Dnevni horoskop za ponedeljek 23. januarja 2023

horoskop
Dnevni horoskop za ponedeljek 23. januarja 2023

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 23. januarja 2023

Predviden čas branja: 4 minutes

Dnevni horoskop za ponedeljek 23. januarja 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Prisluhnite predvsem sebi in tistim željam, ki se na prvi pogled zdijo nemogoče.

Horoskop nasvet za današnji dan: Ne ustrašite se arogantnih ljudi, saj so morda pod masko še bolj mehki kot vi.

Horoskop
Luna preide v znamenje Ribi

Danes ob 18:36 Luna preide v znamenje Ribi

Skozi dan ko je še Luna v znamenju Vodnarja se boste težko osredotočili in zbrali. Prisotno bo delovanje, ki zahteva kreativen pristop. Čas ni najbolj primeren za meditacije in poglabljanja vase, raje se zabavajte v družbi ljudi, ob katerih se počutite sproščeno. Sproščeni boste le ob stvareh, ki vam prinašajo novo vizijo. Tehnične zadeve vas bodo navduševale, zato je dan odličen za nakup telefona ali računalnika.

Hrepeneli boste po novih modnih smernicah in z veseljem boste zavili v trgovino z oblačili in si privoščili kakšen odštekan kos.

Zvečer, ko je Luna v znamenju Rib pa bo namenjen skrbi za zdravje, zato boste iskali razne informacije, kako bi izboljšali svoje počutje. Z ugodnim luninim vplivom lahko zablestite v kuhinji in pričarate nenavadno pojedino, ki si jo bodo gostje še dolgo zapomnili. Bolj intenziven učinek bodo imeli vitamin E, kurkuma in magnezij, zato si jih privoščite in ne pozabite na stik z vodo, tako in drugače. Vse, kar boste danes zaužili, predvsem alkohol, kavo, nikotin in zdravila, deluje veliko bolj intenzivno, zato skušajte biti zmerni. Druženja bodo zanimiva, težko pa se boste v določenih situacijah prilagodili. Umirjenost prihaja povečana bo želja po romaniki, zamikal vas bo tudi kozarec vina v dvoje, seveda ob soju sveč in nežni glasbi.

Danes praznuje princesa Caroline: Astro profil

Sonce se je v trenutku njenega rojstva nahajalo v prvi dekadi Vodnarja v X. hiši kar jo označuje kot originalno in neodvisno oseba. Individualistične, precej ekscentrične in vsaj malce odštekane narave. Privlačijo jo vse novosti in vse, kar diši po drugačnosti. Je lepega videza, znana po kakšni posebnosti ali svojem stilu. Njen značaj je velikokrat radikalen in uporniški, uživa v uvajanju in prinašanju novosti, je ustvarjalne in samostojne narave. Privlačijo jo znanost, tehnologija, analiza in računalništvo.

Zaradi lune v znamenju Škorpijona v VI. hiši ima precej raztresen in nepredvidljiv značaj, zato drugi pri njej nikoli ne vedo, kaj lahko od nje pričakujejo. V družbi ima velikokrat občutek nesproščenosti, deluje odsotno, takrat se izolira in le redko komu se uspe prebiti v njeno čustveno osamo.

Arhitektura se prične in konča s kamnom.

Jože Plečnik

Kaj pravi horoskop za soboto 23. januarja 2022?

Rojeni v znamenju Vodnarja in dogodki na današnji dan:

  • Jože Plečnik, slovenski arhitekt
  • Oton Župančič, slovenski pesnik
  • Blažena Marija Antonija Fabjan, slovenska redovnica
  • Sergej Mihajlovič Eisenstein, ruski filmski režiser
  • sir Michael James Lighthill, angleški matematik

Na današnji dan je Slovenska akademija znanosti in umetnosti sprejeta v italijanski Narodni svet akademij. Rodil se je Édouard Manet, francoski slikar in Ernst Karl Abbe, nemški fizik. Rodila se je tudi ameriška igralka Tiffani Thiessen, ki je najbolj znana po vlogi v nanizanki Beverly Hills. Umrl je Gregor Strniša, slovenski pesnik, dramatik in Edvard Munch, norveški slikar.

Če spremeniš način, kako gledaš na stvari, se stvari, na katere gledaš, spremenijo.

W. Dyer
Čemu se je danes smotrno izogniti?

Dnevni horoskop napoveduje, da se je smotrno izogniti napornemu delu in vsem opravkom, ki zahtevajo natančnost.

Katera znamenja zodiaka boste danes najbolj spogledljiva?

Danes boste najbolj spogledljivi rojeni v ognjenih znamenjih. 

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali TEDENSKI LUNIN VPLIV

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Skozi dan, ko bo luna v vodnarju se bo veliko govorilo o stvareh, ki ste jih nekako prerasli, zato vam bo vse skupaj nekoliko odveč. Pazite z osebo iz preteklosti, saj ni iskrena.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Določene opravke, ki se vam prepletajo po mislih bi najraje preskočili, saj boste opazili nekaj, kar vam nikakor ni všeč in vas spominja na pretekle težave in zaplete. Počakajte na ugoden čas!
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Vse kar se bo dogajalo, bo zaradi lune v vodnarju sproščeno in svobodno. Nobenih omejitev se ne boste ustrašili, ampak boste na vsakem koraku delovali zelo pogumno.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Ne preskočite ničesar, če ne želite, da bi se stvari v zadnjem trenutku zakomplicirale ali celo ustavile. Potrebujete še nekaj dokazov, saj boste brez njih težko dokazali svoj prav.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Na področju čustev že nekaj časa niste preveč zadovoljni, saj pogrešate več pozornosti in pobude s strani osebe nasprotnega spola. Poskusite premisliti o vseh razlogih, kar bo zvečer, ko bo luna v ribah lažje.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Ostanite previdni, posebno v prijateljskem krogu. Z energijo lune v vodnarju se boste zagotovo odločili tako kot je dobro za vas. Pomemben člen bo tokrat nekdo, ki vam gre na živce.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Veliko razmišljanja bo namenjenega financam, vse skupaj vas bo začelo obremenjevati, zato se boste odločili narediti načrt, s katerim bi lahko kakšen evro prihranili.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Na plano prihaja nekaj misli in čustev o življenju, o tem, da je zadnje čase vse skupaj zelo dolgočasno, da nimate pravih priložnosti za izraziti se. Pričarajte si več strasti, lažje vam bo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Pri novih poznanstvih boste nekoliko nezaupljivi, vendar tega ne boste povedali. Zaželeli si boste, da se zadeve končno umirijo, prihaja tudi nekaj novih in privlačnih možnosti.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Naredite nekaj tako, kot veste, da je prav, na podlagi svojega notranjega občutka. Z luno v znamenju vodnarja boste uspešni in prepričljivi, prebuja se tudi dobra komunikacija.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Z luno v vašem znamenju vas bo doletela možnost, da vse obrnete v svojo korist. Uživajte v svojem načinu življenja, ne glede na to, da se bodo drugi ves čas pritoževali.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Zadeve se premikajo v pravo smer, vendar ne bodite presenečeni, če bo vpletena tudi oseba, ki ji z razlogom ne zaupate najbolj. Smotrno bi bilo, da vse skupaj zaključite sami.

Vas zanima: KITAJSKA LETNA NAPOVED 2023: POTOVANJE Z ENERGIJO ČRNEGA VODNEGA ZAJCA ali KITAJSKI HOROSKOP 2023: PREVERITE, KAJ ČAKA VAŠE ZNAMENJE