Dnevni horoskop za ponedeljek 15. aprila 2024

Horoskop
Dnevni horoskop za ponedeljek 15. aprila 2024

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 15. aprila 2024

Predviden čas branja: 7 minut

Dnevni horoskop za ponedeljek 15. aprila 2024. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Ne marate priganjanja, saj vas le vznemirja, želeli bi vse opraviti v miru. Kljub temu bo potrebno zavihati rokave, posebno za nekaj, kar zahteva popolno zbranost.

Horoskop nasvet za današnji dan: Izkoristite danes vsako priložnost, da bi stvari, ki vas bremenijo že nekaj časa zgladili in jih rešili v pravi smeri.

Horoskop
Luna je v znamenju Raka

Lahko se prepustite sanjarjenju in predvsem počitku. Poskrbite za harmonično vzdušje, polepšajte si dom, saj boste imeli odličen občutek za dekoracijo. Zapirali se boste v svoj svet in podoživljali trenutke, povezane s preteklostjo. Čas bo več kot primeren za meditacijo, umiritev in izkazovanje globokih čustev. Popijte zeliščni čaj, da se notranje umirite.

Hujšanje vam bo danes šlo dobro od rok. Najbolj je primerno hujšanje s telesno aktivnostjo. Zamikalo vas bo okusno kosilo ali večerja, odlična izbira bodo morske ribe v kombinaciji z zelenjavo.

Telo potrebuje dovolj zdrave hrane, odvečne količine pa lahko uspešno potrošite z aktivnim športom, zato se le podajte v telovadnico. Danes bosta kraljevali pri izbiri oblačil lila in zelena barva, ki vam prinašata svežino in iskrenost. Pri izbiri modnih dodatkov boste sledili načelu manj je več. Nikar se ne obdajte s črno barvo. Obraz bo hrepenel po negi, zato si doma pripravite kakšno masko z medom.

Prvi krajec prinaša dejaven čas. Veliko se boste ukvarjali sami s sabo. Povečana bo vaša lakota, zato boste ves čas iskali nekaj za pod zob. Izognite se sladkarijam in gaziranim pijačam. Presnovo lahko pospešite z uporabo bolj ostrih začimb.

Če boste lase strigli sedaj, bodo krepki in gosti, tudi rasti bodo hitreje. Dan je ugoden za obisk frizerskega salona, saj vas bo frizer zelo dobro razumel kaj želite, tudi z rezultatom boste več kot zadovoljni.

Priporočljive so kure za hranjenje kože. Če želite telo utrditi s kremami ali olji, si privoščite masažo. Mikali vas bodo nakupi oblačil in obutve, vaš okus bo nihajoč, zato se zanesite tudi na mnenje prijateljice. Danes bo kraljevala bela barva, ki bo simbolizirala nežnost.

HOROSKOP: KDO SE NAJBOLJ TRUDI OHRANITI ODNOSE IN KDO NAJMANJ?

Sonce se nahaja v znamenju Ovna, zato je predvsem odločna, opazna in temperamentna oseba, ki ko stopi v prostor vsekakor zažari in zasenči marsikoga. Njena pot do visoke izobrazbe je nekoliko lažja. Hitro dojema dejstva in se z lahkoto znajdete v vsaki situaciji. Njen um je zelo prodoren. Najraje je neodvisna in potrebuje veliko mero svobode.

RAZLIKA MED OVNI ROJENIMI MARCA IN APRILA

Mars ima v znamenju Bika, kar pomeni da je poslovno in finančno vedno osredotočena na bistvu. Delovna vnema, zagnanost in motivacija zanjo niso tuje besede. Jupiter v znamenju Vodnarja nakazuje na močno željo po drugačnem, nenavadnem življenju. Brez sprememb postane nervozna, brez potovanj je njeno življenje prazno in veza brez vzponov in padcev jo kmalu začne dušiti.

Ko boš prvič letel, boš hodil po zemlji ozirajoč se v nebo, kajti tam si bil in tja se boš želel vrniti.

