Dnevni horoskop za ponedeljek 27. februarja 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za ponedeljek 27. februarja 2023

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 27. februarja 2023

Predviden čas branja: 4 minute

Dnevni horoskop za ponedeljek 27. februarja 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Zračna energija ne bo ravno učinkovita, bo a zato prinesla navdušenje na področju medsebojnih odnosov. Zagnali se boste v nekaj, kar morda zahteva več preciznosti, ki pa danes ne bo ravno vaša vrlina.

Horoskop nasvet za današnji dan:  Energija, ki jo poganja vaša zavest medtem ko se pomikate proti ciljem, vam podarja združitev dejanj in boljše zaznave.

Horoskop
Vpliv Lune

Luna je v znamenju Dvojčka

Dvojčka, tretje znamenje zodiaka in zadnje znamenje pomladi, je po temperamentu sangvinično znamenje. Hiter, brsteč in gibljiv znak, ki ga povezujemo z obdobjem razcveta narave, njegova energija izbruhne v divjih vrtincih. Sprememba duha v besedo omogoča pogovor, kar je simbol dvojčka. Življenjsko obdobje, ki ga to zračno znamenje označuje je puberteta. Z njim je povezano nesmiselno in zapleteno obnašanje. Dvojček funkcionira v svoji nestanovitnosti, kjer privre na plano podvajanje. Z enim delom živi, deluje, čuti, z drugim delom pa nadzira svoje delovanje, čutenje ter življenje.

Lahko je dober plesalec in hkrati opazovalec.

Obdobje lune v znamenju dvojčkov pomeni ideje in zamisli, je lahkotno in komunikativno, spremenljivo in prilagodljivo. Vzdušje med ljudmi se v teh dneh sprosti, postanemo živahnejši in bolj družabni. Poudarek je na komunikaciji, transportu in intelektualnem delu. Povečana bo vaša sposobnost prilagajanja in vaša improvizacija bo več kot odlična. Prihajajo nenadna presenečenja in nestanovitnost v odnosih. V enem trenutku boste želeli živeti tukaj in zdaj, v drugem trenutku pa boste skušali biti razumsko analitični.

Danes ob 09:05 uri nastopi Lunin Prvi krajec

Prvi krajec prinaša dejaven čas. Krvavitve bo nekoliko težje ustaviti in rane se bodo počasneje celile, zato se še bolj varujte pred poškodbami. Veliko se boste ukvarjali sami s sabo. Povečana bo vaša lakota, zato boste ves čas iskali nekaj za pod zob. Izognite se sladkarijam in gaziranim pijačam. Presnovo lahko pospešite z uporabo bolj ostrih začimb.

Če boste lase strigli sedaj, bodo krepki in gosti, tudi rasti bodo hitreje. Dan je ugoden za obisk frizerskega salona, saj vas bo frizer zelo dobro razumel kaj želite, tudi z rezultatom boste več kot zadovoljni. Priporočljive so kure za hranjenje kože. Če želite telo utrditi s kremami ali olji, si privoščite masažo. Mikali vas bodo nakupi oblačil in obutve, vaš okus bo nihajoč, zato se zanesite tudi na mnenje prijateljice. Danes bo kraljevala bela barva, ki bo simbolizirala nežnost.

Kaj pravi horoskop za danes, ponedeljek 27. februarja 2023?

Rojeni v znamenju rib in dogodki na današnji dan:

  • Enrico Caruso, italijansko-ameriški tenorist
  • John Ernst Steinbeck, ameriški pisatelj, nobelovec
  • Elizabeth Taylor, ameriška filmska igralka
  • Big Game James – Ager Worthy, ameriški košarkar
  • Rozonda Thomas, ameriška pevka

Na današnji dan je v Ljubljani ustanovljeno Slovensko planinsko društvo. James Chadwick odkrije nevtron. Rodil se je tudi Adolf Augustitš, dekan Slovenske krajine in Rudolf Steiner, švicarski filozof. Rodil se je tudi Konstantin Veliki, rimski cesar in brazilski arhitekt Lucio Costa ter angleški glasbenik, član skupine Iron Maiden, Adrian Smith. Umrl je Marij Kogoj, slovenski skladatelj in Vid Pečjak, slovenski pisatelj in psiholog.

Nerada gledam nazaj in naprej, raje gledam navzgor.

Charlotte Bronte
Kaj vas bo danes v trenutku spravilo v dobro voljo?

Dnevni horoskop napoveduje, da vas bodo v trenutku razveselile pozitivne opazke.

Katera astro znamenja boste najbolj spogledljiva?

Danes boste najbolj spogledljivi dvojčki, vodnarji in raki.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali TEDENSKI LUNIN VPLIV

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Spoznali boste, da potrebujete le majhen namig, da bi se počasi premaknili in na področju kariere in denarja pokazali, česa ste sposobni. Majhen korak bo tisti ki vodi k velikim stvarem.Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Kljub luni v znamenju dvojčkov boste na vseh področjih delovali bolj globoko ter premišljeno kot običajno. Pomembno vam bo predvsem, da se povežete s podzavestjo ter telesu privoščite nego.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Previdni bodite na področju dela pri opravkih, ki zahtevajo od vas natančnost in popolno zbranost saj se vam lahko zgodi, da spregledate malenkost, ki bo v prihodnje zelo pomembna.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Spomnite se, kaj ste v domačem okolju obljubili, saj vam lahko nekdo v nasprotnem primeru zameri, kar bi slabo vplivalo na odnose v prihodnjem obdobju. Bodite predvsem iskreni!
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Imeli boste več opravkov s finančnim področjem, kar vas bo zaradi neugodnega stanja na računu vznemirilo. Z zaskrbljenim pričakovanjem bi lahko zaustavili intenzivno dogajanje, ki se bliža.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Na področju čustev se obetajo lepi, intenzivni in globoki trenutki z ljubljeno osebo. Samske device, povežite se z razigrano energijo dvojčkov in sreča se vam bo zagotovo nasmehnila.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Končno boste na področju kariere dočakali pravi trenutek. Čaka vas večji izziv. Pripravite se nanj, tako da povečate svojo samozavest ter preverite vse tiste faktorje, ki bi lahko bili morda sporni.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Funkcionirajte iz želje po uživanju sadov svojega delovanja, če boste to upoštevali se vam bo odprla pot do rezultatov. Osredotočite se na smernico, ki vas bo zagotovo pripeljala tudi na pravi cilj.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ne imejte slabe vesti, če boste zaradi lune v dvojčkih na kariernem področju prišli do zaključka, da nimate urejenih vseh svojih parametrov. Brez dodatnih zapletov boste rešili le tisto kar je nujno.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Prvi krajec vam bo omogočil, da boste brez slabe vesti bolj ležerni kot ste običajno. Naredili ne boste ničesar, kar ne bo nujno, kar lahko nekoga zelo zmoti, oziroma celo razjezi.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Nikar samo ne sanjajte o tem, kaj bi radi storili, saj se potem vedno ustavite le pri besedah in ne pri dejanjih. Znebite se odlašanja in se počasi postavite na trdna in realna tla.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Pojavilo se bo nekaj ostrih očitkov, vendar jih lahko mirno preslišite in vztrajate pri začrtani poti. Verjemite, da vam bo za uslugo, ki jo boste nesebično ponudili marsikdo hvaležen.

Vas zanima: KITAJSKI HOROSKOP 2023: PREVERITE, KAJ ČAKA VAŠE ZNAMENJE ali VAS SPREMLJA ŽELJA PO IDEALIZMU?