Tedenski Lunin horoskop za obdobje 27.9.-3.10.21

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 27. septembra do 3. oktobra
Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 27. septembra do 3. oktobra

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 27. septembra do 3. oktobra

Predviden čas branja: 2 minutes

V ponedeljek se boste podali z luno v znamenju dvojčkov. Pripravljeni boste za razigrane in nenavadne podvige, ki se bodo vrstili eden za drugim. Pri resnih nalogah in učenju se boste težko osredotočali in zbrali. Pričakujte manjše zamude, nekaj površnosti in nekaj nepredvidljivih napak, ki lahko zanetijo tudi kakšen manjši konflikt. Medsebojni odnosi se bodo prelevili v simpatično dogajanje, obogateno z energijo zraka.

V torek, ob 15.34 uri, ko luna preide v raka, se boste ukvarjali s čustvenimi zapleti, ki se lahko zaradi povečane občutljivosti tudi malce zakomplicirajo.

blank

Hrepeneli boste po ljubezni, varnosti in pozornosti, zato nikar ne zatirajte svojih čustev, raje povejte tistim, ki jih imate radi, koliko vam pomenijo. Zavedajte se tudi, da bo povečana ranljivost, sploh pa v notranjosti. Skušajte tudi v četrtek, ko boste še vedno pod vplivom nežnih vibracij biti bolj pazljivi v odnosih z drugimi, saj boste le tako notranje umirjeni in zadovoljni. Dom in družina bo tokrat najbolj ugodno okolje.

V petek luna preide v hrabrega leva.

Energija, ki bo odnesla labilnost in doprinesla moč za uspešno premagovanje nakopičenih ovir. Sebi in drugim privoščite čudovit in hkrati sproščen čas, začinite ga tudi s kakšnim komplimentom. Vendar pa se izogibajte pretiranemu zapravljanju, saj lahko zelo hitro za neumnosti porabite več, kot si lahko v tem trenutku privoščite. Zdravje bo tudi v soboto, ko vas bo mikalo gibanje stabilno, pozorni bodite le tisti, ki imate težave s srcem ali s hrbtenico.

V nedeljo ob 10.37 uri se luna pomakne v znamenje device. Vse skupaj se lahko po nekaj dneh povečanega optimizma obrne v drugo smer in doprinese nekaj nezadovoljstva. To je čas, ko je potrebno stvarem priti do dna, ko vse skrito pripleza na plano, ko ne morete delati drugače, kot tako kot je pravilno. Povabilo na zmenek ali kakšno družinsko kosilo raje prestavite na kakšen drug dan, saj bodo v zraku številne napetosti. Povečano bo zanimanje za področje hrane in zdravega življenja.

Pripravljeno za Sensa.si