Dnevni horoskop za ponedeljek 29. aprila 2024

Horoskop
Dnevni horoskop za ponedeljek 29. aprila 2024

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 29. aprila 2024

Predviden čas branja: 6 minut

Dnevni horoskop za ponedeljek 29. aprila 2024. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskopSvetovni dan plesa. Zaradi želje po boljšem življenju boste dvomili o svojih trenutnih možnostih, vendar ne dovolite, da vas ta energija močno upočasni. Raje ostanite skromni in zadovoljni s tem kar imate.

Horoskop nasvet za današnji dan: To je ugoden čas, da spremenite svoje mnenje o nečem ali zaznate drugo plat težave, v kateri ste obtičali.

Horoskop
Luna je v znamenju Kozoroga

V obdobju kozoroga se zgodi meja strogo subjektivnih vrednot in preseganje individualnih meja v korist višjih namenov, ki se iztečejo v odrekanje in samo-zatajevanje. Skriva se v globinah in šele zaradi počasnejšega vzpenjanja globokih sil, za katere osebek največkrat niti ne čuti, da so prisotne, pripravi človeka do tega, da se zave svoje vrednosti in postane sam svoj gospodar. S svojo upornostjo in vztrajnostjo boste v teh dneh lažje prodrli k svojim ciljem in brez strahu sprejeli težje odgovornosti. Kljub temu se boste bolj prijetno počutili v samoti, kot pa v večji družbi. Pojavijo se lahko dvomi, da boste slabo sprejeti ali da boste delovali dolgočasno.

Ta čas predstavlja globoko človekovo nagnjenje k prelaganju krivde na drugega, po tem da pomirimo lastno vest, katera potrebuje krivca kazni in žrtve. Ko premagate notranje ovire, vam lahko pomaga kozorogova praktična in dejavna volja, kljub temu pa se lahko pojavijo notranji konflikti. Odzivali se boste predvsem na razumske zadeve, vaš slog bo eleganten in posloven.

Dnevi z luno v kozorogu so ugodni za organizacijo, načrtovanje, študij, samotno in poglobljeno delo ter izlete v gore. Neugodno za ljubezenske zadeve, saj boste bolj zaprti in čustveno odsotni, domače in družabno življenje. Ker vas bo preplavila resnost, se boste bolj intenzivno začeli zavedati vseh svojih odgovornosti. Izpostavljeni predeli bodo koža ter okostje, še posebej kolena, zato bodite pri športnih dejavnostih bolj previdni.

VSAK DAN VAM PRINESE PRILOŽNOST, DA VDIHNETE, SNAMETE ČEVLJE IN ZAPLEŠETE.

Oprah Winfrey

Danes praznuje Uma Thurman: Astro profil

Sonce se je ob njenem rojstvu nahajalo v znamenju Bika in sicer v 9. hiši. Je zvesta in zanesljiva in je najboljši prijatelji, če pa se ji zamerimo, je lahko najhujši sovražnik. Tudi temperamenta je podobnega, umirjena je in prej počasna kot hitra, če pa se pusti sprovocirati, postane pravi vulkan. Rada ima glasbo in umetnost in na teh področjih ima tudi sami veliko talenta. Rada ima tudi stik z zemljo saj od nje dobiva energijo.

Luna se je ob njenem rojstvu nahajala v Vodnarju v 6. Hiši. To je zanesljiva, praktična in trmasta oseba, ki ima rada udobno življenje, zato potrebuje določeno materialno zagotovitev. Ima dober smisel za humor, včasih je prava zabavljačica s praviloma močnim in globokim glasom.

KAJ ZA VAS POMENI BITI BOGAT?

