TEDENSKI HOROSKOP OD 21. DO 27. FEBRUARJA 2022

Tedenski horoskop od 21. do 27. februarja napoveduje poglobitev in iskanje odgovorov
Tedenski horoskop od 21. do 27. februarja napoveduje poglobitev in iskanje odgovorov

Tedenski horoskop od 21. do 27. februarja napoveduje poglobitev in iskanje odgovorov

Predviden čas branja: 2 minutes

Pred vami je teden s Soncem v znamenju Rib. Nežna energija vas bo popeljala k temu, da se boste morali ustaviti in prisluhniti svojim mislim ter skritim opozorilom. V vas se bo aktivirala želja, da se povežete s sabo, zaznate tišino skozi meditacijo, in se skozi hvaležnost zahvalite za vse kar vam je dano. Obtoževanje ne prinaša nobenih rezultatov, zato se mu izognite.

Če boste premišljeno zajadrali v val sprememb, potem ste že na pravi poti in lahko samo še stopnjujete svoje zadovoljstvo.

Če ste obstali na mrtvi točki, boste v obdobju pred vami lažje usmerili svoje misli k spremembam. Zdaj se boste lahko tudi začeli veliko bolj posvečati zdravju ali pa se boste odločili za veliko bolj zdrav način življenja. Ljubezenske vibracije vas vabijo k reševanju napetosti in prebujanju globine.

Tedenski horoskop od 21. do 27. februarja napoveduje poglobitev in iskanje odgovorov

Z Venero in Marsom v kozorogu bo povečan čut za družinsko življenje, kuhanje, gojenje cvetja in opremljanje doma. Na trenutke boste preveč plahi in sramežljivi, še posebej v tujem okolju. V ospredje bosta stopili romantika in nežnost, strastna ognjena znamenja pa se boste v tem obdobju malce dolgočasila. Pri partnerju boste iskali predvsem varnost, podporo in popolno ljubezen. Zelo veliko vam bodo pomenile drobne pozornosti in spomini na pomembne dogodke v vašem življenju.

Katera astro znamenja boste imela v tednu pred vami največ sreče na področju ljubezni?

Tedenski horoskop napoveduje, da boste imeli največ sreče v ljubezni rojeni v znamenju bika, leva in tehtnice.

Katera astro znamenja boste imela v tednu pred vami največ sreče na področju kariere in denarja?

Tedenski horoskop napoveduje, da boste imeli največ sreče na področju kariere in denarja rojeni v znamenju dvojčkov, ovna in rib.

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

V tem tednu s Soncem v ribah prihajajo spremembe. Izboljšanje stanja vam bo izredno prijalo, saj se to ne bo poznalo le na bančnem računu, ampak tudi v osebnem zadoščenju. Začutili boste silovit notranji preboj. Vpleteno bo več dogodkov ali ljudi, kot ste predvidevali. Vse boste izpeljali točno tako, kot ste si pred časom zamislili. Ob živce vas bo spravljala le neka oseba, ki bo nenehno vtikala svoj nos v vaše delo. Ob vsem tem pa v nedeljo ne bo malenkostna s kritikami.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Napeto bo, najprej v delovnem krogu, potem še z določeno osebo, še posebej do srede. Mučijo vas izkušnje in morda celo neka stara zamera. Nezaupljivost se vsekakor najbolj odraža na zasebnih odnosih. Lotili se boste moraliziranja, a to ne bo prineslo nobene rešitve. Situacijo boste morali sprejeti ne glede na to, ali vam je všeč ali ne. S strogo disciplino ne boste imeli najboljše izkušnje, zato poskusite biti bolj vztrajni. Glede dela se bo vse skupaj dobro izteklo, če si boste izbrali pravi trenutek za pogovor in povedali resnico.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Bodite odprti za vse novosti in vedite, da iz majhnega raste veliko. V ljubezni bo srčni izvoljenec najljubša oseba, ki jo izjemno spoštujete in radi preživljate čas z njo. Začutili boste, da se nekaj dogaja, ter da ste na osebnem področju končno zadovoljni. Spremembe vam bodo pisane na kožo, vendar se o njih najprej prepričajte. Na poslovnem področju bo v petek prisotnega veliko stresa. Veliko bo nepričakovanih sprememb, odprte komunikacije in opravkov, ki vam bodo kradli energijo. Odločili se boste za nove podvige, vendar ne bo enostavno.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Ne ponavljajte napak, ki vas vodijo le v pogubo in kradejo vaš čas. Posvetite se sami sebi in se usmerite v gibanje, kar vas bo umirilo. V torek boste malce nezadovoljni s svojim življenjem. Manjših težav boste deležni še posebej tisti, ki ste že dlje časa v resni vezi. Iskali boste razloge za ali proti, pri tem vam bo pa tudi nekdo pomagal. Na poslovnem področju bo v dneh, ki so pred vami pestro. Pri denarju bodite bolj racionalni. Zdravje vam bo tokrat naklonjeno, saj znate poskrbeti zase.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

