Dnevni horoskop za ponedeljek 17. julija 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za ponedeljek 17. julija 2023

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 17. julija 2023

Predviden čas branja: 4 minute

Dnevni horoskop za ponedeljek 17. julija 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Vaše občutljivo jedro bo v današnjem dnevu ranljivo mesto zato se izognite temu, da vas kdo prizadene.

Horoskop nasvet za današnji dan: Vaša narava bo mirna in diskretna, mehka in nagnjena k sprejemanju vtisov in občutkov drugih ljudi, zato je ne izzivajte z napetostmi. 

Horoskop
Luna je v znamenju Raka

Luna je v znamenju Raka

Danes se lahko prepustite sanjarjenju in predvsem počitku. Poskrbite za harmonično vzdušje, polepšajte si dom, saj boste imeli odličen občutek za dekoracijo. Zapirali se boste v svoj svet in podoživljali trenutke, povezane s preteklostjo. Čas bo več kot primeren za meditacijo, umiritev in izkazovanje globokih čustev. Popijte zeliščni čaj, da se notranje umirite.

Hujšanje vam bo danes šlo dobro od rok. Najbolj bo primerno hujšanje s telesno aktivnostjo.

Zamikalo vas bo okusno kosilo ali večerja, odlična izbira bodo morske ribe v kombinaciji z zelenjavo. Telo potrebuje dovolj zdrave hrane, odvečne količine pa lahko uspešno potrošite z aktivnim športom. Danes bosta kraljevali pri izbiri oblačil lila in zelena barva, ki vam prinašata svežino in iskrenost. Pri izbiri modnih dodatkov boste sledili načelu manj je več.

Danes ob 20:32 uri nastopi Prazna luna – Mlaj

Danes vas bo spremljal Mlaj, ki vas bo popeljal k poglabljanju in intenzivnemu razmišljanju o sebi. To je zelo ugoden čas za razstrupljanje vašega telesa in pavzo s kakšnim zelenjavnim postom. Če se že nekaj časa neuspešno trudite prenehati s kajenjem ali drugimi razvadami, je sedaj čas več kot ugoden. To je čas primeren za jogo, meditacijo in ostale duhovne vaje. Z Mlajem boste polni optimizma.

V nasprotju z ljubeznijo pa je prijateljstvo jasnovidno.

Philip Soupault

Danes praznuje David Hasselhoff: Astro profil

S Soncem v tretji dekadi Raka je občutljiv, privlačen in nekoliko skrivnosten. Njegova pesniška duša, ki je zelo dovzetna za vplive iz okolja, spremenljivega in muhastega počutja, ga postavlja v odnosih na zelo dobro pozicijo, saj vedno razume vse in vsakega. O svojih težavah ne razlaga naglas, ampak jih rešuje sam.

Luna v VII. Hiši Dvojčkov mu daje razigranost in spontanost. Na poslovnem področju ni obremenjen, vendar mu kljub vsemu večina stvari brez velikega truda uspeva tako kot si želi. V zibelko mu je položena sreča pri denarju. Ascendent v znamenju Škorpijona nakazuje, da je sposoben prikrivati svoja čustva, včasih tudi v lastno škodo.

Rojeni v znamenju raka in dogodki na današnji dan:

  • Donald Sutherland, kanadski filmski igralec
  • Vince Guaraldi, ameriški džezovski glasbenik
  • Angela Merkel, nemška političarka
  • Jan Wouters, nizozemski nogometaš in trener
  • Matti Nykänen, finski smučarski skakalec

Na današnji dan borzni indeks Nasdaq prvič preseže vrednost 1000. V kalifornijskem Anaheimu blizu Los Angelesa odprt Disneyland. Začetek potsdamske konference. V Šentjoštu nad Horjulom ustanovljena prva vaška straža. V Potsdamu začelo vrhunsko srečanje treh velesil – ZDA, Velike Britanije in SZ. Rodil se je Alexius Meinong, avstrijski filozof in Alexander Gottlieb Baumgarten, nemški filozof. Umrl je Bratko Kreft, slovenski dramatik, pripovednik in Imre Augustič, slovenski pisatelj, pesnik. Umrla je tudi legendarna džezpevka in filmska igralka Eleanora Fagan – Billie Holiday.

Kako bo na vas danes vplival Mlaj?

Dnevni horoskop napoveduje, da se bodo danes prebudila čustva, prav tako boste zaznali željo po spremembah.

Katera astro znamenja se bosta danes usmerila v spiritualne zadeve?

V današnjem dnevu se boste usmerili v spiritualne zadeve rojeni v znamenju raka in rib.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP in TEDENSKI LUNIN HOROSKOP

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Z energijo Mlaja se boste usmerjali brez zavor, obdani z veliko mero samozavesti ter prepričanja, da ste dovolj dobri, da si zaslužite višjo pozicijo. Vztrajate tam, kjer ste začeli.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Vse kar bo šlo mimo vas lahko obremeni delovanje, zato ujemite tudi drobne namige, ki lahko vodijo v pomembno zgodbo. Stabilnost na področju čustev bo razlog, da si ne boste dovolili, da vas nekdo zavede.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Tisti, ki se nahajate v negativnih čustvenih zagatah, lahko v kolikor ne boste začeli težav reševati padete še globlje in se zlomite, zato bodite naklonjeni prepričanju, da je vse slabo za vami.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Mlaj bo okrepil samozavest in odstranil negativne vzorce in nakopičene dvome, zato boste dovolj pogumni, da tokrat sprejmete, kar vam bodo ponudili. Ne izogibajte se soočenju.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Prihajajo razne zamude ter komplikacije pri delu in nalogah ter majhne težave s financami. Pomembno je, da tudi če boste imeli občutek, da se je vse zgrnilo na vas, ne izgubite upanja.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Trud, za katerega ste bili prepričani da ni opažen, vas bo postavil na odlično pozicijo, ki vam jo bo marsikdo zavidal. Na vseh področjih delovanja prihaja veliko zanimivih priložnosti.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Ker je odnos do sebe tisti, ki je najbolj pomemben, se znebite slabih, toksičnih povezav in ljudi, ki v vas vzbujajo občutek, da niste dovolj dobri. Oster nastop, ki ga že dolgo niste uporabili, vam bo v pomoč.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Če želite na področju čustev potovati pomirjeni in sproščeni, pokažite svojo odločnost in delujte lahkotno ter igrivo. V kočljivih trenutkih, ko bo druga stran občutljiva, bodite bolj previdni.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Očarljivi in intelektualno usmerjeni boste z lahkoto prepričali nadrejenega, da vam vsaj nekoliko poviša plačo. Počutili se boste navdušeni in na čustvenem področju izpolnjeni.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Kdor vas bo sprejemal takšne kot ste, bo deležen vašega zaupanja. Tudi če se bo seznam ljudi, ki jim resnično zaupate zmanjšal, vas to niti ne bo zmotilo, saj boste stavili na kvaliteto.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Naložbe, povezane z lastnino, ali nekatera sredstva, v katera ste vložili v preteklosti vas lahko presenetijo v pozitivni smeri. Razveselilo vas bo, da se ne nahajate več v zapletenih situacijah.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Za ohranitev ravnotežja med kariero in družino se bo potrebno odrekati in boriti, kar pa vam, ki znate vedno poiskati harmonijo ne bo težko. Vzemite si nekaj časa tudi za počitek.

Vas zanima: HOROSKOP: ZNAMENJA, KI ZNAJO PRIZNATI SVOJE SLABOSTI ali VANJA JE IZVEDELA OD MAME KRUTO RESNICO, NE VE KAKO NAPREJ