Dnevni horoskop za ponedeljek 25. julija 2022

horoskop
Dnevni horoskop za ponedeljek 25. julija 2022

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 25. julija 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za ponedeljek 25. julija 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Skušajte prestaviti pomembna srečanja, projekte in dejavnosti, saj bi se lahko v nasprotnem primeru zapletli v vrtiljak nerešenih zadev.

Horoskop nasvet za današnji dan: Brzdajte ostre besede, izognite se kritiziranju, predvsem pa skušajte delovati bolj prilagodljivo.

horoskop
Luna preide v znamenje Raka

Danes ob 19:53 uri Luna preide v znamenje Raka

Luna v znamenju dvojčkov prinaša neobremenjenost in flegmatičnost. Poslovni obiski bodo učinkoviti, s težjimi nalogami pa se v teh dneh ne ukvarjajte, saj bi vas le razjezile. Privoščite si tudi kakšno krajše potovanje ali izlet v neznano. Branje globokih knjig vam ne bo dišalo, težko se boste poglobili v resne odločitve, zato si raje privoščite kakšen sproščen klepet v družbi prijateljev.

Prehranjevalne navade lahko zaidejo v slepo ulico, ker boste posegali po bolj nezdravi hrani, saj se ji boste težko uprli.

Zvečer, ko je Luna v znamenju Raka se lahko prepustite sanjarjenju in predvsem počitku. Poskrbite za harmonično vzdušje, polepšajte si dom, saj boste imeli odličen občutek za dekoracijo. Zapirali se boste v svoj svet in podoživljali trenutke, povezane s preteklostjo. Čas bo več kot primeren za meditacijo, umiritev in izkazovanje globokih čustev. Popijte zeliščni čaj, da se notranje umirite.

Človeštvo je kot ocean, če je nekaj kapljic v oceanu umazanih, to še ne pomeni, da je ves ocean umazan.

Mahatma Gandhi

Rojeni v znamenju leva in dogodki na današnji dan:

  • Ivan Zorec, slovenski pisatelj
  • Rosalind Franklin, angleška biofizičarka
  • Ljupka Dimitrovska, makedonsko-hrvaška pevka
  • Iman, ameriška manekenka somalskega rodu
  • Matt LeBlanc, ameriški filmski igralec

Na današnji dan na 15. poletnih olimpijskih igrah prvič samostojno nastopijo športniki Republike Slovenije. Svetlana Jevgenjevna Savickaja, kot prva ženska opravi vesoljski sprehod. Izstrelitev sonde Mars 5. Rodi se Louise Brown, prvi v epruveti spočeti otrok. V Ljubljani se prične petdnevni kongres Kristusa Kralja. Vzpostavljeno je bilo prvo dvosmerno radijsko oddajanje prek Atlantika. Rodil se je Krištof Kolumb, italijansko španski pomorščak in Thomas Eakins, ameriški slikar, kipar. Umrl je slovenski gledališki režiser Milan Skrbinšek in slovenski gledališki igralec Maks Furijan.

S čim se boste danes prav z veseljem ukvarjali?

Dnevni horoskop napoveduje, da se boste z veseljem posvetili miselnim nalogam.

Katera znamenja zodiaka boste najbolj nestrpna?

Najbolj nestrpni boste rojeni v ognjenih znamenjih.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Vseh prebliskov, ki vas bodo skozi dan, ko bo luna v dvojčkih navdihovali, ne boste zmogli zadržati samo zase. Nastopali boste malce zmedeno in brezglavo, zato pazite na način izražanja.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Svojo razigrano energijo, ki jo skozi dan prinaša luna v dvojčkih lahko tudi poslovno izkoristite v svoj prid. Ne oklevajte pred drznimi dejanji, ki vas lahko postavijo v ospredje na delovnem mestu.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Globoka čustva bodo iskala odgovore. Lotili se boste ravno tistega, kar vas je v preteklih dneh najbolj motilo. Nikar se ne izgubite v malenkostih, saj vas lahko to notranje močno obremeni.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Določena situacija vas bo povabila k spremembi, ki pa ni tako nujna, da bi se zaletavali z glavo v zid. Raje počakajte na ugodnejšo priložnost ter na to, da se zadeve sestavijo v celoto.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Razveselile vas bodo pohvale, ki se bodo nanašale na to da ste brezhibno izpeljali vse poslovne načrte, ki vam jih je zadala pomembna oseba. Zasebno življenje bo od vas zahtevalo poglobitev.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Določena malenkost vas bo zamotila, saj boste prepričani, da bi nekaj morali storiti drugače. Z energijo lune v dvojčkih boste naleteli na uporabne informacije, ki bodo odskočna deska za prihodnje dni.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Luna v dvojčkih vas bo skozi dan spodbujala in navdihovala. Veliko vam bo do tega, da bi se dokazali, še posebej na področjih, ki jih resnično obvladate. Pazite pa na finančno plat.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

V ljubezni bo potrebno na zadeve pogledati iz bolj iz svetle plati. Tistih reči, katerih ne boste sposobni povedati na glas, jih lahko pošljete v sporočilu, ki bo zagotovo naletelo na odziv.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Na delovnem mestu se bodo z luno v dvojčkih bliskovito obveznosti stopnjevale do točke, ko lahko vse skupaj poči. Ne pozabite si vzeti časa zase in za tisto, kar vas veseli, lažje vam bo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Dobre novice vam bo sporočil nekdo, ki je trden vir informacij. Nikar ne bodite skeptični, saj boste le tako izgubili kanček svoje prednosti. V večernih urah, ko bo luna v raku pričakujte več nežnosti.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Na področju kariere boste imeli v sebi dovolj tekmovalnosti, da se zoperstavite vsem nasprotnikom. Glejte nase, ne na druge ter se povzpnite na tisto mesto, ki si ga že dlje časa ogledujete.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Vsaka misel bo osredotočena na dejanja, s katerimi si lahko izboljšate svoje finančno in poslovno stanje. Velik izziv bo dokazati svojo delovno vnemo, ki pa bo na trenutke malce nihala.

Vas zanima: TEDENSKI LUNIN VPLIV