V tem tednu bo bodril Merkur v vodnarju, zato se nikar ne bojte zadev, ki vam običajno povzročajo travme, saj bo vaša komunikacija jasna in izostrena, vi pa samozavestni in polni znanja. Težavo skušajte v petek rešiti s pogovorom, pri tem pa nadzorujte svoj temperament. Nima smisla, da se zapletete v nepotreben konflikt, saj še ne veste, kaj se plete v ozadju in kaj vam vse skupaj prinaša. Konec tedna bodite pripravljeni na manjše nesporazume, ki bodo povezani z nekom, ki vam je blizu.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Spregledali boste kaj vse je za postoriti, se lotili zelo praktično in hitro opravili, kar je potrebno. Na določeno situacijo boste gledali drugače kot doslej in ne boste skrivali, da si želite več komunikacije in razgibanosti. Ne jezite se, če vam nasprotuje oseba nepredvidljivega značaja. Marsikdo bo v od vas pričakoval veliko preveč, kar vas bo nekoliko razjezilo. Vsega res ne boste utegnili opraviti, lahko pa se potrudite po najboljših močeh. Če boste ukrepali takoj, boste lahko težave še pravi čas preprečili in jih tudi rešili.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ko boste sredi tedna v dvomih ali razpeti med več različnimi občutki, se pogovorite z osebo, ki vam povzroča nejasnosti. Priložnosti za srečanje novih in vznemirljivih posameznikov se lahko v obdobju, ki je pred vami razvijejo na vsakem koraku, saj boste budni in samozavestni. Globino ljubezni in romance boste s partnerjem dosegli z dolgimi in filozofskimi pogovori, ki bodo konec tedna delali čudeže. Pokažite, da močno podpirate ljubljeno osebo, če se sreča z kakršnimikoli problemi.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Poskrbeli boste za pozitivno vzdušje. Vaša uspešnost na delovnem področju bo v sredini tedna bogato nagrajena. Uredili si boste celotno finančno stanje, brez da bi pri tem občutili pomanjkanje. Petek vam prinaša obilo prijetnih, vznemirljivih trenutkov z nekom, ki vam je blizu že nekaj časa. Priznala si bosta čustva in se prijetno pogovorila. Vrnejo se vam lahko tudi osebe, s katerimi ste bili povezani v preteklosti. Vaša samozavest ni vprašljiva, saj se boste konec tedna znali sprostiti.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Težki čustveni napori vam lahko prinesejo tegobe, vendar pa bo v tem tednu marsikaj veliko boljše, srečno ter vznemirljivo. Privoščite si tudi nekaj razvajanja, ki vas bo ščitilo pred nadležnimi boleznimi. Z dobro potezo boste ubili dve muhi na en mah. Ker ste si s tem pridobili prednost pred drugimi boste lažje osebnostno napredovali. Pojdite malo na spletno stran, ker vas čaka presenečenje s strani nekoga, za katerega ste mislili, da je pozabil na vas. Na čustvenem področju se lahko v nedeljo pojavijo manjša trenja.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

V tem tednu, ko bo Venera v kozorogu boste postavljeni pred večjo preizkušnjo na čustvenem področju. Ko se bo treba odločiti, upoštevajte tudi svoj razum. Na poslovnem področju bo najbolj ugodno v sredo, ko boste zaradi Zadnjega krajca polni odlične motivacije. ž Včasih delujete zelo uporniško in kljub temu, da vam nekdo dobronamerno nasprotujete, želite uresničiti vse svoje cilje, ki ste si jih zadali. Kljub svoji vztrajni naravi, ne bodite nestrpni, temveč počakajte, da se poslovne želje in potrebe ustalijo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ne bodite obsedeni z idealom, z nečim, česar morda ne boste tako zlahka dosegli. To, da ste zahtevni, je sicer del vas in dokaj hitro ste pripravljeni tudi odpustiti, a tokrat vseeno pazite, da se ne boste preveč zapletli situacije. Razumeli boste manjše spodrsljaje in jih boste tokrat poskušali tolerirati. Zadovoljni boste sami s sabo, zato vam bo skoraj vseeno, kar si o vas mislijo drugi. Tisti, ki ste samski boste proti koncu tedna na vsak način želeli vstopiti v razmerje, pazite pa, da se ne boste z svojo prenagljenostjo ogreli za napačno osebo.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Zavedajte se, da je lažje preprečiti kot zdraviti, in se brzdajte vsakič, ko bi morda radi povedali kakšno besedo preveč. Ljubezen bo povezana z nekom iz delovnega kroga, morda je to oseba, ki ji še ne zaupate dovolj. Nikar ne verjemite vsemu, kar boste slišali v sredini tedna, ker bi bili na koncu zelo razočarani. Konec tedna vam prinaša nekaj dvomov, povezanih z osebo, ki se trudi biti v vaši bližini. Pogovorite se, saj boste dobili čisto drugačno sliko. Tisti, ki ste že dlje časa v razmerju boste v nedeljo zadovoljni.