Tedenski Lunin horoskop od 4. do 10. septembra

Tedenski lunin horoskop za obdobje od 4. do 10. septembra 2023
Tedenski lunin horoskop za obdobje od 4. do 10. septembra 2023

Tedenski lunin horoskop za obdobje od 4. do 10. septembra 2023

Predviden čas branja 4 minute

V ponedeljek se bo luna nahajala v znamenju bika, zato boste na področju kariere in izobraževanja z veseljem ter dobro motivirani zavihali rokave. Razne zaobljube ne bodo ostale samo na ravni govorjenja, ampak jih boste začeli uresničevati. Več zbranosti bo povzročilo, da boste tako v poslovnem, kot tudi privatnem življenju začeli delovati bolj zrelo. Znali boste biti sami s sabo, ter se odločiti o pomembnih stvareh.

V torek skozi dan se bo luna nahajala v biku, nato ob 22.06 uri preide v dvojčka.

Pričakujete lahko prijetno toplino v odnosih, ki se bo širila na vsa področja. Razum boste želeli postaviti v ospredje, bodite pa pozorni, da svoje notranje občutke, ki se bodo nizali podate na plano. Želeli se boste povezati na globok način, ljubezen boste dojemali kot toplino in sočutje. Poskušali se boste dolgoročno organizirati in predvideti kaj bi lahko spremenili. Nikakor si ne boste dovolili dogajanja prepustiti naključnim vzgibom.

V sredo se bo luna nahajala v znamenju dvojčkov, zato se boste odlično ujeli z mladostno energijo, ki vas bo na vsakem koraku spodbujala, da se usmerite v nekaj nenavadnega.

Zelo boste radovedni, prodorni in predvsem klepetavi. Stvari, ki ste jih v zadnjem obdobju potlačili ali izpustili, bodo privrele na površje. Preveč močno hrepenenje po pozornosti se lahko zaključi v smeri napete situacije. Vpliv bo pomešal občutke in prebudil nerealna pričakovanja.

V četrtek poleg energije dvojčka nastopi Zadnji krajec, zato boste zainteresirani za zanimive podvige, vendar se boste pri resnih ter zahtevnih nalogah težko osredotočali. Pričakujte nekaj površnosti in nekaj napak, ki pa jih boste iznajdljivo rešili. Ne boste se ukvarjali sami s sabo ter s čustvenimi zapleti, bolj pomembno vam bo da informacije potujejo levo in desno. Prihaja energija, ki se bo na pozitiven način dotaknila medsebojnih odnosov in vas popeljala k novodobnim odločitvam. Polni boste dobre volje, ki se bo prepletala povsod.

Tedenski lunin horoskop za obdobje od 4. do 10. septembra 2023

V petek se bo luna nahajala v raku, zato boste počasi in temeljito reševali zadeve, ki jih morate urediti.

V negativnem smislu pričakujte konfuzno razpoloženje. Preprosto ne boste vedeli česa se lotiti najprej. V ljubezni boste dajali prednost čutnim doživetjem, skratka sposobni se boste poglabljati. V medsebojnih odnosih boste pričakovali več podpore in občutka varnosti. S težavo se boste motivirali in marsikaj za vas tokrat ne bo imelo pravega pomena.

V soboto bo luna v raku.

Več kot običajno se boste ukvarjali s sabo in s svojimi mislimi ter notranjimi občutki. Potrebno se bo pogovoriti, saj boste v nasprotnem primeru deležni številnih nesporazumov. V negativnem smislu pričakujte konfuzno razpoloženje. Preprosto ne boste vedeli česa se lotiti prej. V ljubezni boste dajali prednost čutnim doživetjem, skratka znali se boste poglabljati. Skoraj vsaka misel bo podkrepljena z visoko mero občutljivosti.

V nedeljo dopoldne bo luna še v raku, nato ob 18.36 uri preide v leva.

Iz občutljivega oklepa se boste počasi odpirali, vendar premišljeno in previdno. Z nasmeškom na obrazu se boste soočali tudi z najbolj zoprnimi zadevami in situacijami. Vse kar bo iskreno in prijetno vas bo notranje obogatilo. Svoboda razmišljanja bo izjemno pomembna, ne boste prenesli občutka, da bi vas kdorkoli nadziral. Rumena in oranžna barva vodika k zadovoljstvu.

Preberite tudi ASTRO PROFIL ZNANIH: LUKA CIMPRIČ in ASTRO ZNAMENJA, KI SO SPOSOBNA PREMAGATI SLABE NAVADE IN SKUŠNJAVE