Dnevni horoskop za ponedeljek 18. julija 2022

horoskop
Dnevni horoskop za ponedeljek 18. julija 2022

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 18. julija 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za ponedeljek 18. julija 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. S konjunkcijo med Luno in Neptunom prihajajo nepredvideni dogodki, neverjetna naključja, nervoza, nemir in občutek nemoči.

Horoskop nasvet za današnji dan: Skušajte prestaviti pomembna srečanja, projekte in dejavnosti, saj bi se lahko v nasprotnem primeru zapletli v vrtiljak nerešenih zadev. Težko boste nadzirali svoje korake ter dogajanje.

horoskop
Luna v znamenju

Danes ob 13:17 uri preide Luna v znamenje Ovna

Oven, ki je prvi znak zodiaka v solarnem krogu in je tudi znak pomladnega enakonočja, je temperamentno kolerično znamenje. Čas, ko je luna v ovnu prinaša telesno moč in energijo, pionirskega duha, pogum, iskrenost, neposrednost, živahnost in bojevitost, zato postane tempo življenja v teh dneh hitrejši in bolj dinamičen. Postanemo nekoliko pogumnejši in drznejši, lahko tudi nestrpni in prenagljeni.

V tem času se odraža s primarno energijo, oziroma predstavlja začetni impulz v znamenju ovna.

Združuje prodornost in velikodušnost, obarvano s trmo, ki ga večkrat pripelje v kaotično situacijo in mu onemogoča videti pravo sliko, saj je oven odličen pogajalec, a nekoliko slabši trgovec. V tem času se boste veliko lažje strokovno uveljavili, tudi zaradi ugodnih okoliščin lune v ovnu. Prihaja zavest, ki se sama sebe zaveda skozi akcijo.

Ko splezaš na velik hrib, ugotoviš le, da je še veliko hribov, na katere je treba splezati.

Nelson Mandela

Rojeni v znamenju raka in dogodki na današnji dan:

  • Ian Stewart, škotski glasbenik
  • Nani Poljanec, slovenski imitator in zbiratelj
  • Kristen Bell, ameriška filmska in televizijska igralka
  • Chace Crawford, ameriški filmski in televizijski igralec
  • Laura Rizzotto, brazilsko-latvijska pevka

Na današnji dan v arheološkem najdišču Divje babe v dolini Idrijce najdena trenutno najstarejša neandertalska piščal. Predsedstvo Jugoslavije sprejme sklep o umiku JLA iz Slovenije. Tito, Naser in Nehru podpišejo Brionsko deklaracijo. Japonski predsednik vlade Hideki Tojo odstopi s položaja. Začne se španska državljanska vojna. Rodil se je Nelson Mandela, južnoafriški politik, državnik in Josip Pavčič, slovenski skladatelj, pianist. Umrl je Karel Glaser, slovenski književni zgodovinar in Jakob Petelin Gallus, slovenski skladatelj.

Kako boste delovali na področju kariere?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste na področju dela nihali ter se težje prilagajali.

Katerim znamenjem zodiaka bo začetek tedna prinesel novo energijo?

Novo energijo v začetku tedna pričakujte rojeni v ognjenih znamenjih.

Preberite tudi: KAKO POMEMBNO JE, DA SE ZNAMO NASMEJATI, TUDI SEBI ali TEDENSKI HOROSKOP

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

V jutranjih urah, ko se bo luna še nahajala v ribah boste potrebovali veliko svobode ter prostor za ustvarjanje. Sedaj je pravi trenutek, da opravičite zaupanje, saj bo iskrenost jemala dih.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Pri delu boste najbolj uspešni, če se boste zadrževali na trdnih tleh. Zavedate se, da vas čaka še dolga pot do napredovanja, vendar boste kljub temu želeli prehitevati v smeri zmage.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

V ljubezni se boste ukvarjali z negativnimi spletkami, ki bodo neugodno vplivale na počutje in doživljanje vsega kar vas obkroža. Na zanimiv način vas bodo privlačile nenavadne odločitve.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Pomembnih opravkov se boste lotili popoldne, ko se bo luna nahajala v ovnu temeljito. Na trenutke boste zaradi povečanega entuziazma prehitevali in se podali v nepreverjene zadeve.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Čeprav ste v dobri formi, ne počnite vsega, kar vam pade na pamet, saj vam pretijo nerodne situacije. Ne obremenjujte se z drugimi, tudi če se ne strinjate z njihovim pogledom.

 
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Nikomur ni prijetno, kadar se počuti napadenega, zato v spornem trenutku raje odnehajte in se zazrite vase. Natančnost bo nujo zlo, če želite biti na kariernem področju zadovoljni in uspešni.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Da že nekaj časa ciljate k napredovanju ni več skrivnost. Pogumno stopite korak bližje saj vam bo zelo všeč, kar boste spregledali. Počutje bo razgibano in obarvano s pozitivno energijo.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Zaradi prezaposlenosti in prehoda lune v znamenje ovna boste nervozni in nemirni, vendar se potrudite in namenite prijazno besedo tistim, ki jih imate radi. Oči vam bo odprl nekdo izmed starejših.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ovire boste zaradi prehoda lune v ovna odlično premagovali. V določenih situacijah boste testirali sebe ter tiste, ki so z vašim delovanjem tesno povezani. Presenečeni boste!
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Sloveli boste po ljubeznivosti, saj boste s toplo energijo znali zakrpati še tako hudo rano. Pri vseh spremembah in nasvetih ne pozabite nase in ne skušajte postati nekdo drug.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Oči si lahko spočijete na osebi nasprotnega spola, ki s svojim zapeljivim nasmehom obeta veliko. Prijetno počutje se bo širilo tudi v delovnem okolju, kjer boste zelo navihani.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Sprejmite čim prej, da za razne zaplete, ki se vam vrstijo ni kriv nihče drug kot vi sami. Pogum in volja bosta tokrat usodna kombinacija za korenite spremembe, po katerih hrepenite.

Vas zanima: TEDENSKI LUNIN VPLIV