Dnevni horoskop za ponedeljek 2. oktobra 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za ponedeljek 2. oktobra 2023

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 2. oktobra 2023

Predviden čas branja: 4 minute

Dnevni horoskop za ponedeljek 2. oktobra 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Danes vas bo zanimalo predvsem to, ali je vaš cilj zastavljen dovolj odgovorno, resno, sistematično in ekonomično. Ukvarjali se boste s svojo duševno hrbtenico, trdnostjo njene notranje strukture in sposobnostjo oblikovanja življenja v skladu s hotenji.

Horoskop nasvet za današnji dan: Ugotovili boste, da je življenje manj komplicirano, če ste pozitivno naravnani in vse kar vam pride nasproti jemljete zlahka.

Horoskop
Luna je v znamenju Bika

Luna je v znamenju Bika

Ko se luna nahaja v zodiakalnem znamenju bika bodo na preizkušnji vsi vaši čuti še zlasti dobrih okusov hrane, prijetnih vonjav in pomirjajočih zvokov, katere prejemate preko bikove simbolike lastnosti, od tu tudi izredni prvinski čut za estetiko. Objekti njegovih zaznav in stopnja fizičnega kontakta z drugimi bo v teh dneh določila senzualnost in željo po dotikih.

Umetnost in narava vas bosta v teh dneh napolnili s svetlobo. Če ste v fazi hujšanja, bodite v teh dneh strogi sami do sebe, saj vam bo na vsakem koraku dišala odlična hrana. Zaradi vestnosti in potrpežljivosti se boste v umirjenem okolju z lahkoto zbrali in opravili tudi z zoprnimi opravili.

Vse kar je znano in povezano s financami, bo dobilo v teh dneh še dodaten pomen. Povečana bo vaša precizna zaznava in želja po delovanju v naravi. Z veseljem boste obiskali kozmetičarko, masažo, ter se sprehodili skozi gozd. Ugodno za nakupe, vrtnarjenje, pobiranje pridelka, gojenje cvetic, kulinariko, urejanje bazičnih zadev, izlete na podeželje in za nego telesa.

Danes praznuje Sting: Astro profil

Njegovo Sonce se nahaja v 3. hiši tehtnice zato je umetnik v govorništvu in sporazumevanju. Je zelo prepričljiv in pogosto pretirano ceni lastno mnenje in se izpostavlja. Vedno želi imeti zadnjo besedo. Zelo je radoveden, rad potuje, se uči novih znanj in se usmerja v umetniške podvige. Z luno v tehtnici v 4. hiši je zelo navezan na svoj dom in družino, ki je zanj prioriteta. Zelo je povezan s starši, povzema tudi njihove navade.

Ker ima Venero v znamenju device v 2. hiši je zelo osredotočen na finančno in materialno plat življenja, ki mu daje občutek varnosti. Zaveda se, da mora poskrbeti za denar in varnost, preden se lahko prepusti mnogim užitkom, ki se jim rad predaja. Prisega na trajne vrednosti in uživa v dobri hrani in pijači. Merkur v znamenju device mu daje preciznost, analitičnost in vztrajnost.

Kar velja enemu za resnico, je lahko za drugega zmota.

Mahatma Gandhi

Rojeni v znamenju tehtnice in dogodki na današnji dan:

  • Karla Bulovec-Mrak, slovenska kiparka, slikarka
  • Tiffany Darwish, ameriški glasbenik
  • Thomas Muster, avstrijski tenisač
  • Primož Brezec, slovenski košarkar
  • Marion Bartoli, francoska tenisačica

Na današnji dan je bila ustanovljena Medicinska fakulteta v Mariboru. Na CBS prvič predvajajo serijo Alfred Hitchcock predstavlja. Gvineja postane neodvisna država. Konec varšavske vstaje. Hans Lippershey patentira daljnogled. Jožef II. Habsburško-Lotarinški razpusti cistercijanski samostan v Kostanjevici na Krki. Rim postane prestolnica Italije. Rodil se je Henry Graham Greene, angleški pisatelj in Mahatma Gandhi, indijski politik, voditelj. Umrl je Rock Hudson, ameriški filmski igralec in Anton Vodnik, slovenski pesnik.

Nihče še se ni dvignil iz pepela, kdor ni šel zmagovito skozi ogenj trpljenja.

Mahatma Gandhi
Katera astro znamenja se boste danes težje popolnoma sprostila?

Dnevni horoskop napoveduje, da se boste danes najtežje popolnoma sprostili ovni, dvojčki in device.

Kaj vas bo danes navdihnilo?

Ponovno boste pridobili zaupanje vase, kar vam lahko koristi na vseh področjih, kjer dvomite vase.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali TEDENSKI LUNIN VPLIV

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Bodite pozorni na svoje finance in omejite stroške, da se izognete prevelikim izdatkom, kar ne bo enostavno, saj bodo vaše želje velike. Prihajajo pozitivne spremembe na področju ljubezni.Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Na področju kariere bo vse potekalo bolj ustaljeno, potrebno se bo prilagajati in poiskati bolj inovativne rešitve. V kolikor boste zainteresirani in polni zagona, vas bodo povabili k sodelovanju.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Zaradi spodobnosti, doslednosti in predvidevanja boste znali premostiti občasne težave ter ohraniti čustveno stabilnost. Ljubezensko življenje bo pri tistih, ki ste v razmerju naletelo na presenečenja.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Rezultate boste z energijo lune v biku, ki bo spodbujala vztrajnost dosegali pogumno, hitro in lažje kot v preteklih dneh, nato pa sledi večer, ki bo namenjen temu, da si spočijete in se sprostite.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Našli boste osebo, ki bo spremenila vaša prepričanja in vam omogočila, da ste umirjeni. Tisti, ki ste v daljšem razmerju morate spremeniti svoj pristop, sicer lahko nesporazumi povzročijo resne konflikte.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Notranje doživljanje, ki bo zelo bogato, vas vodi k temu, da boste znali izboljšati osebne in finančne situacije. Pogumen korak vas bo rešil pred težavami in vam zagotovil rešitev.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Stabilnost bo prisotna tako na poslovnem kot tudi na finančnem področju, spremembe pa bodo povezane predvsem z osebnimi zaznavami. Priznali si boste, da je najboljši odnos tisti, ki ga imate s seboj.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Ne skrbite, saj se bodo tiste osebe, ki jih v življenju ne potrebujete umaknile tako hitro, kot so se pojavile. Vendar bodite previdni, saj se lahko prenagljena poteza povrne in povzroči zapletene situacije.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nepričakovana presenečenja bodo popestrila ljubezensko življenje, karierno področje pa bo blagoslovljeno s stabilnostjo. Finančno stanje se bo počasi izboljšalo, kar vas bo pozitivno motiviralo.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Bolj pozorni bodite na zdravje. Ne prezrite nobenih signalov, ki vam jih daje telo, sicer bi se lahko znašli v težavah. Na področju ljubezni prihaja veliko veselih izkušenj in iskrenih čustev.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

S stabilno energijo lune v znamenju bika si lahko si oddahnete od ljubezenskih podvigov in se bolj posvetite krepitvi osebnega področja. Vzemite si čas, da temeljito razmislite o vsakem predlogu.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

V vaše naročje prihaja nekaj nepredvidenih sprememb in resnih preizkušenj. Prizadevanja, pomagati drugim, ustvarjati in podpirati šibke, bodo prinesla plodne rešitve ter dober občutek.

Vas zanima: Mesečni horoskop OKTOBER 2023 in LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC OKTOBER 2023