Dnevni horoskop za ponedeljek 29. avgusta 2022

horoskop
Dnevni horoskop za ponedeljek 29. avgusta 2022

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 29. avgusta 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za ponedeljek 29. avgusta 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, praznik mučeništva Janeza Krstnika.  Konjunkcija med Luno in Merkurjem prebuja najbolj skrite kotičke in vas vodi v poglobljeno zaznavanje na področju čustev. Izogibajte se situacijam, ki od vas zahtevajo direktna soočenja.

horoskop
Vpliv Lune

Horoskop nasvet za današnji dan:  Nikar se ne vmešavajte v tiste, ki se želijo odločiti sami, saj lahko vse skupaj le poslabšate. 

Danes ob 11:45 uri Luna preide v znamenje Tehtnice

Tehtnica, sedmo znamenje zodiaka je po temperamentu sangvinično znamenje in označuje življenjsko obdobje za prehod iz mladosti v zrelost, njen letni čas je začetek jeseni. Je predvsem simbol ravnotežja, mere, pravice, ki tehta dejanja in duše ob poslednji sodbi. Srce in razum sta pri tehtnici uravnovešena, lahko jo hitro spravimo iz ravnotežja, v katerega se zna diplomatsko tudi hitro vrniti. Znamenje tehtnice se nahaja v obdobju enega izmed dveh enakonočij. Ima predvsem ženski rodovitni princip, ki ga simbolizira Venera. Tehtnice so lepe, ljubeznive, prilagodljive, vljudne, družabne in talentirane, pa tudi željne življenja.

Ponazarja ravnotežje med zunanjim in notranjim in predstavlja sinonim za modrost in vrnitev k enotnosti s pomiritvijo nasprotij.

Tehtnica pomeni potrebo po harmoniji ljubezni, miru in ubranosti, pa tudi po lepoti. Tempo življenja bo v dneh z luno v tehtnici živahnejši, v medsebojnih odnosih smo bolj obzirni, ljubeči, strpni in prijazni. Ugodno za družabne in umetniške prireditve, zabave zaprtega kroga, romantiko, skrb za lepši videz, nakupovanje modnih oblačil, opremljanje doma, branje, pisanje in sprave sprtih strani.

Včasih si res želim vprašati, kaj se je zgodilo z resnico? Je to iz mode?

Michael Jackson

Rojeni v znamenju device in dogodki na današnji dan:

  • Jean Auguste Dominique Ingres, francoski slikar
  • Ingrid Bergman, švedska filmska igralka
  • Michael Jackson, ameriški pop pevec
  • William Levy, mehiški igralec
  • Liam Payne, član glasbene skupine One direction

Na današnji dan orkan Katrina opustoši južni del ZDA. Sovjetski parlament zamrzne račune Komunistične partije Sovjetske zveze in ji s tem onemogoči delovanje. Med Podlipo in Smrečjem pri Vrhniki organizirajo prvo motociklistično dirko v Sloveniji. Konča se opijska vojna med Združenim kraljestvom in Kitajsko, ki mora odpreti svoja pristanišča in prepustiti Hong Kong. Rodil se je John Locke, angleški filozof in Preston Sturges, ameriški filmski režiser. Umrla je Saša Vegri, slovenska pisateljica in Juš Kozak, slovenski pisatelj.

Kaj je smiselno pričeti danes?

Dnevni horoskop vam svetuje, da je smiselno pričeti z delom na sebi.

Katera astro znamenja se boste najtežje sestavila?

Težko se boste sestavili rojeni v vodnih znamenjih.

Preberite tudi: NAJ BO ODNOS DO SEBE NAJBOLJ POMEMBEN ali TEDENSKI HOROSKOP

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Zjutraj, ko bo luna še v devici bo manj dobe volje, toda več treznosti in praktične energije, ki jo skušajte uporabiti na področju dela in denarja, seveda v pozitivni smeri.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Po vsej verjetnosti ne boste dobili pravega odgovora, kar bo vzbujalo še večjo nestrpnost. Premislite, preden boste odprli temo iz preteklosti, ki vas bremeni v ozadju.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Spoznali boste, da je lahko nekaj, kar se pojavlja nenadoma pomembno za vas in osebni napredek. Prisluhnite, ne spregovorite, preden ne boste povsem prepričani kako nadaljevati.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Zanimiv pečat bo pustil sodelavec, ki razmišlja popolnoma drugače. Njegova ideja vas bo prebudila iz starih vzorcev. Povezali vaju bodo sorodni interesi in podobna prepričanja.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Oseba, ki je zaznamovala pomembne dele preteklosti se počasi umika, kar vas bo najprej prestrašilo. Postopoma boste spoznali, da je prav, da se je zgodilo kar se je zgodilo.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Pričakujete lahko prijetne dogodke, domače obveznosti vas bodo spravljale v dobro voljo. Znali se boste prilagoditi vsem razmeram, ki v bistvu niti ne bodo tako zelo enostavne.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Pritoževali se boste nad tem, da vas ne poslušajo. V kolikor boste vztrajni, boste premagali zoprne nasprotnike in vse negativne vibracije, ki bodo krožile v vaši bližini.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Zaradi prehoda lune iz device v tehtnico boste zapadli v čustveno krizo soočanja, kar ne bo najbolj enostavno, saj nimate energije, da bi se borili z negativnimi mislimi in vibracijami.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nepopustljivi boste, saj ste prepričani v nekaj, kar drugi vidijo drugače. Ljubezenske zadeve bodo zakomplicirane, saj nimate dovolj posluha za ideje ljubljene osebe, ki niso realne.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Prepričala vas bo brezkompromisnost pri uresničevanju nekaterih zamisli. Luna prinaša s prehodom nihanja, ki bodo najbolj intenzivna pri tistih, ki se že nekaj časa skušate sestaviti.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Tokrat boste dovolj iznajdljivi in produktivni, da boste vse pomembne zadeve popeljali do konca in naredili načrt tudi za prihodnost. Dotaknili se boste tudi področja financ.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Prihaja čas, da pozabite nekoliko nase in posvetite vso pozornost razvoju čustev, ki se že nekaj časa prepletajo. Čeprav prave zasnove ne boste našli takoj, je priporočljivo da vztrajate.

Vas zanima: KAKO BO MARS V DVOJČKIH VPLIVAL NA VAŠE ASTRO ZNAMENJE? ali STRAH, ZAPUŠČENOST, NADZOR IN MEJE