Dnevni horoskop za ponedeljek 17. aprila 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za ponedeljek 17. aprila 2023

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 17. aprila 2023

Predviden čas branja: 3 minute

Dnevni horoskop za ponedeljek 17. aprila 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Zavedati se boste začeli, kaj je tisto kar vas moti ter utesnjuje.

Horoskop nasvet za današnji dan: Izpustite negativne vzgibe in dvomljivost, ki bo silila na plano.

Horoskop
Luna je v znamenju Rib

Luna je v znamenju Rib

Dnevi z luno v ribah simbolizirajo psihizem, tisti mračni notranji svet v katerem se komunicira z višjimi vodniki. Primanjkovalo bo stanovitnosti, povečana bo vaša sprejemljivost za vtise. Občutili boste odtujenost od realnega pogleda, vaše notranje doživljanje pa bo zelo bogato. Potreba po združitvi vas lahko prisili v žrtvovanje svoje lastne osebnosti. Težko boste v teh dneh ohranili določeno enotnost, saj boste ves čas nihali med danimi možnostmi ter podlegali vplivom. Težavam in zapletom se boste v tem času raje umaknili.

Na trenutke boste obstali v svojem svetu domišljije in notranjih vizij.

Svoj obstoj boste opravičevali s koristnostjo, ali pa se boste znašli v svetu prividov. Bližina vode vas bo prebudila. Ugodno za počitek, mirne oblike razvedrila, bivanje ob vodi, poslušanje glasbe, meditiranje in iskanje sprave. V komunikaciji boste bolj zadržani ter zmedeni, kar je lahko posledica manjvrednostnih kompleksov. Pojavila se bo odvisnost od spremenljivih razpoloženj, ljubezen pa bo bolj čustvene kot čutne narave.

Pesimist vidi težavo v vsaki priložnosti, optimist vidi priložnost v vsaki težavi.

Winston Churchill

Rojeni v znamenju ovna in dogodki na današnji dan:

  • Rudolf Badjura, slovenski planinec, pisec
  • Nikita Sergejevič Hruščov, ruski politik
  • Mihael Gunzek, slovenski klarinetist in pedagog
  • Tomaž Petrovič, slovenski nogometni trener
  • Marija Šestak, slovenska atletinja

Na današnji dan je Kraljevina Jugoslavija kapitulira. Neuspešna invazija kubanskih emigrantov in CIE v Prašičjem zalivu. Rodil se je Giovanni Battista Riccioli, italijanski astronom, geograf in Anton Wildgans, avstrijski pesnik. Rodila se je tudi angleška pevka in nekoč članica dekliške skupine Spice Girls Victoria Adams. Umrl je Benjamin Franklin, ameriški fizik, pisatelj, državnik in Gabriel García Márquez, kolumbijski pisatelj.

Katera znamenja zodiaka boste danes najmanj sproščena?

Dnevni horoskop napoveduje, da boste najmanj sproščeni rojeni v vodnih znamenjih.

Katera znamenja zodiaka boste danes najbolj prilagodljiva in sočutna?

Najbolj prilagodljivi in sočutni boste rojeni v vodnih znamenjih. 

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali TEDENSKI LUNIN VPLIV

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Čeprav vas bo energija lune v znamenju rib vodila v zasanjanost, se skušajte prebuditi pravi čas. V nasprotnem primeru boste kmalu obžalovali, da nečesa niste storili, ker niste bili dovolj budni.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Ko boste prejeli pomemben klic nikar ne mencajte in ne bodite nervozni, saj se bo vse skupaj po zanimivem pogovoru zavrtelo v pravo smer. Dovolite si argumentirati bolj sproščeno.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Skušajte kljub energiji lune v ribah, ki vleče v osamo spregovoriti o tistih stvareh, ki vas v notranjosti obremenjujejo ter jih sami niste sposobni rešiti v stabilni smeri. Prisluhnite nasvetu!
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Zaželeli se boste poglobiti vase, vendar vas lahko zmotijo tisti, ki bodo ves čas nekaj iskali in želeli. V kolikor se ne boste postavili zase, se boste hitro znašli pod njihovim okriljem.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Bolj ste sposobni kot se zavedate, moč, ki vam jo dodaja luna v ribah se bo skozi dan razbohotila na vsa področja delovanja. Če želite uspeti, morate biti pripravljeni tudi na izgubo.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Pripravljeni boste na nove korake, saj vas bo luna v ribah opomnila, da lahko naredite še več kot do sedaj. Znali boste sešteti dejstva ter jih nadgraditi v za vas ustrezni smeri.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Primanjkovalo vam bo odločnosti, vendar boste kljub temu na področju kariere in izobraževanja pripravljeni pokazati svoje sposobnosti. Urejene finance bodo pogoj za srečo.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Močno hrepenite po slavi, saj vas vodi občutek, da niste dovolj opaženi, kljub temu da se ves čas trudite biti boljši od drugih. Umirite se ter potrpežljivo počakajte na ugoden trenutek.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Uravnoteženega odnosa ne bo pretežko doseči, saj že dobro veste, koga imate na drugi strani, predvsem pa bo najbolj pomembno to, da si že nekaj časa želita urediti določeno stvar.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Izkoristite svojo domišljijo, ki jo prinaša energija lune v znamenju rib, saj lahko ustvarite nekaj kreativnega. Prijetni komplimenti ter strastni namigi bodo močno polepšali vaš večer.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Kljub luni v ribah, ki deluje bolj iz ozadja boste prenesli veliko pozornosti nase in si odprli pot k bolj inovativnim začetkom. Pričakujete lahko tudi manjše ljubezensko presenečenje.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Ponudila se vam bo priložnost, vendar vse skupaj ne bo tako enostavno, saj boste morali v tisto, kar si želite vložiti veliko svojega časa in energije. Vsekakor pa bo vaš trud poplačan.

Vas zanima: KAKŠNO MOČ IMA BESEDA ali KLAVDIJA JE MOČNO RAZPETA MED SINOM IN HČERKO