Dnevni horoskop za ponedeljek 19. decembra 2022

horoskop
Dnevni horoskop za ponedeljek 19. decembra 2022

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 19. decembra 2022

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za ponedeljek 19. decembra 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Vsega se boste lotili strastno, najbolj pa v ljubezni, kjer boste uživali. Odličen dan za popestritev partnerske rutine.

Horoskop nasvet za današnji dan: Krizni trenutki bodo tisti, ki vas učijo spoznavati sebe, zato se jih naučite obvladati, da boste osebnostno zrasli.

horoskop
Luna v znamenju

Danes ob 04:30 uri Luna preide v znamenje Škorpijona

Škorpijon, osmo znamenje zodiaka označuje življenjski čas, ki predstavlja zrelost, skratka čas velikih sprememb in novega rojstva, pozne jeseni. Po temperamentu je flegmatično, sicer pa skrivnostno, tiho, osredotočeno, vztrajno, uporniško, strastno in plodno znamenje. Škorpijon prikazuje zmožnost ustvarjanja duše. Strupeno želo znamenja ni samo neizprosno orožje, temveč tudi orodje, ki omogoča sungirati realnost, da se lahko pomakne globlje v srce skrivnosti. Čas velikih sprememb, globine, smrti in zaglobljenih skrivnosti. Škorpijon ubija, da ne bi umrl, in umre, da bi se lahko ponovno pobral in zaživel, smrt starega in rojstvo novega človeka.

Predstavlja področje destrukcij in raznih napetosti, znamenje je predvsem strastno, odlikujeta ga močna volja in prodornost. Posreduje priložnost, da lahko transformira energijo.

Ko Luna prehaja v škorpijona, postanemo v medsebojnih odnosih bolj nezaupljivi. Vzkipljivi in maščevalni, saj svoje strasti težje obvladujemo, kar lahko privede do manjših duševnih kriz. Vaša erotična moč bo v dneh z luno v škorpijonu potreba, da bi prodrli v bistvo stvari, sprejemali boste samo svoje lastne zakonitosti in težko se boste soočali z avtoriteto. Prihaja močna volja ter veliko bolj razčiščen odnos do življenja. Notranje boste nemirni, izrazito individualno usmerjeni in napadi tesnobnosti v teh dneh niso izključeni.

Življenje ni narejeno iz želja, temveč iz dejanj vsakogar izmed nas.

Paulo Coelho

Rojeni v znamenju strelca in dogodki na današnji dan:

  • Božo Šprajc, slovenski filmski režiser
  • Édith Piaf, francoska pevka
  • Miran Hladnik, literarni zgodovinar
  • Alberto Tomba, italijanski alpski smučar
  • Jake Gyllenhaal, ameriški filmski, televizijski igralec

Na današnji dan Anton Rop postane četrti predsednik vlade samostojne Slovenije. Rodil se je Leonid Iljič Brežnjev, sovjetski voditelj in Vasja Pirc, slovenski šahovski velemojster. Umrl je Franc Košir, slovenski glasbenik in Simona Weiss, slovenska pevka.

Katero področje bo danes najbolj intenzivno izpostavljeno?

Dnevni horoskop napoveduje, da bo danes najbolj izpostavljeno področje medsebojnih odnosov.

Katera znamenja zodiaka boste danes najbolj optimistično naravnana?

V današnjem dnevu boste najbolj optimistično naravnani rojeni v zračnih znamenjih.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP in PREHAJAMO V OBDOBJE VZTRAJNEGA KOZOROGA

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Kljub strastni luni v škorpijonu boste nekoliko bolj ležerni. Če morate v službo se boste zaradi občutka, da potrebujete več počitka s težavo prebijali čez vse delovne obveznosti.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Opazujejo vas, kar boste z energijo lune v škorpijonu še pravi čas zaznali. Na kariernem področju boste izredno napeti in niti malo potrpežljivi. Nič ne bo tako, kot ste si zamislili.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Danes vam bo v pomembni situaciji ponagajala vaša samozavest, kljub temu se boste znašli po svojih najboljših močeh. Napetost in trmo uporabite za to, da naredite korak v pravi smeri.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

S skrivnostno luno v škorpijonu prisluhnite sebi in najdite način, da izrazite svojo pravo podobo, ki vam lahko pomaga tudi v odnosih. Dovolite si več romantike na zasebnem področju.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Bolj previdni bodite s tistimi, ki vas lahko hitro obrnejo na svojo stran in zapeljejo v temačno ulico. Nič se ne bo zgodilo na hitro, zato ostanite še nekaj časa potrpežljivi.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Tudi če se bo pojavila lenoba, pojdite kamor ste vabljeni, saj lahko naključno ustvarite stik z določenimi ljudmi, ki vam bodo v prihodnosti priskočili na pomoč. Potrebujete spremembe!
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Na poslovnem področju kljub energiji lune v škorpijonu ne boste dovolj motivirani da bi nekaj uredili do konca. Nikar ne bodite tako neprilagodljivi, saj vas bodo označili, da ste težavni.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Na delovnem mestu boste kljub energiji strastnega škorpijona deležni mirnih energij, brez kakšnih posebnih dogodkov, ki bi vas vznemirjali. Odgovarjalo vam bo, da vas pustijo pri miru.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Slišali boste nekaj pomembnega ter na pravi način združili prijetno s koristnim. Bodite na področju čustev odločni, vendar prijazni, tako boste nekoga, ki vam je všeč lažje osvojili.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Taktično delovanje vam bo na kariernem področju omogočilo, da se izpostavite in poskrbite za napredek, po katerem hrepenite že nekaj časa. Predlogi bodo zagotovo sprejeti.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ljubezensko srečanje bo vznemirljivo, saj se že nekaj časa na tem področju počutite prazno. Soočili se boste s svojimi čustvi in sicer odprto in predvsem zelo iskreno.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Ne skrbite, zaradi hitrega tempa, ki ga ustvarja luna v škorpijonu boste dokončali tisto, kar vas čaka in obremenjuje. Previdni bodite predvsem na področju financ, ki ne bo najbolj blesteče.

Vas zanima: TEDENSKI LUNIN HOROSKOP