Dnevni horoskop za ponedeljek 30. maja 2022

horoskop
Dnevni horoskop za ponedeljek 30. maja 2022

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 30. maja 2022

Predviden čas branja: 4 minutes

Dnevni horoskop za ponedeljek 30. maja 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Podajte se s pomočjo Mlaja v akcijo in poskusite nadgraditi svojo srečo. Vsi vas spodbujajo k premikom, torej naredite tisti korak, o katerem sanjate.

Horoskop nasvet za današnji dan: Medsebojni odnosi bodo tisti, ki bodo krojili usodo in vas spodbujali k sreči ter zadovoljstvu. Za naporne pogovore in težje opravke ne boste razpoloženi, zato se jim skušajte na diplomatski način izogniti.

horoskop
Luna je v znamenju Dvojčkov

Luna je v znamenju Dvojčkov

Dvojčka, tretje znamenje zodiaka in zadnje znamenje pomladi, je po temperamentu sangvinično znamenje. Hiter, brsteč in gibljiv znak, ki ga povezujemo z obdobjem razcveta narave, njegova energija izbruhne v divjih vrtincih. Sprememba duha v besedo omogoča pogovor, kar je simbol dvojčka. Življenjsko obdobje, ki ga to zračno znamenje označuje je puberteta. Z njim je povezano nesmiselno in zapleteno obnašanje. Dvojček funkcionira v svoji nestanovitnosti, kjer privre na plano podvajanje. Z enim delom živi, deluje, čuti, z drugim delom pa nadzira svoje delovanje, čutenje ter življenje.

Lahko je dober plesalec in hkrati opazovalec.

Obdobje lune v znamenju dvojčkov pomeni ideje in zamisli, je lahkotno in komunikativno, spremenljivo in prilagodljivo. Vzdušje med ljudmi se v teh dneh sprosti, postanemo živahnejši in bolj družabni. Poudarek je na komunikaciji, transportu in intelektualnem delu. Povečana bo vaša sposobnost prilagajanja in vaša improvizacija bo več kot odlična. Prihajajo nenadna presenečenja in nestanovitnost v odnosih. V enem trenutku boste želeli živeti tukaj in zdaj, v drugem trenutku pa boste skušali biti razumsko analitični.

Danes nastopi ob 13:30 uri Prazna Luna Mlaj

Danes vas bo spremljal Mlaj, ki vas bo popeljal k poglabljanju in intenzivnemu razmišljanju o sebi. To je zelo ugoden čas za razstrupljanje vašega telesa in pavzo s kakšnim zelenjavnim postom. Če se že nekaj časa neuspešno trudite prenehati s kajenjem ali drugimi razvadami, je sedaj čas več kot ugoden. To je čas primeren za jogo, meditacijo in ostale duhovne vaje. Z Mlajem boste polni optimizma.

Osredotočili se boste nase in na svoje načrte. Razmislite tudi o čiščenju in razstrupljanju telesa, ki bo izboljšalo vašo prebavo. Vaši lasje vam bodo zelo hvaležni, če jih boste ostrigli. Izbira oblačil vam narekuje nekaj nenavadnega, vpadljivega.

Danes praznuje Zdravko Čolič: Astro profil

Soncem v znamenju dvojčkov je sproščen, razposajen in nagnjen k humorju. Rad ima zabavo, dobro družbo in spontano dogajanje. Okvirji, principi in pravila enostavno niso njegovi prijatelji, zato se jim v življenju spretno izogiba. Luno ima v znamenju ovna, zato se zelo hitro zaljubi, prav tako pa je, ko ni več zadovoljen zvezo sposoben tudi hitro končati. Nikoli se ne smili sam sebi in je zelo močan in spreten, tudi na ljubezenskem področju.

Venera v raku mu daje noto nežnosti in misterioznosti, s katero je za nasprotni spol zelo privlačen. Kar si zastavi na področju umetnosti, mu tudi uspe, saj je popolnoma predan s svojo dušo in seveda tudi zelo vztrajen in organiziran.

Sreča je skladnost naših misli, besed in dejanj.

