Dnevni horoskop za ponedeljek 17. januarja 2022

horoskop.si
Dnevni horoskop za ponedeljek 17. januarja 2022

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 17. januarja 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za ponedeljek 17. januarja 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Še vedno bo na vrata trkala nerešena preteklost. Obremenitve bodo povezane tudi z družinskim krogom.

Horoskop nasvet za današnji dan: Obeta se razčiščevanje in soočanje z bivšimi partnerji. Več pozornosti skušajte nameniti temu, kar se dogaja znotraj vas.

horoskop
Luna je v znamenju Raka

Luna je v znamenju Raka

Vaše razpoloženje bo nihajoče, polni boste raznih dvomov in strahov, težko se boste tudi zbrali. Nežne energije lune v raku, bodo prebudile vaša speča čustva in vašemu telesu podarile željo po negi in razvajanju. Čas bo več kot primeren za meditacijo, umiritev in izkazovanje globokih čustev. V teh dneh bodo otroci in nosečnice bolj občutljivi in dojemljivi za razne vplive.

Ne bodite presenečeni, če boste v kakšni situaciji zajokali ali se smilili sami sebi, saj boste nepredvidljivi in vsak impulz vas lahko močno vznemiri.

Na področju čustev vas bodo preplavili spomini, povezani s preteklostjo, kar vam lahko pomaga k napredku v prihodnosti. Polni nakopičene energije, se boste po eni strani zapirali vase, po drugi strani pa boste želeli slišati kakšno nežno opazko. Če se srečate z nepredvidenimi težavami, se jim raje umaknite, prav tako se umaknite zabavam in športnim aktivnostim.

Rojeni v znamenju Kozoroga in dogodki na današnji dan:

  • Alphonse Gabriel »Al« Capone, ameriški gangster
  • Muhammad Ali, ameriški boksar
  • Jim Carrey, kanadski filmski igralec, komik
  • Michelle Obama, žena ameriškega državnika Baracka Obame
  • DJ Tiësto (Tijs Verwest), nizozemski DJ/producent

Na današnji dan je bil plebiscit za večjo avtonomijo Grenlandije znotraj Danske. Rodil se je Benjamin Franklin, ameriški fizik, pisatelj, državnik in Pedro Calderón de la Barca, španski dramatik. Prav tako se je rodil član skupine The Rolling Stones, Mick Taylor in ameriški pevec Kid Rock. Umrl je Clyde William Tombaugh, ameriški astronom in France Križanič, slovenski matematik.

Človek, ki ni nikoli naredil napake, ni poskusil še ničesar novega.

Albert Einstein
Na katerem področju se danes nakazujejo težave?

Dnevni horoskop napoveduje, da se težave nakazujejo na področju čustev ter pri dojemanju težje snovi, saj se boste težko skoncentrirali.

Katera znamenja zodiaka boste danes najbolj občutljiva in razdražljiva?

Najbolj občutljivi in razdražljivi boste rojeni v vodnih znamenjih.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali TAROT VPOGLED IN SIMBOLIKA ZA LETO 2022

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Marsikaj bo izgledalo lažje kot v preteklih dneh, zato zagrabite obveznosti, ki so pred vrati. Ne čakajte glede organizacije, saj je skrajni čas za spremembo in dokončevanje določenih zadev.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Vedite, da lahko zaradi pretirane občutljivosti, ki jo prinaša luna v raku ostanete sami, če se boste glede določene zadeve predolgo odločali. Na koncu boste še kako presenečeni.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Zahtevajte več pozornosti, saj vas bodo težave drugih zaradi energije lune, ki se nahaja v raku v nasprotnem primeru posrkale vase. Tisti, ki ste na pragu večje odločitve še počakajte.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Zaradi lune v vašem znamenju lahko pričakujete izziv, obenem pa boste zaključili zadevo, ki vam jemlje ogromno energije. Ponosni boste na svoje dosežke, predvsem na iznajdljivost.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Vse bo z luno v raku delovalo bolj mirno, kot ste predvidevali, kar pa nikakor ne pomeni, da vam bo dolgčas. Odpira se možnost za zanimivejši korak, ki pa bo nekoga presenetil.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

V domačem okolju preveč zahtevajo od vas. Ne bodo razumeli, da lahko s tem dosežejo le nasproten učinek od pričakovanega, kar jim boste tudi povedali brez dlake na jeziku.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

S finančnim stanjem boste zadovoljni, saj ste privarčevali denar, ki vam bo tudi v prihodnje dajal občutek varnosti. Če ne boste previdni, se lahko zapletete v kočljive pravne zadeve.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Kljub energiji lune v raku boste optimistični ter odprti, zato lahko pričakujete, da vas bodo povsod odlično sprejeli. Zadeve se umirjajo, zato se lahko mirno prepustite toku dogodkov.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Ker boste zelo neodločni, ne boste točno vedeli, česa si želite in to vas bo spravljalo ob živce. Pomirite se in si vzemite nekaj več časa za sproščen pogovor, ki vas bo odrešil skrbi.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Nikogar ne ocenjujte le na podlagi prvega vtisa, raje se zazrite v situacijo in jo skušajte razumeti na pravi način. Doma poskusite poiskati svetlo točko v odnosih, ki so nekoliko bolj napeti.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Spoznali boste, da ni razlogov, da bi kogar koli čakali ali celo prosili za določene usluge. Vsak uspeh bo neposredno povezan le z vašo konkretno odločitvijo in s tem, kar nameravate.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Z veseljem se boste danes spretno umaknili od jedra dogajanja in vse skupaj raje opazovali iz večje razdalje. V odločilnih trenutkih se nikar ne ustavljate, ampak nadaljujte svojo pot.

Vas zanima: NAUČITE SE NEGOVATI SVOJO NADARJENOST ali TEDENSKI LUNIN VPLIV