TEDENSKI HOROSKOP OD 4. DO 10. JULIJA 2022

Tedenski horoskop od 4. do 10. julija napoveduje prehod Merkurja v raka
Tedenski horoskop od 4. do 10. julija napoveduje prehod Merkurja v raka

Tedenski horoskop od 4. do 10. julija napoveduje prehod Merkurja v raka

Predviden čas branja: 3 minutes

V teden se boste podali z bujno domišljijo in številnimi pričakovanji, saj se bo Sonce sprehajalo po znamenju občutljivega raka. Ustvarili si boste nežno in hkrati prijetno ozračje, ki bo zagotovo vsebovalo ljubezen, zapisano z veliko začetnico. Morda se boste v mislih, ali celo dejanjih vračali v stare zgodbe. Prisotna bo tudi občutljivost, zato boste kritike težko prenašali, želeli se jim boste izogniti.

Spremljal vas bo tudi občutek, da morate ustreči vsakemu, kar pa vas lahko notranje vznemiri.

Čustva bodo imela prioritetno vlogo in z lahkoto se boste pogovorili o globini svojega razmerja ali odnosa. Ne bodite presenečeni, če boste nihali ter če boste neodločni in občutljivi. Veliko se boste ukvarjali s svojimi notranjimi občutki, povečana bo tudi želja po pozornosti, zato lahko, če boste ostali neopaženi, nastopi žalosten pogled. Prisotna bo tudi zamerljivost zato previdno izbirajte besede. Radi se boste prepuščali sanjarjenju ali načrtovanju skupne prihodnosti in pri tem malce zanemarili dejstvo, da o namenih osebe h kateri usmerjate svoje hrepeneče želje, ne veste dovolj. Prijateljske odnose boste zamenjevali z ljubezenskimi.

Tedenski horoskop od 4. do 10. julija napoveduje prehod Merkurja v raka

Teden bo kljub številnim dopustom primeren za razreševanje raznih pomembnih zadev.

Merkur, ki v torek prehaja v znamenje raka vas lahko malce obremeni. Pojavljali se bodo napeti trenutki, šli boste v največjo globino in tam obmirovali v svojem pričakovanju. Obdani boste v tančico skrivnosti, toda z veseljem se jim boste tokrat prepustili. Na trenutke se boste nagibali k zaskrbljenosti in strahovom, ki pa so lahko na daljši rok vaša učna lekcija za dosego stabilnosti. V konfliktnih in napetih situacijah boste muhasti in užaljeni, namesto prepirov pa boste raje molčali in kuhali mulo ter se zapirali vase in svoja prepričanja.

Katera astro znamenja boste imela v tednu pred vami največ sreče na področju ljubezni?

Tedenski horoskop napoveduje, da boste imeli največ sreče v ljubezni rojeni v znamenju raka, leva in rib.

Kateri planetarni premik bo nastopil ta teden?

Tedenski horoskop napoveduje, da Merkur v torek prehaja v znamenje raka.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Priporočljivo v torek, ko Merkur prehaja v raka je, da storite tisto, kar se bo od vas pričakovalo, s tem se boste izognili sitnostim in zapletom. Teden, ki je pred vami, vas bo pripravil do tega, da boste morali bolj trdo delati in biti veliko bolj disciplinirani. V prvi polovici tedna so možna razna soočenja. Situacije in odnose v službi boste težko nadzirali, na trenutke boste imeli občutek, da vas ne spoštujejo dovolj. Pazljivo pri obljubah, da vas ne bodo napačno razumeli in od vas zahtevali več, kot ste sposobni ponuditi.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Nakazuje se vam nekaj manjših težavic, ob katerih morate takoj ukrepati in se z njimi soočiti. Vsako odlašanje vas lahko popelje v nejasnosti, še posebej sredi tedna, ko bo luna v tehtnici. Nekdo od prijateljev vam bo pomagal, da se boste poglobili vase in poiskali razloge za svoje težave ali slabo počutje. Nekaj novega vam bo konec tedna prineslo obilo zadovoljstva in veselja. Izbirali boste med dvema zanimivima možnostma, vendar pazite, saj bo ena od njiju bolj ugodna.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Zelo resni boste v ponedeljek v pričakovanju novic, ki vam ogromno pomenijo in se jih po drugi strani bojite. Negativni scenariji vam bodo samo še poslabšali celotno situacijo, zato sem jim izognite. Ne bodite nemirni, ker nečesa ne morete opraviti tako hitro, kot ste si zamislili. Spremenite v zadnjih dneh tedna svojo smer in posvetite več pozornosti urejenemu načinu življenja. Pri poslovnih zadevah boste delovali nedostopno, prav tako ne boste dovolili nasprotovanja. Zaradi svojega vedenja boste morda prejeli nekaj kritik.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

