Dnevni horoskop za ponedeljek 27. septembra 2021

horoskop
Dnevni horoskop za ponedeljek 27. septembra 2021

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 27. septembra 2021

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za ponedeljek 27. septembra 2021. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, svetovni dan turizma. Prenehajte raje s težjimi opravki, če boste začutili prve znake utrujenosti ali dobili vtis, da se nečesa ne morete spomniti.

Horoskop nasvet za današnji dan: V komunikaciji boste neprekosljivi, zato jo izkoristite v učinkoviti smeri in si izborite tisto, kar smatrate, da morate imeti.

lunin vpliv
Luna je v znamenju Dvojčkov

Luna je v znamenju Dvojčkov

V teh dneh prihajajo odlične zamisli za delovanje, vendar vam bo primanjkovalo vztrajnosti. Vse boste želeli narediti hkrati. Zaradi nestrpnosti in nemirna, ter zaradi hitrega odzivanja in razdrobljenosti idej in usmeritev, vam lahko zmanjka časa za vse, kar ste si zadali. Ta čas je obarvan z mladostnim preobiljem in navdušenjem. Bolj kot na določen cilj, boste usmerjeni na samo gibanje navzgor. Ključ tega obdobja je prevzetost z več različnimi idejami o stvareh, kot pa o stvareh samih.

Prihaja razpršeno razmišljanje in pomanjkljiva motivacija pri doseganju večjih ciljev.

V teh dneh prihajajo zmedene situacije, dogodki vas bodo prehitevali, telefon bo zvonil več kot običajno, v nabiralniku se bo znašlo zanimivo pismo, vaše misli pa bo spremljali manjši opravki, ki ste se jim v preteklih dneh izogibali. Poudarjena bo površnost, komunikacija bo kratka, lahko pa se pojavi tudi komentiranje in razpravljanje, vendar globine tokrat ne boste dosegli. Zadržki odpadajo, povečalo se bo zanimanje za nove začetke. Misli bodo jasne in hitre.

Tisoč milj dolgo potovanje se mora začeti z enim samim korakom.

Laozi

Rojeni v znamenju tehtnice in dogodki na današnji dan:

  • Aloys Lexa von Aehrenthal, avstrijski politik
  • Jacques Thibaud, francoski violinist
  • Edvard Kocbek, slovenski pisatelj, pesnik
  • Meat Loaf, ameriški glasbenik
  • Maruša Ferk, slovenska alpska smučarka

Na današnji dan skupščina SR Slovenije sprejme ustavna dopolnila, ki utrdijo slovensko avtonomijo znotraj SFRJ in omogočijo prehod v parlamentarno demokracijo. Iran in Združeno kraljestvo obnovita diplomatske stike. V Srbiji se pričnejo nemiri zaradi volilnih goljufij Slobodana Miloševića. Po progi med Darlingtonom in Stocktonom zapelje prva Stephensonova lokomotiva. Rodil se je tudi Ludvik XIII., francoski kralj in Samuel Adams, ameriški revolucionar. Umrl je Cliff Burton, ameriški basist Metallice in Donald O’Connor, ameriški plesalec.

Ugotovil sem, da ni zanesljivejšega načina za ugotavljanje, ali imaš ljudi rad ali ne, od tistega, da z njimi potuješ.

Mark Twain
Kakšno počutje se vam obeta danes?

Danes Merkur začenja retrogradno pot, zato skušajte biti bolj budni in previdni.

Katera znamenja zodiaka boste čutila potrebo po globokih pogovorih in razčiščevanju?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste čutili potrebo po razčiščevanju rojeni v vodnih znamenjih.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali TEDENSKI LUNIN VPLIV

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Nekdo bo pričakoval, da boste zaradi energije lune v dvojčkih sprejeli njegovo mnenje in se prilagodili, kar vas bo razjezilo in popeljalo v manjše dvome, ki so bili do sedaj nevidni.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Iskanje sreče bo zaradi razpršene energije vse bolj pogosta misel, saj bo čas za dejanja na poslovnem področju. Na vsak način boste želeli vedeti, kakšne so vaše možnosti.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Spremembe na ljubezenskem področju bodo tokrat neizogibne, a boste z njimi kljub temu odlašali. Premislite, če je vse skupaj vredno, morda bi bilo bolj smotrno postaviti nova pravila.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Naj vas ne skrbi preveč, kako se boste znašli v pogovoru s sodelavci, ki od vas pričakujejo dobre rešitve. Odmislite nekaj, kar vas vznemirja ter se prepustite vplivu lune v dvojčkih.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Potrebovali boste več zbranosti, da boste lahko sproti opravili z obveznostmi, ki so pred vrati. Ne izgubljajte energije z nepotrebnimi konflikti ter brezglavim dokazovanjem na področju odnosov.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Obveznosti se bodo razvrstile v pravi smeri, da ne boste imeli nobenih večjih skrbi, kar vas bo popeljalo k še večji storilnosti in motivaciji za delo, ki se vam že nabira na mizi in vas preganja.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Že nekaj časa vas niso pohvalili in zdelo se vam bo, da nekaj očitno delate narobe. Svoje zadovoljstvo boste z energijo lune v dvojčkih delili z okolico, ki vas bo sprejemala z nasmeškom na obrazu.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

V ljubezni se vam ponuja nekaj, kar ni ustaljeno in znano. Vse skupaj diši po prijateljskem odnosu, kar vam tokrat žal ne bo dovolj, saj si na področju čustev želite več.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Zaradi vpliva lune v dvojčkih boste imeli možnost, da se vam uresniči nekaj vznemirljivega, o čemer že dlje časa sanjarite. Izžarevali boste posebno energijo, ki bo nalezljiva.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Preveč govorite, toda kljub temu boste zaradi vpliva lune v dvojčkih ves dan v središču pozornosti. Na področju čustev bolj zbrano prisluhnite, še posebej, če ste že nekaj časa v zoprnem položaju.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ne zapravljajte časa za nepomembne zadeve, temveč storite več za stvari, ki bi vas lahko v prihodnje popeljale k napredku. Energija lune v znamenju dvojčkov vam prinaša presenečenja.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Nekdo vas bo pomiril, ko se boste razjezili zaradi napak na poslovnem ali finančnem področju, ki jih bodo storili drugi. Neiskrenost bo tista, ki vas bo pripravila do tega, da se direktno soočite.

Vas zanima: KDAJ VZTRAJATI IN KDAJ PRENEHATI VZTRAJATI? ali RETROGRADNI MERKUR BO NAJBOLJ INTENZIVNO VPLIVAL NA…