Dnevni horoskop za ponedeljek 21. februarja 2022

horoskop
Dnevni horoskop za ponedeljek 21. februarja 2022

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 21. februarja 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za ponedeljek 21. februarja 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Prebujeni, obdarjeni s svežo energijo in ravno pravo mero borbenosti se boste lažje prebili v ospredje in postavili zahteve, o katerih že dlje časa tuhtate.

Horoskop nasvet za današnji dan: Vse kar je bilo umirjeno, nevidno in tiho, stopa v ospredje. Borili se boste s sabo in svojimi nemogočimi zaznavami, ki vas bodo močno presenetile.

horoskop
Luna preide v znamenje Škorpijona

Danes ob 10:19 uri Luna preide v znamenje Škorpijona

Škorpijon, osmo znamenje zodiaka označuje življenjski čas, ki predstavlja zrelost, skratka čas velikih sprememb in novega rojstva, pozne jeseni. Po temperamentu je flegmatično, sicer pa skrivnostno, tiho, osredotočeno, vztrajno, uporniško, strastno in plodno znamenje. Škorpijon prikazuje zmožnost ustvarjanja duše. Strupeno želo znamenja ni samo neizprosno orožje, temveč tudi orodje, ki omogoča sungirati realnost, da se lahko pomakne globlje v srce skrivnosti. Čas velikih sprememb, globine, smrti in zaglobljenih skrivnosti. Škorpijon ubija, da ne bi umrl, in umre, da bi se lahko ponovno pobral in zaživel, smrt starega in rojstvo novega človeka.

Predstavlja področje destrukcij in raznih napetosti, znamenje je predvsem strastno, odlikujeta ga močna volja in prodornost. Posreduje priložnost, da lahko transformira energijo.

Ko Luna prehaja v škorpijona, postanemo v medsebojnih odnosih bolj nezaupljivi. Vzkipljivi in maščevalni, saj svoje strasti težje obvladujemo, kar lahko privede do manjših duševnih kriz. Vaša erotična moč bo v dneh z luno v škorpijonu potreba, da bi prodrli v bistvo stvari, sprejemali boste samo svoje lastne zakonitosti in težko se boste soočali z avtoriteto. Prihaja močna volja ter veliko bolj razčiščen odnos do življenja. Notranje boste nemirni, izrazito individualno usmerjeni in napadi tesnobnosti v teh dneh niso izključeni.

Kaj pravi horoskop za ponedeljek 21. februarja 2022?

Rojeni v znamenju rib in dogodki na današnji dan:

  • Lojze Krakar, slovenski pesnik
  • Chuck Palahniuk, ameriški pisatelj
  • Jennifer Love Hewitt, ameriška igralka in pevka
  • Ashley Greene, ameriška filmska in televizijska igralka
  • Nik Škrlec, slovenski dramski igralec in televizijski voditelj

Na današnji dan je bilo odprtje ljubljanskega Nebotičnika. Slovenski parlament sprejme resolucijo o sporazumni razdružitvi SFRJ. Francis Crick in James D. Watson odkrijeta strukturo molekule DNK. Rodil se je Uroš Krek, slovenski skladatelj in Ivan Vavpotič, slovenski slikar. Rodil se je tudi francoski modni oblikovalec Hubert de Givenchy in britanski igralec Alan Rickman. Umrl je Osborne Reynolds, angleški inženir, fizik in France Avčin, slovenski elektroinženir.

Zmagovalec boste, če se nikoli ne boste predali. Ko vam je najtežje, poskusite še enkrat.

James J. Corbett
Kakšno počutje prinaša luna, ki se dopoldne zavihti v škorpijona?

Z luno v škorpijonu pričakujte borbenost, bliskovite odločitve ter pogum.

Katera znamenja zodiaka se boste težko prilagajala?

Danes se boste težko prilagajali rojeni v ognjenih znamenjih.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP OD 21. DO 27. FEBRUARJA 2022

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Zjutraj, ko bo luna še v tehtnici boste zaznavali energije, toda tokrat bi jih morali pravilno razporediti, sicer boste začeli pretiravati, še posebej pri delu, ki pa od vas zahteva natančnost.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Želite si drugačnih pogojev za svoj napredek, saj vas vodi želja po izboljšanju. Vztrajajte, saj se vam bodo že kmalu začeli nizati boljši občutki, še posebej pri tistih, ki ste pri delu odvisni od drugih.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Določene stvari se ponavljajo, zato nadaljujte previdno in hkrati premišljeno, saj boste le tako daleč prišli. Začeli se boste zavedati vseh svojih prednosti, ki vam lahko olajšajo situacijo.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Luna, ki prehaja v znamenje škorpijona vam bo omogočila, da boste polni energije, zato boste z lahkoto opravljali vse, kar vam bodo naložili. Lažje boste tudi pometli s konkurenco.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

V kolikor boste prepričani vase, ne boste ničesar spregledali ali zamudili. Ne zadajte si dodatnih odgovornosti samo zato, da bi se postavili pred drugimi. Začnite gledati bolj nase.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Več bo zaradi vpliva škorpijona energije, borbenosti, hitre akcije, pa tudi nepotrpežljivosti, ki se bo kazala še posebej na področju financ. Želeli boste nemogoče!
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Najhitreje vas bodo spravljali iz tira tisti, ki imajo vedno glavno besedo, ne da bi vam dopustili izraziti mnenje. Namesto da se razburjate, raje vse skupaj rešite umirjeno.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Presenečali boste s tem, da vam bo všeč počasno in umirjeno življenje. Zberete lahko tudi pogum, da nekomu poveste to, kar že dolgo odlašate, boste videli, kako vam bo odleglo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Preveč časa boste porabili za nekaj, kar bi lahko prestavili. Majhne napake vseeno nočete priznati, saj vas vodijo trenutne ogromne želje, pred katerimi se ne morete zadržati.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Premik na področju kariere lahko dosežete, če se boste prepričali da zaupate dobremu izidu. Spoznali boste, da vam lahko deljenje najbolj nenavadnih zamisli z nekom drugim pomaga.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Občutili boste notranja opozorila, ki vas bodo opominjala na to kaj bi radi dosegli. Ne pozabite, začetek je polovica opravljenega dela. Ljubezensko področje bo objel nemir.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Siti ste, tega da morate vedno navajati razlogov za vsak svoj korak. Vseeno se morate prilagoditi in preprosto sprejeti tudi nekaj, kar vas ne navdušuje najbolj pa je kljub temu nujno potrebno.

Vas zanima: TEDENSKI LUNIN VPLIV