TEDENSKI HOROSKOP OD 25. DO 31. JULIJA 2022

Tedenski horoskop za obdobje od 25. do 31. julija
Tedenski horoskop za obdobje od 25. do 31. julija

Tedenski horoskop od 25. do 31. julija napoveduje premik Jupitra v retrogradno gibanje

Predviden čas branja:: 3 minutes

Sonce se nahaja v znamenju leva, zato lahko pričakujete več samozavesti in ponosa, še posebej rojeni v znamenju leva, saj je to vaš čas. Opazili boste, da so ljudje v vaši bližini ponosni, iskreni in topli. Pomembni za vas bodo dobri prijatelji, zelo zaščitniški boste do svoje družine ali svojih ljudi, v negativnem pomenu pa malce ljubosumni. Najbolj, od vsega vas bo zmotila kritika in kakršen koli podrejen položaj. Učinek udejanjanja vaših idej ali projektov bo povečan, dober čas je tudi za promocijo in seveda druženje.

Na vsakem koraku boste lahko izpeljali nekaj pomembnejšega, skratka pozitiven naboj, ki ga je vredno izkoristiti v svoj prid.

Pozicija ne bo ravno prispevala k notranjemu miru, kajti ukvarjati se bo treba še s stvarmi, ki naj bi bile že opravljene ali pa celo pozabljene. Odnosi bodo razgibani, vendar kljub temu stabilni. Prisotna bo tudi modrost. Potrebno bo sprejeti drugačnost in se zavedati, da lahko spremenimo le sebe, ne drugih.

Merkur v levu prinaša akcijo, hitre rešitve in osredotočene misli.

Morda se vam bo zdelo, da ste vsevedni in zato arogantni, toda v resnici boste želeli le deliti svoje znanje z drugimi. Res pa je, da bo velikost vašega ega in ponosa premo sorazmerna z vašim znanjem. Govorili boste s stilom in avtoriteto, zato boste zelo prepričljivi. Nagnjeni boste tudi k pretiravanju in drami, zato boste v tem obdobju dober govornik. Mogoče ste pretiravali v določenih stvareh in vam je sedaj žal. Obrnite nov list, nikoli ni prepozno in se opravičite za izrečene besede, čeprav so vas drugi mogoče samo narobe razumeli.

Tedenski horoskop za obdobje od 25. do 31. julija

Venera se bo skozi teden nahajala v znamenju raka.

Velik poudarek bo na vsem kar je lepo, elegantno in estetsko. Mogoče si omislite stilski izziv, vendar ostanite previdni, da vas ne odnese v skrajnosti. Hitro se lahko zgodi, da boste preveč srčni in zato bolj popustljivi in lahkoverni. Bodite skromni, uživajte v majhnih stvareh in iščite odgovore na svoja vprašanja globoko v sebi.

Retrogradni Jupiter v ovnu, ki nastopi v četrtek bo enakovreden preizkušanju moči. Da boste lažje premagali njegovo retrogradnost se skušajte v tem obdobju osredotočiti na točke sreče, ki se pojavljajo in ujemite tisto priložnost, za katero ste prepričani, da jo lahko popeljete do konca. V tem obdobju so za boljše delovanje imunskega sistema priporočljivi posti, še posebej v kombinaciji z ugodno luno. Vpliv retrogradnega Jupitra se običajno občuti bolj na družbeni kot na osebni ravni.

Katera astro znamenja boste imela v tednu pred vami največ sreče na področju ljubezni?

Tedenski horoskop napoveduje, da boste imeli največ sreče v ljubezni rojeni v znamenju ovna, raka in tehtnice.

Katera astro znamenja boste imela v tednu pred vami največ sreče na področju kariere?

