Dnevni horoskop za ponedeljek 29. maja 2023

horoskop
Dnevni horoskop za ponedeljek 29. maja 2023

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 29. maja 2023

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za ponedeljek 29. maja 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Pomembni procesi se bodo odvijali v vašo korist, zato nikar ne zaspite na lovorikah, ampak izkoristite ploden dan.

Horoskop nasvet za današnji dan: Ne pozabite v današnjem dnevu na intenzivne pogovore, ki lahko počasi prinesejo tehtne zaključke.

horoskop
Luna preide v znamenje Tehtnice

Danes ob 16:50 uri Luna preide v znamenje Tehtnice

Tehtnica, sedmo znamenje zodiaka je po temperamentu sangvinično znamenje in označuje življenjsko obdobje za prehod iz mladosti v zrelost, njen letni čas je začetek jeseni. Je predvsem simbol ravnotežja, mere, pravice, ki tehta dejanja in duše ob poslednji sodbi. Srce in razum sta pri tehtnici uravnovešena, lahko jo hitro spravimo iz ravnotežja, v katerega se zna diplomatsko tudi hitro vrniti. Znamenje tehtnice se nahaja v obdobju enega izmed dveh enakonočij. Ima predvsem ženski rodovitni princip, ki ga simbolizira Venera. Tehtnice so lepe, ljubeznive, prilagodljive, vljudne, družabne in talentirane, pa tudi željne življenja. Ponazarja ravnotežje med zunanjim in notranjim in predstavlja sinonim za modrost in vrnitev k enotnosti s pomiritvijo nasprotij.

Tehtnica pomeni potrebo po harmoniji ljubezni, miru in ubranosti, pa tudi po lepoti. Tempo življenja bo v dneh z luno v tehtnici živahnejši, v medsebojnih odnosih smo bolj obzirni, ljubeči, strpni in prijazni.

Vas zanima HOROSKOP: OD NAJBOLJŠEGA DO NAJSLABŠEGA VOZNIKA AVTOMOBILA

Ugodno za družabne in umetniške prireditve, zabave zaprtega kroga, romantiko, skrb za lepši videz, nakupovanje modnih oblačil, opremljanje doma, branje, pisanje in sprave sprtih strani. V dneh z luno v zračni tehtnici nikar ne bodite preveč popustljivi. Prihajajo soglasja, prijateljstva, iskrena ljubezen in vse lepo, v čemer lahko uživate. Ljubezen bo imela najlepšo podobo, zato se brezskrbno podajte na zmenek. Vaš videz bo v teh dneh na vrhu lestvice vaših prioritet, zato, se boste z veseljem podali v nakupovanje in si privoščili nekaj lepega samo zase, s pridihom elegance.

Iskrena prijaznost je pomembnejša od modrosti, in to spoznanje je začetek modrosti.

Theodore Isaac Rubin

Rojeni v znamenju dvojčka in dogodki na današnji dan:

  • Janez Trdina, slovenski pisatelj
  • John Fitzgerald Kennedy, ameriški predsednik
  • Kevin Conway, ameriški igralec
  • Melissa Etheridge, ameriška pevka
  • Noel Gallagher, angleški glasbenik

Na današnji dan Edmund Percival Hillary in šerpa Tenzing Norgay se kot prva človeka povzpneta na Mount Everest. Opazovanja zamaknjenega položaja zvezd ob Sončevem popolnem mrku v Sobralu v Braziliji in na Prinčevem otoku potrdijo napoved Einsteinove splošne teorije relativnosti. John Pemberton začne oglaševati Coca-colo. Rodil se je Isaac Albeniz, španski skladatelj in Oswald Spengler, nemški filozof, zgodovinar. Rodil se je tudi veliki italijanski pesnik Dante Alighieri in japonski arhitekt Sakakura Džunzo. Umrl je Milij Aleksejevič Balakirjev, ruski skladatelj, dirigent, pianist in Bartolomeu Dias, portugalski pomorščak.

Kakšno je opozorilo za današnji dan?

Dnevni horoskop napoveduje, da se popoldne varujte ljubosumja in dvomljivih zadev.

Katera astro znamenja boste danes najbolj neučakana?

Najbolj neučakani boste v današnjem dnevu rojeni v vodnih znamenjih. 

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP in LUNIN TEDENSKI HOROSKOP

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Tokrat bodo izziv preprosta dejanja in sprejemanje drugačnosti drugih. Na prvem mestu bosta nežnost in ljubeznivost, zato se bodo tudi morebitni konflikti rešili z umirjenim pogovorom.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Želeli si boste le akcije, spontanosti in iskrenosti. Na področju kariere in denarja vam bodo red, jasnost in ravnotežje vse bolj pomembni faktorji. Odločitve bodo končno izid utemeljenega premisleka.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Nikar ne odlašajte in ne prestavljajte pomembnih odločitev. Na pogovor o resnejši temi sicer še ne boste pripravljeni, kljub temu pa lahko ve skupaj razmislite ter analizirate vse vključene podrobnosti.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Ravnajte se po občutku, posebno glede zgodb, ki so vam pisane na kožo. Imeli boste veliko idej, srečevali boste zanimive predloge. Na področju čustev pa pričakujte manjšo zmedo, ki vas lahko potisne v dvome.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Pričakujete preveč, zato ne bodite presenečeni, če boste morali počakati na odziv nasprotne strani. Skušajte razumeti, da so nekateri pač počasnejši. V kolikor niste sigurni vase, utegnete imeti kar nekaj težav.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Rešitev za zadevo, ki vas v ozadju muči obstaja, zato jo čim prej poiščite in iznajdljivo uporabite. Odnosi z drugimi bodo nihali v ekstreme, zato se nikar ne oklepajte enih in istih navad.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Spontan in zanimiv odziv bo tisti, ki vam bo prinesel srečo in paleto dobrih možnosti. V prostem času se odpravite razvajat v naravo, kjer boste zagotovo našli tisti izgubljen delček sebe.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Začaranega kroga na osebnem področju se boste rešili tako, da se boste bolj poglobili v situacijo, ki je nastala. Zavedati se boste začeli, da so svetle misli tiste, ki lahko prinesejo boljše počutje.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Finančno področje lahko nosi skrbi in načrtovanje za prihodnost, zato bodite bolj jasni in konkretni. Z dobro motivacijo boste na kariernem področju vsaj na polovični poti, ki vodi k boljšim rešitvam.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

V družinskih odnosih se lahko pojavijo ovire, morda zato, ker vas je strah nečesa. Zasebne zadeve bodo rešene. Najprej pa prisluhnite šestemu čutu, ki vam lahko pomaga pri najbolj zahtevnih situacijah.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

S strogo disciplino ne boste imeli najboljše izkušnje. Vse se lahko reši, če boste zaupali v svoje sposobnosti. Dvomi, ki vas zasledujejo, so le navidezni in dobro bi bilo, da se nanje čim manj ozirate.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Morali bi postaviti meje, hkrati pa biti nekoliko bolj dostopni in prijazni. Izvedeli boste marsikaj, kar vas vodi v bolj strateške ter za vas ugodne odločitve. Zdravstveno področje se bo počasi stabiliziralo.

Vas zanima: Mesečni horoskop JUNIJ 2023 ali SONČENJE: HREPENITE PO PORJAVELOSTI?