Dnevni horoskop za ponedeljek 14. novembra 2022

horoskop
Dnevni horoskop za ponedeljek 14. novembra 2022

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 14. novembra 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za ponedeljek 14. novembra 2022, svetovni dan diabetesa. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Prihaja veliko razpršenega dogajanja, ki pa še ne bo deležno pravega epiloga. Poskočne, s simpatičnimi energijami obarvane misli vas bodo motivirale, da se zazrete v prihodnost. 

Horoskop nasvet za današnji dan: V ljubezni se na čim bolj iznajdljiv način izognite raznim negativnim sumom in ne obrazloženim ter zoprnim slutnjam.

horoskop
Luna preide v znamenje Leva

Danes ob 13:48 uri Luna preide v znamenje Leva

Dopoldan se lahko prepustite sanjarjenju in predvsem počitku. Poskrbite za harmonično vzdušje, polepšajte si dom, saj boste imeli odličen občutek za dekoracijo. Zapirali se boste v svoj svet in podoživljali trenutke, povezane s preteklostjo. Čas bo več kot primeren za meditacijo, umiritev in izkazovanje globokih čustev. Popijte zeliščni čaj, da se notranje umirite.

Telo potrebuje dovolj zdrave hrane, odvečne količine pa lahko uspešno potrošite z aktivnim športom, zato se le podajte v telovadnico.

Popoldan ko Luna preide v znamenje Leva pa prihaja odlična energija, zato boste želeli biti opaženi in pohvaljeni. Ker boste vzhičeni in željni sprememb, se izogibajte pretiranemu zapravljanju, ki vas lahko zavede, raje za manjši znesek vplačajte srečko, ki vam modra prinese kaj več. Vaša energija bo povečana, zato se podajte v kakšne aktivne športne dejavnosti, da jo sprostite. Mikale vas bodo tudi strastne posteljne avanture, kjer boste drzni. Danes boste tudi začeli vedno bolj intenzivno razmišljati o tem, da bi morali več narediti zase in za svoje telo. Ahat, karneol ter tigrovo oko, bodo kristali, s katerimi lahko izboljšate svoje razpoloženje. Želeli se boste urediti po zadnjih modnih smernicah, vendar ne pozabite na zmernost.

Ljudje razglabljajo o moji umetnosti in se pretvarjajo da jo razumejo, kot da bi jo morali razumeti; ko je popolnoma enostavno, da jo je le treba ljubiti.

Claude Monet

Rojeni v znamenju škorpijona in dogodki na današnji dan:

  • Astrid Lindgren, švedska pisateljica, Pika Nogavička
  • Alojzij Šuštar, slovenski nadškof, metropolit
  • Edward Higgins White II., ameriški astronavt
  • Charles, valižanski princ, angleški prestolonaslednik
  • Condoleezza Rice, ameriška političarka in profesorica politologije

Na današnji dan Narodna vlada SHS izda odlok o začasni upravi za Slovenijo. ZDA ponudijo vojaško in ekonomsko pomoč Jugoslaviji. Slovenska nogometna reprezentanca v dodatnih kvalifikacijah izloči romunsko in se uvrsti na svetovno prvenstvo v nogometu 2002. Rodil se je Tone Čufar, slovenski pisatelj in Jože Žitnik, slovenski kirurg onkolog. Prav tako italijanski pesnik Aleardo Aleardi in francoski slikar Claude Monet. Umrl je Maksim Gaspari, slovenski slikar in Manuel de Falla, španski skladatelj.

Rad bi slikal petje ptic.

Claude Monet
Kako se boste počutili na področju dela?

Dnevni horoskop napoveduje nihanja in nedorečene zadeve.

Katera znamenja zodiaka boste danes izvedela dobro novico?

Dobro novico boste danes izvedeli rojeni v znamenju bika, raka in tehtnice.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP in TEDENSKI LUNIN HOROSKOP

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Pravo pot in rešitve boste tokrat našli bolj po naključju, ustaljene smernice se lahko podrejo ali korenito spremenijo. Poslušaje svoj notranji glas, ki ste ga zadnje čase nekoliko ignorirali.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Zjutraj, ko bo luna v raku boste zamišljen in zasanjani. Poglobili boste razmišljanje o samem sebi in se dotaknili zadeve iz preteklosti, ki vas še vedno malce obremenjuje.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Velikodušna ljubezenska narava se nikakor ne bo dotikala porazov. Če vam bo karkoli spodrsnilo, se boste spretno pobrali in se samozavestno vsemu skupaj nasmehnili.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Tokrat boste še bolj zvesti, zanesljivi in stabilni, kot ste bili v preteklih dneh. Najboljše se boste razumeli z pripadniki vodnih znamenj, saj vam bodo znali prisluhniti in vas pravilno usmeriti.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Ko se boste zbudili, boste zaradi lune v raku bolj ležerni in polni raznih dvomov. V kolikor vas na dnevnem redu čakajo obveznosti, ki se jih ne da preskočiti, boste še bolj nemirni.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Ne bodite preveč presenečeni, če boste nekomu, ki vas pozna že dlje časa, kar na enkrat še bolj simpatični. Vse skupaj vas lahko nekoliko zmede in zamaja tehtnico čustvenih vibracij.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Pohvale ter dosežki iz preteklega obdobja vam bodo še vedno dajali energijo in samozavest. Zelo boste sigurni vase, kar je presenetljivo, saj ste podvrženi dolgemu tehtanju.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Predlogi prijateljev, bodo ravno tisto o čemer ste sanjali. Končno boste lahko uredili svoje misli in si začrtali nekaj zabavnega v prihodnosti. Počutili se boste vznemirljivo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Veliko se boste dogovarjali, in sicer na področju financ in nepremičnin. Obeta se vam dober posel z odlično priložnostjo za zaslužek. Pripravljeni boste na vse, tudi na tveganje.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Ujemite trenutek, ki prihaja, saj se dolgo ne bo ponovil. Naj vas ne bo strah, podati se preko začrtanih meja in si dovoliti nekaj spontanosti. Nikar ne zadržujte čustev v sebi.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Določenim posameznikom v službi boste končno postavili meje, ter zadihali zrak dobrega počutja. Prijatelji bodo potrebovali vašo družbo, dobra izbira boste tudi za osamljene.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Prebudil se bo dar za razumevanje globine človeških duš, najbližji vas bodo z veseljem podprli pri vsem, česar se boste lotili. Bodite pozorni predvsem na to, da boste še naprej iskreni.

Vas zanima: KAJ VAM PRINAŠA OBDOBJE SPONTANE VENERE V ZNAMENJU STRELCA?