Mahatma Gandhi

Rojeni v znamenju dvojčka in dogodki na današnji dan:

  • Anton Ažbe, slovenski slikar
  • Julija Primic, Prešernova neuslišana ljubezen
  • George Zweig, ameriški fizik
  • Dragan Džajić, srbski nogometaš
  • Steven Gerrard, angleški nogometaš

Na današnji dan protestniki na pekinškem Trgu nebeškega miru postavijo 11-metrski kip Boginje demokracije. Španija pristopi v zvezo NATO. Izstrelijo medplanetarno vesoljsko sondo Mariner 9 proti Marsu. Rodil se je Vladimir Nazor, hrvaški pesnik, pisatelj in Benny Goodman, ameriški jazzovski glasbenik. Rodil se je tudi košarkar Radoslav Rašo Nesterović in mehiška pesnica Guadalupe Pita Amor. Umrl je Matej Tomc, slovenski podobar in Boštjan Hladnik, slovenski filmski režiser.

Česa se je danes smiselno lotiti?

Dnevni horoskop napoveduje, da se je smiselno podati v nekaj novega in zanimivega.

Na katera znamenja zodiaka bo imel Mlaj največji vpliv?

Mlaj bo imel najbolj pozitiven vpliv na rojene v znamenju dvojčkov, leva in tehtnice.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali TEDENSKI LUNIN VPLIV

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

S pomočjo Mlaja boste spoznali, kako prilagodljivi ste, če je to potrebno. Iznajdljivost vas lahko reši, tako pri delu kot tudi v zasebnem življenju, kjer vse skupaj še ni na pravem mestu.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Ukvarjali se boste s sabo, nekaj boste želeli izboljšati. Morda bi bilo dobro, da bi začeli s pomočjo energije Mlaja v dvojčkih razmišljati o drugačnih prijemih in spremembah.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Nezadovoljni in nestrpni se boste spoprijeli z nalogo, ki ne sodi v vaše najljubše področje. Začnite postopoma, da boste lahko sledili in pripeljali vse skupaj do zaključka.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Pravila in pogoji vas lahko zaradi energije dvojčkov utrudijo, zato se postavite zase in vztrajajte pri zadevah, ki so že preverjene. Čas je, da se učite na napakah, ter da osebno napredujete.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Ljubezen bo zaradi vpliva Mlaja postregla s presenečenji, ki bodo zahtevala le nekaj prilagajanja. Tudi na področju kariere se bodo pokazale odlične priložnosti, zato vklopite razum.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Ne ozirajte se na tiste, ki vam določajo tempo, raje si izberite svoj način delovanja, kljub temu vam lahko uspe. Nestrpni boste, saj vas spremlja energija tistih, ki vas obkrožajo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Priznajte z Mlajem svoje napake in ne bodite malenkostni, ko bo potrebno poudariti svoje vrline. Ljubezen bo temeljila na vzponih in padcih, med katerimi boste želeli poiskati pravo pot.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Zaradi neprestanega nerganja lahko zaidete v težave in si nakopljete le še dodatne nevšečnosti. Namesto da se smilite sami sebi, dvignite glavo ter se podajte novim zadevam naproti.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Pomembna informacija prihaja z zamudo, zato boste na trenutke izredno nemirni, nestrpni in nezadovoljni. Naglost in impulzivnost vas lahko pripeljeta le do neugodne situacije ali konflikta.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Spoznali boste, da so imeli prav tisti sodelavci, ki so vas opozarjali, da bodite previdni. Prišel je trenutek, v katerem bo zelo pomembno, da gledate izključno nase.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Obremenjeni boste z življenjskimi zadevami ki vas skrbijo, zato kljub Mlaju ne boste najboljša družba. Za slabo voljo boste odgovorni sami, zato nikar po nepotrebnem ne obremenjujte drugih.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Zaradi Mlaja v dvojčkih lahko pričakujete intenziven razvoj dogodkov. Pri pogovorih boste odprti in direktni, zato si lahko obetate optimistično naravnane spremembe, predvsem v službi.

Vas zanima: LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC JUNIJ 2022