Dnevni horoskop za ponedeljek 4. septembra 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za ponedeljek 4. septembra 2023

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 4. septembra 2023

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za ponedeljek 4. septembra 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Lažje boste sprejemali presenečenja, nihče vas ne bo mogel prisiliti v karkoli, saj bo razpoloženje narekovalo, na kaj se želite osredotočiti.

Horoskop nasvet za današnji dan: Tam, kjer se zahteva hitro ukrepanje, se lahko zapletete v kakšen nesporazum ali nejasnost.

Horoskop
Luna je v znamenju Bika

Luna je v znamenju Bika

Ko se luna nahaja v zodiakalnem znamenju bika bodo na preizkušnji vsi vaši čuti še zlasti dobrih okusov hrane, prijetnih vonjav in pomirjajočih zvokov, katere prejemate preko bikove simbolike lastnosti, od tu tudi izredni prvinski čut za estetiko. Objekti njegovih zaznav in stopnja fizičnega kontakta z drugimi bo v teh dneh določila senzualnost in željo po dotikih. Umetnost in narava vas bosta v teh dneh napolnili s svetlobo.

Če ste v fazi hujšanja, bodite v teh dneh strogi sami do sebe, saj vam bo na vsakem koraku dišala odlična hrana.

Zaradi vestnosti in potrpežljivosti se boste v umirjenem okolju z lahkoto zbrali in opravili tudi z zoprnimi opravili. Vse kar je znano in povezano s financami, bo dobilo v teh dneh še dodaten pomen. Povečana bo vaša precizna zaznava in želja po delovanju v naravi. Z veseljem boste obiskali kozmetičarko, masažo, ter se sprehodili skozi gozd. Ugodno za nakupe, vrtnarjenje, pobiranje pridelka, gojenje cvetic, kulinariko, urejanje bazičnih zadev, izlete na podeželje in za nego telesa.

Ali se odločiš ostati v plitvem delu bazena, ali pa se poženeš v ocean.

Christopher Reeve

Rojeni v znamenju device in dogodki na današnji dan:

  • Fran Erjavec, slovenski naravoslovec, pisatelj
  • Janko Kersnik, slovenski pisatelj
  • Kenzo Tange, japonski arhitekt
  • Dawn Fraser, avstralska plavalka
  • Renato Jenček, slovenski dramski igralec

Na današnji dan v Ljubljani svojo zadnjo pot opravi ljubljanski trolejbus. Mark Spitz osvoji sedmo zlato kolajno na olimpijskih igrah v Münchnu. Salvador Allende postane čilenski predsednik. ZDA sprejmejo zakon o nevtralnosti. Sprejeta Niška deklaracija o naravnih pravicah Slovencev, Hrvatov in Srbov. V Lublanskih novicah se prvič pojavi predlog, naj bo Ljubljana glavno mesto Slovenije. Rodil se je Anton Bruckner, avstrijski skladatelj in Darius Milhaud, francoski skladatelj. Umrl je Steve Irwin, avstralski zoolog, avtor dokumentarnih filmov in Mira Mihelič, slovenska pisateljica.

Kako se boste danes odzivali na področju dela in denarja?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste natančni, vztrajni in osredotočeni.

Katera znamenja zodiaka si boste z veseljem privoščila branje knjige?

Danes se boste z veseljem potopili v branje knjige rojeni v vodnih znamenjih. 

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali TEDENSKI lUNIN VPLIV

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Energija lune v biku vas bo povabila k produktivnosti, s katero boste na področju kariere in denarja delovali zelo učinkovito. Tudi področje financ bo tokrat urejeno, zato ste lahko mirni.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Preprosto se vam bo dogajalo preveč naenkrat, zato ne boste želeli ostati v ozadju. Druženje s kolegi vam bo, ljubše od ljubezenskih vezi. Uživali boste v izzivih in občutku svobode.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Pomembno je, da ostanete osredotočeni na to, kar počnete. Skozi pogovor boste uvideli, kaj bo potrebno še spremeniti in prilagoditi, da boste lažje funkcionirali, še posebej v ljubezenskem odnosu.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Čas vam bo z energijo lune v biku mineval počasi, zato si lahko naredite nov načrt za prihodnost. V krogu prijateljev se boste pogovarjali o zelo zanimivih temah, ter se vsemu skupaj nasmejali.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Sodelovanje, družabne dejavnosti in pogovori bodo v ospredju, zato časa za ljubezen ne boste našli. Znova razmislite o svojem odnosu do dela in ugotovili boste, kaj ste morda izpustili.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Ne pozabite, da lahko vse spremenite v svojo korist, le povežite se s pravo osebo in ne sedite križem rok. Čeprav si boste želeli v miru dokončati zamudno opravilo, vas bodo navsezadnje zvabili v družbo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ne glede na vaš miren značaj, se nikakor ne morete sprenevedati, da nečesa niste opazili, to vas bo vedno bolj mučilo. Niste si čisto na jasnem, če imate ob sebi pravo osebo.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Tistim, ki vas motijo se boste zaradi energije lune v biku, ki spodbuja umirjeno delovanje raje izognili. Odlična ideja bo zmenek z osebo, ob kateri se vedno sproščeno nasmejite.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Sodelavcev, ki imajo zakoreninjena mnenja ne boste zlahka spremenili, lažje bo če jih boste poskušali razumeti. Sprašujte, raziščite njihove misli in občutke in uspelo vam bo poiskati ravnovesje.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Nekdo, ki mu resnično zaupate vas bo z nasvetom znova pozitivno presenetil. Na področju kariere in denarja boste hoteli odločati, vprašanje pa bo, ali boste sploh dovolj zbrani.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Če boste presenečenje za osebo, ki vam veliko pomeni pripravili sami, boste prejeli zanimivo pohvalo. Dobro se boste počutili, ostane vam še nekaj podrobnosti, ki jih boste hitro razvozlali.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Nekaj vam bo uspelo izpeljati s pomočjo osebe, ki vam je očitno naklonjena in vam zaupa. Izkoristite svojo zbranost v pravi smeri. Poskrbite, da boste opazili tudi malenkosti.

Vas zanima: LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC SEPTEMBER 2023 ali Mesečni horoskop SEPTEMBER 2023