Dnevni horoskop za ponedeljek 18. aprila 2022

horoskop
Dnevni horoskop za ponedeljek 18. aprila 2022

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 18. aprila 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za ponedeljek 18. aprila 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, Velikonočni ponedeljek. Želeli si boste svežega dogajanja, preseneti pa vas lahko kakšna stara zadeva, na katero ste že skoraj pozabili.

Horoskop nasvet za današnji dan: Močne in strastne želje zaradi večjega nihanja morda ne bodo uresničene, bo pa področje ljubezni dokaj stabilno.

velika noč
Velikonočni ponedeljek

Luna je v znamenju Škorpijona

Zaradi povečane potrebe po spreminjanju, lahko zasledite uničevalno vedenje. Vaša sodba bo ostrejša, obarvana z močno intuicijo in prirojeno bistroumnostjo. V teh dneh boste hkrati močni in zadržani, vendar okretni v besedah in dejanjih, v kolikor vas bo kdo izzval. Čas je zelo neugoden za nova poznanstva, saj vas bo spremljalo nezaupanje, lahko pa se v teh dneh lotite reševanje starih vzorcev, pri čemer boste uspešni.

Prihaja ljubezenski spev na bojišču ali bojni krik na polju ljubezni, zato pričakujte na tem področju nepričakovano.

Zaradi poudarjene čutnosti bo erotični element v razmerjih bolj intenzivno izražen. Pojavijo se lahko razne ljubosumne obsodbe in navali strasti. Nagibali se boste k nezaupanju, hkrati pa boste želeli gospodovati. V tem obdobju se nabiranje dejanj, ki niso bila plačana vrnejo nazaj k posamezniku. Ugodno za prodajo, raziskovalno delo in finančne transakcije, izredno neugodno za nakupe, pa tudi za javne nastope in družabno življenje.

Tragedija življenja je v umiranju tega, kar je v človeku, medtem ko živi.

Albert Einstein

Rojeni v znamenju ovna in dogodki na današnji dan:

  • Jurij Fleišman, slovenski skladatelj
  • Igo Gruden, slovenski pesnik
  • Albin Planinec, slovenski šahovski velemojster
  • Eric Roberts, ameriški filmski igralec
  • America Ferrera, ameriška televizijska igralka

Na današnji dan je bil pričetek protestov na pekinškem Trgu nebeškega miru. Janez Puhar je izumil fotografijo na steklu. Položili so temeljni kamen za gradnjo nove cerkve sv. Petra v Rimu. Rodil se je Max Weber, ameriški slikar, kipar ruskega rodu in Giacomo Carissimi, italijanski skladatelj. Rodil se je tudi ameriški igralec James Woods in ameriška igralka Melody Thomas Scott. Umrl Albert Einstein, švicarsko-ameriški fizik, nobelovec in Ivan Hribar, slovenski politik.

Kaj je tisto, kar vas bo danes navdihovalo?

Dnevni horoskop napoveduje, da vas bo navdihovala strast.

Katera znamenja zodiaka boste danes določenim zadevam želela priti do dna?

Danes boste vsem zadevam želeli priti do dna rojeni v vodnih znamenjih.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali OPLEMENITITE VELIKONOČNE JEDI Z OBILJEM HRENOVIH OKUSOV

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Obveznosti se bodo uskladile, zato ne boste imeli nobenih večjih skrbi, kar vas bo popeljalo k še večji storilnosti in motivaciji za postavljanje ciljev za prihodnost. Luna v škorpijonu pa bo dodala nekaj strasti.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Iskanje sreče bo vse bolj pogosta misel, še posebno danes, ko bo zaradi lune, ki dovaja pogum čas za dejanja na družinskem področju. Na vsak način boste želeli vedeti, kakšne so možnosti za napredek.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Spremembe na ljubezenskem področju so trenutno neizogibne, a boste kljub temu še malce odlašali. Premislite, če je vse skupaj vredno, morda bi bilo bolj smotrno izbrati drugo pot.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Naj vas ne skrbi preveč, kako se boste znašli v pogovoru s tistimi, ki od vas pričakujejo da rešite kočljivo situacijo. Odmislite nekaj, kar vas vznemirja in je povezano s finančnim stanjem.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Potrebovali boste več zbranosti, da boste lahko sproti opravili z obveznostmi, ki so pred vrati. Ne izgubljajte zaradi lune v škorpijonu, ki spodbuja nemir energije z nepotrebnimi konflikti na ljubezenskem področju.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Nekdo bo pričakoval, da boste brez pripomb sprejeli njegovo mnenje in se prilagodili vsemu skupaj, kar vas bo razjezilo in popeljalo v manjše dvome, ki so bili do sedaj nekoliko potlačeni.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Že nekaj časa vas niso pohvalili, zato vas bo spremljal občutek, da nekaj očitno delate narobe. Svoje zadovoljstvo boste delili z okolico, ki vas bo sprejemala z nasmeškom na obrazu.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Z denarjem bo danes zaradi vpliva lune v vašem znamenju nekaj preglavic, še posebej če se v prihodnosti odločate za večji nakup. Nekdo vam bo svetoval, vendar vam vse skupaj ne bo zanimivo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Želite si nekaj drugačnega in danes boste imeli možnost, da se vam uresniči nekaj vznemirljivega. Izžarevali boste posebno energijo, ki bo vsekakor zelo nalezljiva za okolico.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Preveč govorite, toda kljub temu boste povedali nekaj, kar bo pomembno tudi za ostale. V medsebojnih odnosih prisluhnite, še posebej, če ste že nekaj časa v kočljivem položaju.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ne zapravljajte časa za nepomembne zadeve, temveč storite več na področju, ki vas lahko malce sprosti. V kolikor boste budni in odprti, vam dan prinaša presenečenja.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Nekdo vas bo pomiril, ko se boste razjezili zaradi zadev v domačem okolju, ki jih bodo storili drugi. Neiskrenost bo tista, ki vas bo po tihem ves čas vznemirjala in vam ne bo dovolila sproščenosti.

Vas zanima: TEDENSKI LUNIN VPLIV ali STABILNI IN LJUBEČI DRUŽINSKI ODNOSI SO NAŠ STEBER