Tedenski Lunin horoskop od 2. do 8. oktobra

Tedenski lunin horoskop za obdobje od 2. do 8. oktobra 2023
Tedenski lunin horoskop za obdobje od 2. do 8. oktobra 2023

Tedenski lunin horoskop za obdobje od 2. do 8. oktobra 2023

Predviden čas branja 4 minute

V ponedeljek se bo luna nahajala v biku, zato boste kar naenkrat bolj umirjeni, a tudi bolj realni in v določenih situacijah bolj uporni. Nagon po preživetju, pridobivanju in uživanju vas bo vzpodbujal k številnim nakupom ter zadovoljevanju čutov. To je vpliv, ki simbolizira materialne dobrine, ter zaradi čutnosti in opojnosti ustvarja prijetno okolje. Poudarjena atributa bosta na področju kariere vztrajnost in trmoglavost, zato se boste težko prilagodili hitrim spremembam in novostim. To je dan, primeren za odkrivanje svoj čutov in gradnjo trdnih temeljev v domačem okolju. V ospredje stopa tudi čut za gospodarnost.

V torek ob 7.03 uri luna prehaja v znamenje dvojčkov, zato se bodo prebudile številne ideje in zamisli, delovali pa boste lahkotno in komunikativno, spremenljivo in prilagodljivo.

Vzdušje se bo sprostilo, saj boste bolj razigrani ter družabni. Poudarek boste namenili komunikaciji, transportu in intelektualnem delu. Prebudila vas bodo  nenadna presenečenja in nestanovitnost v odnosih. V enem trenutku boste želeli živeti tukaj in zdaj, v drugem trenutku pa boste skušali biti razumsko analitični. Radovednost ne bo poznala nobenih meja.

V sredo bo luna v dvojčkih, zato prihajajo številne zmedene situacije, dogodki vas bodo prehitevali, telefon bo zvonil več kot običajno.

Begajoče misli bodo spremljali manjši opravki, ki ste se jim v preteklih dneh izogibali. Poudarjena bo površnost, komunikacija bo kratka, lahko pa se pojavi tudi komentiranje in razpravljanje, vendar globine tokrat ne boste dosegli. Zadržki odpadajo, povečalo se bo zanimanje za vse stvari ki so neznane, saj boste bolj radovedni kot običajno. Bolj kot na določen cilj, boste usmerjeni na samo gibanje navzgor.

V četrtek bo luna dopoldne v dvojčkih, nato ob 14.32 uri prehaja v raka. Dopoldne prihajajo odlične zamisli za delovanje, vendar vam bo primanjkovalo vztrajnosti. Vse boste želeli narediti hkrati. Zaradi nestrpnosti in nemirna, vam lahko zmanjka časa za vse, kar ste si zadali. Razpršeno razmišljanje bo popoldne zaradi energije raka zamenjala zbranost. Začeli boste iskati odgovore na svoja vprašanja ter se poglabljati v razne čustvene zaznave ter odnose.

V petek bo luna v raku, nastopi tudi Zadnji krajec.

Tedenski lunin horoskop za obdobje od 2. do 8. oktobra 2023

Ukvarjali se boste s sabo, s potrebo po varnosti, ter izvorom in uživali v domačem življenju. Motivirala vas bodo čustva, bodo nagonski, saj jih bodo aktivirale nezavedne potrebe in želje. Pri odločitvah se boste obotavljali, zato marsikaterega načrta ne boste popeljali do konca. Intuicija bo intenzivna, saj bodo čustva determinirala osebnost. Močno izražena bo želja po materinstvu ter skrb za druge. Ugoden dan za domača dela, kuhanje, pranje, za pomoč in obiskovanje sorodnikov.

V soboto se bo luna nahajala v raku, zato bo razpoloženje ves čas nihalo, prav tako se boste težko znebili raznih dvomov in strahov, težje se boste tudi zbrali.

Nežne energije bodo prebudile speča čustva in telesu podarile željo po negi in razvajanju. Čas bo več kot primeren za meditacijo, umiritev in izkazovanje globokih misli. Ne bodite presenečeni, če boste v kakšni situaciji zajokali, saj vas vsak impulz lahko močno vznemiri. Na področju čustev vas bodo preplavili spomini, povezani s preteklostjo.

V nedeljo vas bo spremljala luna v znamenju leva, ki sicer prinaša veselje, v negativnem smislu pa oblastnost, dogmatičnost in ukazovalnost. Hrepeneli boste po tem, da se pokažete v najboljši luči, na vsak način boste želeli ugajati vsem. Razna negativna mnenja se lahko spreobrnejo v užaljenost. V svojih dejanjih boste sicer velikopotezni, izognili pa se boste ozkosrčnežem. Prihaja čustvena odprtost ter veliko navdušenja, zato bodo vaše zamisli naletele na plodna tla.

Preberite tudi ZNAMENJA ZODIAKA, KI PO SLABI IZKUŠNJI NE ZAUPAJO VEČ in Mesečni horoskop OKTOBER 2023