Dnevni horoskop za petek 9. decembra 2022

horoskop
Dnevni horoskop za petek 9. decembra 2022

Dnevni horoskop za danes, petek 9. decembra 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za petek 9. decembra 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop, dan boja proti korupciji. Vse se vrti okoli enih in istih vprašanj, kar vas bo vznemirjalo iz trenutka v trenutek, tudi tiste, ki ste načeloma zelo odločni.

Horoskop nasvet za današnji dan: Odličen čas, da nekomu odpustite, morda celo sebi. Zanimivi zaključki ki se bodo prepletali bodo dovolj zreli da zagrizete vanje.

horoskop
Luna je v znamenju Raka

Danes ob 08:49 uri Luna preide v znamenje Raka

Rak, četrto znamenje zodiaka, ki mu vlada Luna, predstavlja začetek poletja. Močna prispodoba notranjosti, nenadzorovanih globin in iracionalnih impulzov. Opisuje otroški svet in način prenašanja misli. Uteleša lunine lastnosti kot so pasivnost, domišljija in brezbrižnost. Vodno znamenje rak je flegmatično, materinsko, zaščitniško, občutljivo, plodno, ljubeče in domoljubno znamenje. Izredno občutljiv, potrebuje varno intimnost. Mehka odmaknjenost je njegov ideal, daleč od spopadov in krutosti zunanjega sveta. Njegova prispodoba so valovi življenja, saj živi v notranjem vrtincu sanjarjenj, prividov ter iluzij. Predstavlja nezaveden življenjski utrip, za katerega razum še ni prevzel skrbi nase. Prepletajo se romantika, fantazija in idiličnost. Ker znamenje raka povezujemo z domom, družino in potrebo po varnosti, ter izvorom je v teh dneh poudarek na domačem življenju.

Motivirajo nas čustva, naši odzivi postanejo nagonski, sprožajo jih nezavedne potrebe in želje.

Pri odločitvah se boste v tem času obotavljali, zato marsikaterega načrta ne boste popeljali do konca. Vaša intuicija bo v teh dneh zelo intenzivna, saj bodo čustva determinirala vašo osebnost. Zaradi preobčutljivosti boste nekoliko neodločni ali celo podvrženi manjvrednostnim kompleksom. Najprej boste zaznali posledice svojih dejanj, šele nato tudi njihove razloge. Vaša ljubezenska nagnjenja bodo bolj čustvena kot čutna, v razmerjih boste iskali predvsem notranje dopolnilo in prijateljsko noto. Močno izražena bo v tem času želja po materinstvu ter skrb za druge.

Če je korupcija bolezen, je preglednost osrednji del njenega zdravljenja.

Kofi Annan

Rojeni v znamenju Strelca in dogodki na današnji dan:

  • Kirk Douglas, ameriški filmski igralec
  • Judi Dench, britanska filmska igralka
  • John Malkovich, ameriški filmski igralec, režiser
  • Jean-Claude Juncker, luksemburški politik in predsednik Evropske komisije
  • Bixente Lizarazu, francoski nogometaš

Na današnji dan princ Charles in Diana oznanita namero o sporazumni ločitvi. Velika delavska stavka v Litostroju. Douglas Engelbart javno predstavi pionirski hipertekstni sistem. V Mariboru prvič zasedajo predstavniki Združenja visokošolskih zavodov, kar pozneje pripelje do ustanovitve Univerze v Mariboru. Ustanovljen nogometni klub Newcastle United. Rodil se je Fran Govekar, slovenski pisatelj, dramatik in John Milton, angleški pesnik. Umrl je Paolo Rossi, italijanski nogometaš in Jože Toporišič, slovenski jezikoslovec.

Če vas lahko kaj pokvari, ste bili že pokvarjeni.

Bob Marley
Kako boste delovali na področju čustev?

Dnevni horoskop napoveduje, da morate biti zelo previdni, saj boste na trenutke močno zasanjani.

Katera znamenja zodiaka se boste odločila za intenzivno delo na sebi?

Danes se boste za intenzivno delo na sebi odločili rojeni v vodnih znamenjih.

Preberite tudi: Mesečni horoskop DECEMBER 2022 ali NAJBOLJ PRIJAZNE IN ISKRENE SODELAVKE SO ROJENE V ZNAMENJU…

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Z vsem kar se vam pojavlja se kljub energiji lune v raku spoprimite neposredno in brez kakršnega koli zapletanja. Vaša naloga bo, da vse kar je potrebno opravite brez odvečnih vprašanj.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

V ljubezenskih in družinskih odnosih bo zaradi energije raka, ki prebuja intenzivna čustva več sreče. Vzemite niti v svoje roke in videli boste, da je lahko prihodnost še lepša.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Začutili boste potrebo po sprostitvi in umiritvi. Materialne želje bodo stopile v ozadje. Poglobili se boste vase in iskali družbo ljudi, ki vam lahko pomagajo začutiti srečo.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Manj se boste usmerjali za dosežki, lažje jih boste dosegali. Dokler se ne boste odločili podati konkretnih odgovorov in svojih dvomov na papir, se boste vrteli v krogu brez izhoda.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Lažje kot v preteklih dneh boste sprejeli kompromis, vendar z njim ne boste popolnoma zadovoljni, saj so vaše želje še večje. Če boste v težavah, lahko pričakujete pomoč prijatelja.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Finančno stanje bo napeto, zato se pripravite na polno odrekanj, ki bodo negativno vplivala tako na vas kot na druge družinske člane. Poiščite raje drugačen smisel.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Karierne obveznosti boste postavili nekoliko na stran, vendar se ne bojte, saj boste vse skupaj kasneje nadoknadili. Pomembno vam bo, da ste s tistimi, ki so vam blizu povezani.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Nepričakovane priložnosti vas bodo usmerile na pot razvoja in napredka na vseh nivojih. Zelo pomemben vidik premika naprej pa je, da spustite zavoro, ki je zelo trdna.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Z energijo raka se boste odločili raziskati nekaj, kar je povezano s pomembno situacijo. Vse boste naredili, da bi se lahko premaknili naprej in spremenili svoj potek prihodnosti.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

V stalni pripravljenosti na ljubezenske pustolovščine boste z luno v raku glavni pomen pripisovali dogajanju na področju čustev. Čas je da malce spustile svoja velika pričakovanja.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Na kariernem področju bo vznemirljivo, saj bo vse skupaj precej napeto in pojavljali se bodo spori, ki jih bo rešil le iskren pristop. Če bodo od vas zahtevali opravičilo, se nikar ne obračajte vstran.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Zaradi lune v raku boste krmarili bolj nesigurno, želeli boste prevladovati in težko boste obdržali primerno mero takta. Rezultat tega bo neučinkovitost ter napeta energija v domačem krogu.

Vas zanima: ALI ZNATE PRISLUHNITI TER SKUŠATI RAZUMETI? ali OSMA HIŠA V ASTROLOGIJI JE TEMPELJ SKRIVNOSTI IN GLOBINE