V torek, ko Merkur prehaja v raka vas bo nekaj motilo, ker se morate osredotočiti le na eno zadevo, nato boste vse skupaj znali sprejeti na takšen način, da se vam obetajo dobri rezultati. Nima smisla, da se ob drobnih nesporazumih prepirate. Skušajte ostati zvesti sebi in svojim željam. Vezani, partner se vam bo na trenutke izmikal. Odločite se, da boste pasivno kljubovali vsem nezaželenim stvarem, ki vas bodo poskušale spraviti v slabo voljo. Nikar se v nedeljo ne spuščajte v konflikte, ampak se težav rešite taktično in premišljeno.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Počasi prehajate v čas konkretnih odločitev in poslavljate se od praznega sanjarjenja. Tisti, ki se že dlje časa nahajate v nedorečenih zgodbah, boste tokrat vzeli v roke škarje in platno in si pričarali konkretno akcijo. Brez dvoma boste začutili tisti znani nemir, ki vas bo silil k bežanju, a temu se morate upreti. Ko boste enkrat ugriznili, ne boste več spustili.  Pomanjkanje zbranosti bo v petek krivo, da se vam bodo dogajale ravno tiste napake, ki ste se jim želeli izogniti, da bi lahko nekoga prevzeli. Če ste do sedaj videli in slišali samo sebe, se boste morali naučiti popustiti.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Čustva vas lahko v torek, ko Merkur prehaja v raka premagajo. Prehitro se izdate in potem zahtevate vedno več. Kar se tiče poslovnih zadev, lahko naletite na manjše presenečenje, zato pazite glede stroškov in še enkrat preverite stanje na računu. Poskušajte v petek upočasniti tempo in si na glavo nikar ne nakopljite množice novih obveznosti, čeprav vam bodo ves čas nalagali delo. Nenehno boste gledali na uro in ugotavljali, kaj vse vam je še ostalo na urniku. Največ sreče na čustvenem področju boste konec tedna imeli tisti, ki ste pred kratkim začeli razmerje.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Prepustili se boste globokim čustvom in končno boste notranje bolj umirjeni. Vezani se boste znašli pred večjimi odločitvami, povezanimi z zoprnimi težavami. Najbolj smiselno bi bilo, da skupaj dorečeta določene zadeve in si postavita bolj ugodne smernice. Sami si že nekaj časa preveč zapletate stvari, zato boste najprej preveč spraševali, potem se boste konec tedna zlahka pustili prepričati v situacije, ki so vam všeč in vas vznemirjajo v prijetni smeri. Vsaj takrat, ko vas bo nekdo izzval ali razjezil se postavite zase.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Vaš odnos bo končno postal takšen, kot ste si ga zamislili, več bo komunikacije in poglabljanj. Venera v dvojčkih bo poskrbela, da se boste usmerili k bolj strastnim, vendar tudi zanesljivim možnostim, ki pa ne bodo imele dolgoročnega značaja. V kolikor želite, da ohranite dobro zdravstveno stanje, si privoščite veliko več počitka. Sveži zrak in sonce, blagodejno vplivajo na vaše telo. Izogibajte se gaziranim pijačam in težki hrani. Vse se zgodi z namenom, zato v nedeljo ne prehitevajte dogodkov, ker si s tem lahko naložite dodatno breme.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Z odkritim pogovorom lahko ustvarite boljše ozračje. Počasi se boste otresli zagrenjenosti, ki se vas je v preteklem obdobju dotaknila. Prisiljeni se boste spoprijeti z dejstvom, da z nekom ne delujeta skladno. Pred vami je teden, bogat z ljubeznijo. Vaši odnosi bodo dobili priložnost, da se razvijajo v pozitivni smeri. Možna je tudi poglobitev. Predvsem, se ne obremenjujte in ne dramatizirajte pri stvareh, ki niso tako slabe, kot se vam zdi. V soboto boste več kot zadovoljni in lahko obrnete nov list tudi na družinskem področju. Nepotrebni izdatki in pomanjkanje pazljivosti vas tokrat ne bodo obremenjevali.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Odprite oči, preden gre vse kar je pomembno mimo vas. V sredo boste potrebovali dobro voljo in motivacijo, da boste prebrodili čas brez konfliktov. Vzpodbujal vas bo tudi vpliv Venere v znamenju dvojčkov, ki vas usmerila v bolj tehtna izhodišča. Ko boste razmišljali o vseh razlogih za in proti, bo odločitev izredno enostavna, saj boste uporabili svojo intuicijo. Zadovoljni boste, še posebej tisti, ki se že dlje časa nahajate v resnem razmerju. Ne prepirajte se z nekom, ki razmišlja drugače kot vi, raje se prilagodite.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ustavite se in skrbno preverite, kje delate napako. Planeti vam podarjajo dodatno energijo in spodbudo, s katero boste lažje prišli do želenega napredka na osebnem področju. Morda ne najdete pravih besed ali načina, da bi razložili kar želite izpostaviti. Preložite sodelovanje ali druženje, ki vam že pred začetkom vzbuja številne dvome in strahove. V vikend skušajte zakorakati manj obremenjeno. Tisti vodnarju, ki ste vezani boste partnerju dokazovali, kako želite ustvariti čim bolj čvrsto razmerje.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Predvsem boste začutili potrebo, da pojeste več zdrave hrane, s spremembo se lahko naučite nečesa zelo pomembnega. Teden, ki je pred vami boste preživeli umirjeno, le Merkur, ki prehaja v raka prinaša nekaj precej zoprnih povezav, ki vam bodo malce meglile sliko. Ne pritožujte se, kmalu bo prišla ponudba, ki jo čakate že nekaj časa. V soboto in nedeljo boste romantični kot že dolgo ne, saj se bo za vas zanimala oseba, za katero ste bili prepričani, da se je popolnoma ohladila.  V določenem odnosu nočete popustiti, morda le zaradi vpliva starih izkušenj.