Dnevni horoskop za ponedeljek 4. julija 2022

horoskop
Dnevni horoskop za ponedeljek 4. julija 2022

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 4. julija 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za ponedeljek 4. julija 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Ne dovolite analitični energiji da vam pokvari kakšen trenutek, ki si ga boste začrtali čisto po svoje.

Horoskop nasvet za današnji dan: Počasi in vztrajno se lahko dokopljete do pomembnih dejstev, le zmedeni ne bodite.

horoskop
Luna v znamenju Device

Luna je v znamenju Device

Devica, šesto znamenje zodiaka, ki označuje življenjsko obdobje konec mladosti in z njo povezan letni čas konec poletja, je po temperamentu melanholično, sicer pa intelektualno, skrbno, delavno, praktično, konzervativno, kritično in analitično znamenje. Ponazarja željo po analitičnem pristopu in perfekcionizmu na vseh področjih dolžnosti. Njena prispodoba je čista energija, prav tako njena življenjska energija novega obdobja požete zemlje.

Odlikuje jo samodisciplina, v zodiakalnem krogu ima najbolj razvit čut za dolžnost in odgovornost.

Devica poskrbi za red v prvi polovici zodiaka, od tukaj izvira povezava s prebavnim traktom, ki odstranjuje nepotrebne škodljive snovi, zato bo v dneh, ko luna potuje po znamenju device povečano vaše zanimanje, povezano s področjem zdravega prehranjevanja. Sposobnost funkcionalne povezanosti med umom in telesom ustvarja bolj stabilno zdravje, medtem ko nerazumevanje zahtev fizičnega in psihičnega telesa ustvarja tendenco k slabšemu vitalnemu potencialu. Izbira hrane, oblačil, telesne kondicije, druženja, prav tako vpliva na stanje duha in zdravja.

Danes praznuje Regina Kogoj: Astro profil

Njena luna se je ob rojstvu nahajala v znamenju device. Njen spomin je neverjeten, odlično se znajde na znanstvenem in medicinskem področju. Deluje ponižno, prilagodljivo, tiho in previdno. Samodisciplina ji pomaga, da ustvarja vtis predanosti in ljubeznivosti.

Merkurjem v levu je ljubeča, optimistična, kultivirana in poštena oseba dobrega renomeja. Njena diplomacija je močna točka in pogosto jo pokličejo, da razreši težave med prijatelji.

Vsi ljudje so bili nekoč otroci, toda le nekateri se tega spominjajo.

Antoine de Saint Exupery

Rojeni v znamenju raka in dogodki na današnji dan:

  • Ciril Ličar, slovenski pianist
  • Ciril Zlobec, slovenski pesnik, prevajalec, publicist
  • Thomas Nagel, ameriški filozof
  • Sonja, norveška kraljica
  • Tomaž Šalamun, slovenski pesnik in prevajalec

Na današnji dan na Marsu pristane sonda Pathfinder. S posredovanjem Evropske unije se vzpostavi premirje v vojni za Slovenijo. Lyndon Johnson podpiše zakon o svobodi informacij. Začne izhajati prvi slovenski politični časopis Slovenija. Rodil se je Fran Levec, slovenski književni zgodovinar, kritik, urednik in Nathaniel Hawthorne, ameriški pisatelj. Umrla je Marie Skłodowska-Curie, poljsko-francoska fizičarka, kemičarka, nobelovka in Richard Cosway, angleški slikar.

Katero področje bo danes najbolj uspešno?

Dnevni horoskop napoveduje, da bo najbolj uspešno poslovno področje.

Katera znamenja zodiaka boste preveč kritična?

Preveč kritični boste rojeni v zemeljskih znamenjih.

Vas zanima: Mesečni horoskop JULIJ 2022 ali TEDENSKI HOROSKOP

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Na področju kariere boste s pomočjo lune v devici postavljali nove smernice, ki pa marsikomu ne bodo najbolj všeč. Kljub temu boste pripravljeni na nekoliko drznejši korak.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Naj vas ne skrbi preveč, kako se bodo odzvali drugi, saj bo za vas pomembno le, kaj si vi želite in kaj čutite. Pravočasno se pripravite na vprašanja, ki bodo zahtevala konkretne odgovore.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Pričakujete veliko priložnosti, kar pa vas lahko le še dodatno zmede pri pomembni odločitvi, ki bo od vas zahtevala da pretehtate vse, kar je s to zadevo povezano, in sicer bolj analitično.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Na poslovnem področju boste z ugodno luno v devici pometli s konkurenco. Vse skupaj se lahko zaključi še boljše, če boste znali upoštevati več dejstev, ne le trenutnega občutka.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Kljub svoji divji naravi boste ves čas iskali mirne odnose in razumevanje. V odnosih boste pokazali drugo plat, ki pa bo marsikoga precej šokirala ali celo presenetila v zanimivi smeri.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Želite si sprememb in zelo nepotrpežljivi boste, še posebej če imate svojo pot natančno začrtano. Poskušali boste rešiti zadeve, čeprav kljub luni v vašem znamenju ne boste v najboljši koži.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Kljub temu da se boste trudili ohraniti mirne živce, vam bo v odnosih šel nekdo tako zelo na živce, da se ne boste znali zadržati. Tudi z materialnim področjem ne boste najbolj zadovoljni.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Notranji nemir, ki vas bo spremljal, boste premagali, če boste s pomočjo lune v devici vse kar se je nakopičilo analizirali in razčistili. Pogovorite se z nekom, ki vas vedno znova nasmeji.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Želeli boste veselje in srečo, vendar se boste morali najprej podati v reševanje zapletene situacije. Sestavite si prijeten in malo bolj razigran scenarij za prihodnost.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Nekdo vas ne bo jemal resno, vendar kljub temu s pomočjo lune v devici ohranite mirno kri. Preden se boste užaljeni umaknili, raziščite, kaj je krivo za neugodno situacijo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Imate ogromno možnosti, toda pomembna naloga bo tista, ki vam lahko vzame več časa kot predvidevate. V ljubezni boste želeli še nekoliko preverili osebo, ki vam je simpatična.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Potrebovali boste počitek, saj boste utrujeni od številnih obveznosti. Pojdite po zanimivih nakupih ali pa se lotite najljubšega opravila, s katerim že nekaj časa zaradi obveznosti odlašate.

Vas zanima: LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC JULIJ 2022