Rojeni v znamenju bika in dogodki na današnji dan:

  • Maks Fabiani, slovenski arhitekt
  • Andrej Inkret, slovenski kritik, esejist
  • Simona Weiss, slovenska pevka
  • Andre Agassi, ameriški teniški igralec
  • Tanja Šmid, slovenska plavalka

Na današnji dan Metlika dobi mestne pravice. V Parizu je bila odprta razstava, po kateri se je poimenovala umetniška smer art déco. V Westmintrski opatiji se poročita princ William in Kate Middleton. Rodil se je Aleksander II., ruski car in Hirohito, japonski cesar. Umrl je Slavko Jan, slovenski gledališki režiser, igralec in Ivica Račan, hrvaški premier.

Katera astro znamenja imate danes dobre možnosti za zaslužek?

V današnjem dnevu imate dobre priložnosti za zaslužek rojeni v zračnih znamenjih.

Katera znamenja zodiaka boste danes bolj zadržana in dvomljiva?

V današnjem dnevu boste bolj zadržani in dvomljivi rojeni v zračnih znamenjih.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali TEDENSKI LUNIN VPLIV

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

V ospredje postavili pomembno nalogo na področju kariere in timsko delo. Uspešno boste usklajevali nasprotujoča si hotenja. Zanimiv dan, ki lahko, če boste budni, prinese več novosti in presenečenj.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Z energijo lune v znamenju kozoroga bodo finančne zadeve v ospredju. Skrbno načrtujte izdatke, katerim se boste težko izognili. Zaradi finančnih skrbi boste tudi kar se tiče počutja energetsko šibkejši.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

S svojo odprto komunikacijo in talentom do reznih skečev bo zanimanje preraslo pričakovanja. Prišel je čas, da končno pospravite stare zamere in se otresete bremen, ki vam ležijo na duši.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Varujte se prenagljenega sklepanja in ne nasedajte raznim obljubam. Zaupajte vase! Na delovnem področju ne bodite neučakani. Hitenje se vam tokrat ne bo obrestovalo. Čustveno se boste počutili zadovoljno.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Z mislimi boste v določenih krogih, ki niso najbolj zabavne narave odsotni, saj vam bo vsakdanja rutina čisto odveč. Vaša duša bo počasi razprostrla svoja krila in želela zajadrati kot lahek veter.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Stres bo tokrat žal vaš spremljevalec v službi, doma in v odnosih. Služba bo zahtevala veliko vašega časa, ker boste morali reševati nekaj za nazaj. Poskusite najti pravo mero med hitenjem in preudarnostjo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Kot idejni vodja se lahko končno izkažete, storilnost bo tokrat v porastu. Ponosni boste nase. Kljub odločnemu in nepopustljivemu nastopu se v vas skriva veliko nežnosti. Trudili se boste, da bodo odnosi skladni.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Nesoglasja bodo po iskrenem pogovoru preteklost, nadaljujete lahko s svežo energijo. Tokrat boste urejali uradne zadeve. Pazljivo preberite droben tisk, preden podpišete kakšne dokumente.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ste med izbranci, ki boste stres odlično obvladovali in s svojo energijo pomagali tistim, ki jim bo šlo slabše. Pred vami se odpirajo nove rešitve in možnosti. Opazili jih boste hitreje kot drugi, saj vas zvezde podpirajo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Pazite, da ne zaspite na napačnih prepričanjih. Pri delu boste zelo učinkoviti in hitri kar pa ni niti najmanj presenetljivo, saj se vam bo mudilo. Zanimalo vas bo toliko stvari, da vam lahko zmanjka časa.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

V odnosih boste prizadevni kot že dolgo ne in nič čudnega ni, da vam namigujejo, da ste preveč samozavestni. Skušajte prebuditi skromnost, presenečeni boste, kako lepo se bo vse razpletlo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Nestrpna dejanja se ne bodo dobro končala, saj energija lune v kozorogu zahteva od vas da sledite počasi in premišljeno. Tvegati in skočiti čez rob bo tokrat najslabša možna izbira.

Vas zanima: Mesečni horoskop MAJ 2024 in PERFEKCIONIZEM, OBSEDENOST Z LEPOTO IN HLEPENJE PO PRIZNAJU