Najbolj uspešni na poslovnem področju boste biki, levi in ribe.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

V ljubezenskih odnosih v torek in sredo, ko bo luna v raku prisluhnite, še posebej, če ste že nekaj časa v kočljivem položaju. Ne zapravljajte časa za nepomembne zadeve, temveč storite več za stabilno razmerje. V družinskem okolju obrnite novi list in pokažite več spontanosti. Ker boste zadovoljni, boste proti koncu tedna začutili močne energije, ki se bodo izražale še posebej na čustvenem področju. Na vsak način boste želeli zaščititi svoj ponos. To je primeren čas, da se lotite nečesa, kar še niste počeli.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Delujte v tednu, ki ga spremlja Merkur v levu iz želje po uživanju sadov svojega delovanja in veliko lažje boste prišli do rezultatov. Pripravite se na nove cilje, tako da povečate svojo samozavest. Z zaskrbljenim pričakovanjem bi lahko zaustavili intenzivno dogajanje, ki prihaja. Dovolj časa imate, da se lahko počasi in brez pritiska odločite. Srčne zvezde bodo konec tedna manj aktivne, vendar vam bo vseeno zanimivo. Učinkoviti in dejavni boste predvsem v zgodnjih dopoldanskih urah.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Prava pot in obenem način, da se izognete morebitnim sitnostim, bo iskren pristop, tudi glede financ. Poskusite nekoliko razširiti obzorja, doma pa bodite bolj razumevajoči. Ne gre za velike težave, temveč le za nerazumevanje zaradi različnih ciljev in prioritet. Združili boste moči in se konec tedna usmerili v razčiščevanje odnosa. V nedeljo vam bo nekdo ponudil paleto dobrih iztočnic, harmonije in dinamike, kar bi bilo smotrno sprejeti. Ne bojte se, da bi izpadli lahkomiselni. Več boste hodili v naravo, kjer boste spoznali, kako je tam vse preprosto in pomirjujoče.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Poskušajte v prvih dneh tedna kljub energiji, ki vas bo ves čas spominjala na nedokončano ostati mirni. Če bo potrebno, se v kočljivi situaciji ugriznite v jezik. Previdno ravnajte tudi z denarjem, saj ste večkrat malce preveč radodarni do drugih in do sebe. Z zaupanjem boste verjeli v lastne sposobnosti in možnosti, da se boste kot ptica dvignili v nebo, brez strahu, da strmoglavite v globino. Vikend vam bo zelo naklonjen. Odgovor, ki ga iščete se ne skriva v družinskem krogu. V nedeljo vas bo vzpodbujala predvsem iznajdljivost, še posebej ko boste izvedeli, da so vas pohvalili.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Odziv v domačem okolju bo dober, kar vam bo dodalo še dodatne motivacije in volje, da spretno nadaljujete po svoji poti, brez odvečnih pomislekov. V tem tednu lahko zopet prebudite določene ideje. Nikar ne iščite napak, raje se brezskrbno prepustite. Izkoristite praktičnost in sposobnost videti tudi drobne malenkosti in se zbrano posvetite delu. Konec tedna se lahko pojavi rešitev, ki se vam bo na prvi pogled zdela nenavadna. Če boste odprti in notranje pomirjeni, boste lahko vse skupaj sprejeli tudi v nenavadni obliki.  Svojo prodornost boste še povečali, če boste opustili kritike.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Pametno izkoristite čas, saj je ta teden več kot ugoden in primeren za to, da se posvetite obnavljanju in čiščenju, in sicer tudi na področju vaše osebne rasti. Ljubeč ritem je nekaj, kar ste začeli pogrešati, saj ste preobremenjeni z delom in financami. Tudi v domačem okolju boste brez prave volje. Vsem, ki niste v prejšnjem tednu poskrbeli za finančne dolgove, bo zelo težko.  