ASTRO ZNAMENJA, KI SO SPOSOBNA PREMAGATI SLABE NAVADE IN SKUŠNJAVE

Ste sposobni vztrajati, ko se odločite, da boste prenehali s slabo navado?
Ste sposobni vztrajati, ko se odločite, da boste prenehali s slabo navado?

Ste sposobni vztrajati, ko se odločite, da boste prenehali s slabo navado?

Predviden čas branja 4 minute

Slabe navade in razne skušnjave nas obkrožajo na vsakem koraku. Večkrat se striktno odločimo, da bomo z nečim prenehali, nato ne zberemo dovolj volje in odločnosti. Ravno zato, ker se toliko ukvarjamo z njimi, so razne slabe navade lahko veliko breme. Določeni ljudje imajo srečo, da jih spremlja disciplina, prepletena z močno voljo, kar jim omogoča, da lažje prenehajo z določenimi slabimi navadami ter se težje predajo skušnjavi. Spadate med odločna znamenja zodiaka, ki ste sposobna premagati slabe razvade?

DEVICA

Devica, moški ali ženska je oseba, ki ima na vseh področjih skrbno začrtana pravila in meje. Že po naravi spadajo med najbolj disciplinirane ljudi, ki ko se nekaj odločijo, to tudi izpeljejo. Že v njihovi domeni je zdravje ključnega pomena, zato veliko lažje kot ostali vztrajajo, ko se odločijo da bodo prenehali s kajenjem ali z uživanjem nezdrave hrane. Lažje vztrajajo, ker niso nagnjeni k temu, da bi za svoje slabe navade krivili druge, raje sami prevzamejo odgovornost. V trenutku, ko bi lahko morda podlegli skušnjavi, znajo vklopiti samo disicplino in se spomniti, koliko truda so že vložili v to da z nečim prenehajo.

Ste sposobni vztrajati, ko se odločite, da boste prenehali s slabo navado?

RAK

Raki sicer niste znani kot najbolj odločni, vendar ste se kljub temu sposobni, ko se odločite opustiti slabo navado vztrajati. Sami sebe imate zelo radi, še posebej svoje telo, s katerim ste povezani, zato vam ni vseeno kako določene navade vplivalo na vas. Odgovorne odločitve so tiste, ki vam pomagajo, da se ko naletite na skušnjavo znate premagati. Še lažje vam je, če je ob vas nekdo, ki se bori s podobnim odrekanjem, nekdo ki vas razume in vas vzpodbuja, ko se znajdete na točki, ki je lahko odločilna.

ŠKORPIJON

Škorpijoni se v bistvu težko odločijo, da bodo opustili določeno slabo navado, saj jih nekaj kar jim nudi užitek veliko pomeni. Običajno se za spremembo odločijo ko jih prisili kakšen drug faktor. Mika jih vse kar je kompleksno in težavno, zato je lahko odločitev da bodo prenehali kaditi ali da bodo izgubili nekaj odvečnih kilogramov zanimiv izziv, ki jim daje moč ter samozavest. Skušnjavam ne podležejo, ker so preponosni da bi nečemu pustili da jih zlomi ali obvladuje.

Ste sposobni vztrajati, ko se odločite, da boste prenehali s slabo navado?
Foto wayhomestudio on Freepik

KOZOROG

Kozorogi nimajo težav z odločnostjo, prav tako jih prepovedano in škodljivo običajno ne mika preveč. Radi živijo po določenih pravilih, verjamejo, da so smernice namenjene ljudem v pomoč, zato jih zmoti, ko slišijo, da nekdo ni sposoben opustiti slabe navade. Zdrav duh v zdravem telesu jih rešuje, ko se po slabem obdobju kajenja, nezdrave hrane in raznih razvad odločijo, da bodo prenehali. Njihova vztrajnost ne pozna meja, zato jim skoraj vedno uspeva držati se zastavljenega načrta brez večjih odrekanj in težav.

Pripravljeno za Sensa.si