Dnevni horoskop za ponedeljek 1. julija 2024

Horoskop
Dnevni horoskop za ponedeljek 1. julija 2024

Dnevni horoskop za danes, ponedeljek 1. julija 2024

Predviden čas branja: 6 minut

Dnevni horoskop za ponedeljek 1. julija 2024. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. S konjunkcijo med Luno in Marsom se boste začeli zavedati, da bi morali določene odnose čim prej razčistiti, saj se že nekaj časa nahajate v nekakšni zablodi.

Horoskop nasvet za današnji dan: V kolikor se sami ne boste sestavili, ne glede na to kako težke situacije so za vami, vam tudi drugi ne bodo mogli priskočiti na pomoč.

Horoskop
Luna je v znamenju Bika

Ko se luna nahaja v zodiakalnem znamenju bika bodo na preizkušnji vsi vaši čuti še zlasti dobrih okusov – hrane, prijetnih vonjav in pomirjajočih zvokov, katere prejemate preko bikove simbolike lastnosti, od tu tudi izredni prvinski čut za estetiko. Objekti njegovih zaznav in stopnja fizičnega kontakta z drugimi bo v teh dneh določila senzualnost in željo po dotikih.

Umetnost in narava vas bosta v teh dneh napolnili s svetlobo. Če ste v fazi hujšanja, bodite v teh dneh strogi sami do sebe, saj vam bo na vsakem koraku dišala odlična hrana. Zaradi vestnosti in potrpežljivosti se boste v umirjenem okolju z lahkoto zbrali in opravili tudi z zoprnimi opravili.

Vse kar je znano in povezano s financami, bo dobilo v teh dneh še dodaten pomen. Povečana bo vaša precizna zaznava in želja po delovanju v naravi. Z veseljem boste obiskali kozmetičarko, masažo, ter se sprehodili skozi gozd. Ugodno za nakupe, vrtnarjenje, pobiranje pridelka, gojenje cvetic, kulinariko, urejanje bazičnih zadev, izlete na podeželje in za nego telesa.

Tanja ima Sonce v znamenju raka, zato je zelo umirjena, čutna in prijazna. Vitalne narave, se rada izpostavi v javnosti, popularna in spoštovana je tudi v vsaki družbi. S starši ima zelo dober odnos, saj jo spremlja uravnoteženost.

Njena Luna se nahaja v škorpijonu. Strastni, čustven naboj najraje izraža z glasbo in plesom, kjer so ji na kožo pisani živahni in hitri ritmi. Ker obožuje v življenju strast in dogajanje, je vedno pripravljena na kakršen koli izziv.

Rada ima tudi nevarnost in skrivnosti, zato je možnost, da bo osvojila, kar si je zamislila, tudi če je prepovedano, še večja. Vsak izziv zanjo simbolizira osebno rast in napredek. Z Merkurjem v dvojčkih je radovedna in iznajdljiva. Ves čas je v pogonu, lenobe in ležernosti ne pozna, hrepeni po spremembah in kratkih potovanjih ter dogodivščinah. Vedno se odlično znajde v besednih dvobojih, na kožo sta ji je pisana odprta komunikacija in pisanje.

NE DELUJEM PO PRAVILIH AMPAK IZHAJAM IZ BISTVA SVOJEGA SRCA.

Princeza Diana

Rojeni v znamenju raka in dogodki na današnji dan:

  • Diana Spencer, britanska princesa
  • Pamela Anderson, kanadska televizijska igralka, fotomodel
  • Ruud van Nistelrooy, nizozemski nogometaš
  • Liv Tyler, ameriška filmska igralka
  • Daniel Ricciardo, avstralski avtomobilistični dirkač

Na današnji dan je bil začetek uporabe vinjet na slovenskih avtocestah. Hrvaška postane članica Evropske unije. Uradno je bil razpuščen Varšavski pakt. Francija izstopi iz vojaškega poveljstva Nata. Prične se prvi Tour de France. Rodil se je Peter Jereb, slovenski skladatelj in Ignacij Borštnik, slovenski gledališki igralec, režiser. Rodila se je tudi Jadranka Kosor, hrvaška novinarka in političarka. Umrl je Josip Vandot, slovenski pisatelj in Marlon Brando, ameriški filmski igralec.

Kakšno bo zaradi konjunkcije med Luno in Marsom vaše počutje?

Dnevni horoskop napoveduje, da se lahko s konjunkcijo pojavijo naglica, nestrpnost, razdražljivost in nemir.

Katera znamenja zodiaka boste danes zaznala, kaj bi morali v prihodnje spremeniti?

Danes boste spoznali, da morate nekaj spremeniti rojeni v ognjenih znamenjih.

Preberite tudi: TEDENSKI HOROSKOP ali TEDENSKI LUNIN VPLIV

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Zmotilo vas bo, da bodo vsi želeli vplivati na vas in na odločitve, ki ste jih skrbno pretehtali že sami. Skušajte biti bolj direktni in hkrati nekoliko bolj prilagodljivi in si mislite svoje.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Na vse pretege boste želeli skriti svoja čustva, intimne občutke in načrte povezane s področjem ljubezni. Namesto da dvomite, se povežite z energijo svojega znamenja ter zaupajte v najboljše.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Če si želite na ljubezenskem področju več razgibanosti in dogajanja, boste morali storiti kakšen korak v tej smeri. Samskim se bodo pojavljali novi zapleti in ovire, ki se jim boste težko izognili.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Brez tehtnega premisleka in predvsem odgovora, na katerega čakate, boste nezadovoljni. Veliko se boste ukvarjali z mislijo, kako se v določenem odnosu v resnici počutite.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Razočarani boste nad korakom sodelavca, s katerim ste bili vedno v zelo dobrih odnosih. Prišli boste do zelo pomembnega osebnega sklepa, ki lahko v prihodnje vpliva na odločitve.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Več kot uspešno se boste, saj boste kljub temu, da se bo luna nahajala v biku zelo nagajivi in navihani prilagodili prijateljem. Najlepše stvari bodo tokrat prišle v vaše naročje spontano.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Marsikaj se bo na področju kariere z energijo lune v biku premaknilo v pozitivno smer, čeprav boste na trenutke še vedno dvomili in se spraševali. Nikar pa ne tuhtajte predolgo.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Lažje vam bo, če se boste odprli in pokazali več izvirnosti ter pripravljenosti. Všeč vam bodo ljudje, ki vas nikoli za nobeno stvar ne obsojajo. Veliko boste razmišljali tudi o področju financ.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Želite si nekaj več, toda najprej morate bolj prisluhniti. Odločite se, kaj približno nameravate, da ne bo, ko se boste podali v akcijo zopet prisotnih raznih zapletov in konfliktov.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Z luno v biku, ki spodbuja umirjen korak, si boste priznali, da direktno soočenje brez premisleka v tem trenutku ni najboljša izbira. Morda potrebujete še nekaj časa, da se težje stvari razpletejo.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Nikar se ne obotavljajte, ampak se spontano podajte v vse, kar se vam bo pojavilo. Z luno v biku boste sposobni premagati svoje dvome ter neodločnost in si pogumno zastaviti cilje.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Bodite premišljeni pri odločitvah, saj bodo le te imele dolgoročne posledice. Izberite na področju kariere tisto pot, ki vam bo ponudila več priložnosti, da počasi izboljšate stanje na računu.

Vas zanima: LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC JULIJ 2024 in Mesečni horoskop JULIJ 2024