliv lune v vašem znamenju vas bo popeljal k temu, da podarite priložnost tudi drugim in ostanete v vlogi opazovalca.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Zaradi želje po boljšem življenju boste dvomili o svojih trenutnih možnostih, vendar ne dovolite, da vas ta energija močno upočasni. Raje ostanite skromni in zadovoljni s tem kar imate.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Predajte se prilagodljivosti, ki bi vam lahko na področju čustev marsikaj olajšala ter vas razbremenila pred tem, da venomer zaznavate nekakšne razlike, ne glede na to, kako velike so.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Pojavile se bodo notranje spremembe, ki bodo vplivale na poslovne ter finančne odločitve. S pomočjo energije lune v biku boste bolj sposobni eksperimentirati in raziskovati, tudi na področju ljubezni.Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Naporna nihanja, ki so zaznamovala zadnje dni so vas utrudila in zmanjšala optimizem. V kolikor boste zaradi neprevidnosti deležni še kakšnega padca boste morda za trenutek jezni na celi svet.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Na področju kariere boste morali pokazati prilagodljivost, saj bodo ljudje okoli vas zelo zahtevni in kritično naravnani. Popotnica za lepši dan bo dejstvo, da morate začeti gledati bolj nase.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Nikar se ne zatekajte v pritoževanje nad vsem in vsakim. Sedaj je pravi čas, da naredite kakšen korak na področju osebne rasti, saj boste odprti za nove strateške ter učinkovite prijeme.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nekaj, kar je že dolgo zapletena uganka na ljubezenskem področju se bo s pomočjo energije lune v biku končno razjasnilo. Prihajata tudi pogum in zadovoljstvo s sabo, zato vam ničesar ne bo manjkalo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Zaznavali boste sumničavo energijo, ki se bo počasi prikradla v misli, še posebej na področju ljubezni, kjer že nekaj časa brezglavo in zamišljeno tavate sem ter tja, namesto, da bi se odločili.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Zaustavili se boste takrat, ko se nekaj pomembnega ne bo ujemalo. Morda bo potrebno nekaj narediti znova ali popraviti, zato uporabite vztrajnost, ki jo bo prebudila energija lune v biku.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Umirjen tempo in stabilna ter premišljena zasnova bosta razlog, da se boste odločili postavite bolj trdne temelje, takšne, ki jih tudi najhujša pripomba zavistne osebe ne bo niti malo zamajala.

Vas zanima: Mesečni horoskop AVGUST 2023 ali LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC AVGUST 2023