Dnevni horoskop za ponedeljek 20. februarja 2023

horoskop
Dnevni horoskop za ponedeljek 20. februarja 2023

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 20. februarja 2023

Predviden čas branja: 4 minute

Dnevni horoskop za ponedeljek 20. februarja 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Hitro vam lahko danes stvari uidejo iz rok in lahko si zastavite več kot ste sposobni narediti, zato raje trikrat premislite, preden boste sprejeli večjo odgovornost.

Horoskop nasvet za današnji dan: Danes boste izredno spremenljivega počutja, labilni in občutljivi. Prišli boste do zaključka, da se je bolje umakniti v svoj svet.

 

horoskop
Lunin vpliv

Danes ob 05:56 uri Luna preide v znamenje Ribi

Ribi, ki predstavlja zadnjo znamenje zodiakalnega kroga, je po temperamentu flegmatično znamenje. Življenjsko obdobje je agonija in smrt, označuje konec zime. Njena zodiakalna funkcija je uničenje individualizma, združitev in posebnosti razvoja bodočega cikla preporoda. Ribe združujejo duhovne in gospodarske interese, pri tem pa se odlikujejo s čutom dolžnosti in tovarištvom. Razmere, v katerih živijo ribe, nanje intenzivno vplivajo, zato so pogosto nerazpoložene, ne da bi same natanko vedele zakaj.

Njihovo moč in modrost znanja izražajo s tem, da se znajo potopiti v dno brezna podzavesti in tam poiskati duhovne vrednote.

Simbol življenja in plodnosti. Ribice bi se morale krepkeje zavzemati za svoje pravice, ne pa da jim je vseeno, kako okolica sprejema njihove želje in hotenja. V dneh z luno v ribah se umirimo in umaknemo vase, hitreje bomo zaznavali zunanje impulze. Prednost dajemo zasebnemu pred javnim, toda v medsebojnih odnosih je kljub temu začutiti povečano sočutje, razumevanje in toplino. Pokaže se potreba po nesebičnem dejanju, zato je to ugoden čas za dobrodelne akcije, pa tudi za ukvarjanje z duhovnostjo, plesom, glasbo in slikanjem.

Danes ob 08:06 uri nastopi Prazna Luna – Mlaj

Danes vas bo spremljal Mlaj, ki vas bo popeljal k poglabljanju in intenzivnemu razmišljanju o sebi. To je zelo ugoden čas za razstrupljanje vašega telesa in pavzo s kakšnim zelenjavnim postom. Če se že nekaj časa neuspešno trudite prenehati s kajenjem ali drugimi razvadami, je sedaj čas več kot ugoden. To je čas primeren za jogo, meditacijo in ostale duhovne vaje. Z Mlajem boste polni optimizma.

VZROK ZA SLABO POČUTJE JE NEZADOVOLJSTVO

Kaj pravi horoskop za ponedeljek 20. februarja 2023?

Rojeni v znamenju rib in dogodki na današnji dan:

  • Janez Krstnik Mayr, slovenski tiskar
  • Viktor Parma, slovenski pravnik, skladatelj, dirigent
  • Jože Pahor, slovenski pisatelj
  • Ana Srebrnič, slovenska šahistka
  • Princesa Leonora, vojvodinja Gotlandska

Na današnji dan se Švica na referendumu odloči, da bo ves tranzitni tovorni promet preusmerila na železnico. V Ljubljani je bila ustanovljena prva delegatska skupščina Kulturne skupnosti Slovenije. Rodil se je Carl Czerny, avstrijski pianist, skladatelj in Ludwig Edward Boltzmann, avstrijski fizik, filozof. Rodil se je tudi ameriški grunge glasbenik in član kultne zasedbe Nirvana Kurt Donald Cobain in ameriška manekenka in igralka Cindy Crawford. Umrl je Percy Grainger, avstralski pianist, saksofonist, skladatelj in Henri Moissan, francoski kemik, nobelovec.

Najboljši del človekovega življenja so njegova mala, brezimena in pozabljena dela dobrote in ljubezni.

William Wordworth
Kako bo danes na vas vplivala konjunkcija med Luno in Saturnom?

Dnevni horoskop napoveduje resnost in varčnost. Povečano bo čut za dolžnost in odgovornost.

Katerim astro znamenjem se bodo danes težave zdele večje kot običajno?

Danes se bodo težave zdele večje rojenim v zračnih znamenjih.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali TEDENSKI LUNIN VPLIV

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Kljub Mlaju boste preveč sumničavi in namesto da bi pomemben pogovor opravili na štiri oči, boste iskali odgovore na napačni strani. Skušajte razumeti, da ne razmišljajo vsi v enaki smeri.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Čimprej se namesto da se neprestano pritožujete sprijaznite s tem, da boste kljub energiji Mlaja, ki naj bi vas prebudila nekoliko razočarani. Še posebej na področju dela, kjer boste obstali na mestu.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Veliko stvari se je nakopičilo, zato nikakor ne boste znali delovati sproščeno, kot ste vajeni običajno. Vaše telo vas bo opozorilo na dogajanje, ki ne bo najbolj ugodno.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Zberite na kariernem področju pogum za dejavnost, s katero bi spremenili ali popestrili vsakdan. Znali boste zaupati v ugodne rešitve ter se tudi prilagoditi, če bodo to od vas zahtevali.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Še sami ne veste, kaj je v resnici sploh narobe, vendar nikakor ne boste znali poiskati notranjega miru in prisluhniti tistim, ki vas sprašujejo kaj naj v določeni situaciji naredijo.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Priznali si boste, da čudeži ne obstajajo, zato se boste morali v določeni situaciji bolj potruditi. Slabše počutje se bo razvilo tudi v kaj več, če ne boste pozorni, zato se mu iznajdljivo izognite.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Sprejmite z energijo Mlaja vse kar se vam ponuja in ne pretiravajte z ničemer. Izžarevali boste zunanjo in prav tako notranjo lepoto, ki bo vplivala na ljudi v vaši bližini.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Z ugodno in nežno energijo Mlaja v ribah boste zaželeni in dobrodošli v vsaki družbi, kjer se boste pojavili. Čustva boste izražali spontano in instinktivno, zato pričakujte zanimiv odziv.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nikar si ne naložite preveč obveznosti, saj jih ne boste mogli opraviti tako kot bi želeli. Zmanjkalo vam bo tudi časa za ljubljeno osebo, iz česar se lahko razvije nekaj nesporazumov.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Končno se vas bo dotaknila spodbudna in topla energija Mlaja, ki podpira dinamiko in krepi voljo. V današnjem dnevu se boste počutili v svojem elementu, zato vam nič ne bo težko.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

S taktiko samoobvladovanja boste lažje kot v preteklih dneh rešili zapleteno uganko, brez da bi pri tem povzročili dramo. Nekdo vam bo za vse skupaj hvaležen, kar bo tudi pokazal.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Z ugodno planetarno vibracijo boste zadovoljni, saj bodo povečana radovednost, pogum in odločnost faktorji, ki vas lahko popeljejo na področju kariere do samega vrha.

Vas zanima: Mesečni horoskop FEBRUAR 2023 ali HOROSKOP: PUSTNI KOSTUM, KI IZRAŽA MOJE ZNAČILNOSTI