Leonardo da Vinci

Rojeni v znamenju ovna in dogodki na današnji dan:

  • Wilhelm Busch, nemški slikar, pesnik
  • Etbin Kristan, slovenski politik, pisatelj
  • Nejc Zaplotnik, slovenski alpinist
  • Emma Thompson, angleška filmska igralka
  • Filip, belgijski kralj

Na današnji dan se pred obalo Nove Fundlandije se je na svoji prvi plovbi preko Atlantika zjutraj ob 2:20 potopil Titanic. Stolnica Notre-Dame v Parizu je bila močno poškodovana v požaru. Rodil eden največjih umov v zgodovini človeštva, Leonardo da Vinci. Rodila se je tudi Samantha Fox angleška pevka in manekenka in Emma Watson, angleška filmska igralka. Umrl je Jean-Paul Sartre, francoski filozof, dramatik, pisatelj in Abraham Lincoln, ameriški predsednik.

Kakšno počutje prinaša vpliv Prvega krajca?

Dnevni horoskop napoveduje, da bodo misli budne, čustva skladna in vi zadovoljni.

Katera znamenja zodiaka si boste z veseljem privoščila branje knjige?

Danes se boste z veseljem potopili v branje knjige rojeni v vodnih znamenjih. 

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali TEDENSKI LUNIN VPLIV

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Povežite se z nekom, ki je ves čas nasmejan in naklonjen. Tudi vas bo nalezel z dobro voljo in nekaj več poguma, in to prav v trenutku, ko boste nameravali odnehati in pustiti vse skupaj.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Ogromno časa boste zapravili s tem, da dokažete svoj prav, čeprav se dobro zavedate, da tako ne pridete tja, kamor si želite. Poskusite odmisliti trmo, ter delujte nekoliko bolj prilagodljivo.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Počasi se z energijo Prvega krajca pripravljate na večje korake, in sodelovanje z nekom, ki vam resnično zaupa. Zadovoljni boste, saj vam bo uspelo več, kot ste upali in pričakovali.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Na živce vam bodo šli tako tisti, ki so neresni in se izmikajo, kot dogodki, povezani z zamudami. Na področju dela pokažite več posluha za tiste zadeve, ki bo morale biti že rešene.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Skrbelo vas bo, kako boste opravili zadevo, ki vas je v preteklem obdobju izredno obremenila. Zaradi energije lune v raku bodite pozorni na vse podrobnosti, da se vam ne izmuznejo.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Globoko v sebi boste občutiti notranjo moč in nežna energija Prvega krajca v znamenju raka vas bo radovedno vodila po razpotjih življenja. Aktivni boste tam, kjer se bo veliko dogajalo.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Brez težav boste opravili z vsem, glede česar ste se nameravali posvetovati ter odločiti šele kasneje. Priložnost boste ujeli pravi čas, čeprav ste pred kratkim prehitro prekinili nekaj zadev.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Skozi skupne debate, ki se bodo odpirale v službenem okolju, boste imeli možnost se izpostaviti in narediti pogumne korake naprej. Finančno področje bo končno bolj stabilno.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Na poslovnem in finančnem področju se boste z energijo Prvega krajca osredotočili na nekaj, kar vam lahko omogoči sigurne in konkretne rezultate. Ljubezen bo zelo pomembno področje, zato ga ne ignorirajte.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Zaradi energije lune v raku ne boste dovolj zbrani, da bi reševali konkretne zadeve, čustva vas lahko malce zmedejo, zato boste zahtevnejšo delovno nalogo morali prestaviti.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Preveč boste nemirni in vidno je, da imate kljub dejstvom ki se nizajo, še nekaj pomislekov. Slika, ki jo zaznavate morda ne ustreza tisti, ki jo vidijo drugi, kar pa ni vaš problem.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Ne sklepajte prehitro in pokažite, ko vas bo nekdo prosil za uslugo več razumevanja. Prisegli si boste nekaj, česar v resnici ne morete izpolniti, zato pazite, da ne boste koga zavedli.

Vas zanima: NEGATIVNA ČUSTVA MEGLIJO UM IN PRESOJO in SAMI SE ODLOČIMO KAKO SREČNI ŽELIMO BITI