Ponuja se vam nekaj, kar vas ne navdušuje preveč, zato boste nenehno govorili, da bi se nekako zbrali ali vsaj prikrili dvome. Nekdo vam bo začel izkazovati precej pozornosti, kar vas bo konec tedna malce zmedlo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Hitrost, s katero se bodo zaradi Sonca in Merkurja v levu odvijali dogodki, vas bo od srede dalje vznemirjala. Napeti in odrezavi boste, vztrajali boste pri nemogočem. Radi bi postorili vse naenkrat, kar pa žal ne bo mogoče. Ne verjemite vsega, kar slišite. Niste dovolj mirni ali prepričljivi, da bi se pogumno podali v reševanje kočljive situacije. Svoj naslednji korak pravzaprav poznate in veste, kaj si želite, zato potrpite in počakajte na svoj trenutek. Nikar se ne ustrašite, če bo vse skupaj delovalo zelo naporno.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Sedaj boste morali vzeti stvari v svoje roke. Če želite, da se stvari pametno in mirno uredijo boste primorani sprejeti kompromis. Na poslovnem področju se vam nakazuje nekaj manjših ovir, ki jih boste premagali z iznajdljivim pristopom. Zanesite se na svoj občutek, saj se lahko ponudi prilika, ki je ni za zamuditi.  Konec tedna boste preživeli v prijetni družbi svoje ljubljene osebe, ki vas bo pomirila in navdušila s svojimi idejami. Večerne ure bodo prinašale sprostitev. Hrepenenje, ki je povezano z nekom iz preteklosti, se počasi oddaljuje, saj boste začeli na vse skupaj gledati veliko bolj realno.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ne bojte se iskrenosti in resnice. Umirjenost je v vaši bližini, le prepustiti se morate in pustiti, da vam pomaga pri razreševanju dvomov. Usoda zna presenečati, zato se še posebej v drugi polovici tedna prepustite situacijam, ki bodo zanimive in na nek način vznemirljive. Zdelo se vam bo, da se vse odvija veliko hitreje kot v preteklosti. Odločili se boste, da boste večkrat meditirali, saj boste potem veliko bolj jasno razmišljali o svojih odločitvah in pogledih v prihodnost. Predajanje skušnjavam bo v nedeljo izredno mikavno.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Opazke drugih vam ne bodo prizanesle, posebno na poslovnem področju. Ne obljubljajte, če že v naprej veste, da vsega, kar vas prosijo, ne morete izpolniti. Vaša naloga je le, da počakate na ugoden trenutek za pomembno odločitev. Življenje bo proti koncu tedna teklo kot umirjena reka, zadovoljstvo bo tokrat povezano tudi s financami. Na poslovnem področju bo vladalo nekoliko umirjeno, vendar prijetno vzdušje. Ne grenite si življenja s potrebo po redu, potrebujete le zaupanje v svoje sposobnosti. Osebna rast bo v nedeljo, ko boste umirjeni v ospredju, kar vam bo tokrat vsekakor pisano na kožo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Čeprav boste prepričani, da boste cilj dosegli brez večjih problemov, bo situacija na žalost, popolnoma drugačna. Najboljše se boste počutili sami s sabo, objeti z vibracijami tišine. Tokrat ne boste dovolili nikakršnih nedorečenosti v odnosu. Poiskali si boste in tudi našli priložnost, da se izborite za svoje. Počutje se vam bo v soboto počasi popravilo, še zlasti v prijetnem domačem okolju. Če ste v partnerski zvezi bo vikend poln spodbudnih besed, ki vam jih bo namenila ljubljena oseba.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Z energijo in vzdržljivostjo se boste uspešno kosali z obveznostmi in tekočimi težavami. Malce boste raztreseni, saj bodo od vas pričakovali več resnosti in primernega sodelovanja. Vaše misli bodo šele konec tedna kot potoček, ki teče brezskrbno in razigrano. Naredili si boste lestvico za vas pomembnih dejanj in se poglobili v številne zanimivosti, ki vam prinašajo harmonijo. Če želite ohraniti ponos, bodite kar se da potrpežljivi in prilagodljivi. To naj velja tudi za odnose z bližnjimi in z osebo, ki vam je všeč.