Tedenski Lunin horoskop za obdobje 21.2.-27.2.22

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 21. do 27. februarja 22
Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 21. do 27. februarja 22

Tedenski Lunin horoskop za obdobje od 21. do 27. februarja 22

Predviden čas branja: 3 minutes

V ponedeljek se bo luna do 10.19 ure nahajala v tehtnici, nato preide v znamenje škorpijona. Skušajte zjutraj, ko boste prijazni in sočutni podariti kakšen prijeten kompliment. Razmišljali boste tudi o ljubezni, ki bo pristna in obarvana s harmonijo. Nato prihaja prodorna in strastna energija škorpijona, ki ne bo dovolila dolgčasa. Odločitve bodo tudi v torek in sredo zjutraj intenzivne, pomembno vam bo predvsem da se veliko dogaja.

Odzivali se boste rahlo napadalno, saj boste na vsak način želeli doseči, kar ste si zamislili.

Komunikacija bo polna zmešnjave, zato vas bo težko uloviti za besedo. Prepustite se delovanju svoje domišljije in naredite nekaj, kar bo vas bo naredilo bolj stabilne. Prišli boste do pogumnih zaključkov, ki vas bodo presenetili, še posebej na ljubezenskem področju, kjer boste tokrat sposobni postaviti takšna merila, ki vas vodijo k sreči.

V sredo ob 14.29 uri prehaja luna v strelca, nastopi tudi Zadnji krajec.

Polni pozitivne energije se boste predajali idealiziranju in entuziazmu. Nepotrpežljivi in vzkipljivi boste, če ne boste zadovoljni, včasih celo malce v višavah, nerealni. Ničesar se ne boste ustrašili in trmasti in zoprni ljudje vam tokrat ne bodo pokvarili počutja. V ljubezenskih odnosih tudi v četrtek in petek dopoldne ne boste zadržani, ampak zelo direktni in pripravljeni na nove simpatične podvige. Povsod bo veliko dogajanja, če pa ga ne bo, ga boste znali pričarati.

V petek ob 17.27 uri prehaja luna v kozoroga.

Z zemeljsko energijo lahko na kariernem področju tudi v soboto nadoknadite vse zamujeno, saj boste zelo vztrajni in dobro motivirani. Ne boste se obremenjevali, če boste prejeli kakšno kritiko, saj boste globoko v sebi vedeli, da delujete tako kot je prav. Pozorni boste tudi na področje denarja, ki bo v tem času močno usmerjeno k dobičku. Čustva boste nekoliko umaknili na stran, zato tokrat ne rešujte zapletenih ljubezenskih zgodb. Nedelja bo tih in umirjen dan, ki se bo proti večeru, ko luna prehaja v vodnarja prevesil v zabavno dogajanje v domačem krogu.

Pripravljeno za Sensa.si