Dnevni horoskop za petek 6. januarja 2023

horoskop
Dnevni horoskop za petek 6. januarja 2023

Dnevni horoskop za danes, petek 6. januarja 2023

Predviden čas branja: 0 minut

Dnevni horoskop za petek 6. januarja 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Prebuja se dostojanstvo, zato boste od tistih, ki vas obkrožajo pričakovali določeno stopnjo spoštovanja. Najbolj udobno se boste počutili, ko boste obkroženi z ljudmi in situacijami, za katere menite, da odražajo vašo notranjo podobo.

Horoskop nasvet za današnji dan: Privlačila vas bo razkošnost, okrepili boste samo izražanje, kar prebuja globoke občutke spoštovanja in predanosti, ki prinaša ustvarjalno razsežnost.

horoskop
Luna je v znamenju Raka

Luna je v znamenju Raka

Vaše razpoloženje bo nihajoče, polni boste raznih dvomov in strahov, težko se boste tudi zbrali. Nežne energije lune v raku, bodo prebudile vaša speča čustva in vašemu telesu podarile željo po negi in razvajanju. Čas bo več kot primeren za meditacijo, umiritev in izkazovanje globokih čustev. V teh dneh bodo otroci in nosečnice bolj občutljivi in dojemljivi za razne vplive.

Ne bodite presenečeni, če boste v kakšni situaciji zajokali ali se smilili sami sebi, saj boste nepredvidljivi in vsak impulz vas lahko močno vznemiri.

Na področju čustev vas bodo preplavili spomini, povezani s preteklostjo, kar vam lahko pomaga k napredku v prihodnosti. Polni nakopičene energije, se boste po eni strani zapirali vase, po drugi strani pa boste želeli slišati kakšno nežno opazko. Ugodno za domača dela, kuhanje, pranje, nego otrok, kopanje v termalnih vodah, za pomoč in obiskovanje sorodnikov.

Rojeni v znamenju Kozoroga in dogodki na današnji dan:

  • Anton Bajec, slovenski jezikoslovec
  • Miha Maleš, slovenski slikar
  • Alan Watts, angleški pisatelj, filozof
  • Adriano Celentano, italijanski pevec in igralec
  • Malcolm Young, avstralski glasbenik (AC/DC)

Na današnji dan Anton Martin Slomšek vloži prošnjo za ustanovitev Društva za izdajanje dobrih ljudskih knjig v slovenskem jeziku. Rodil se je Janoš Županek, slovenski pisatelj na Madžarskem in Aleksander Nikolajevič Skrjabin, ruski skladatelj, pianist. Rodil se je tudi britanski igralec Rowan Atkinson, znan predvsem kot Mr. Bean. Umrl je Slavko Pengov, slovenski slikar in Anton Ocvirk, slovenski zgodovinar.

Darila otroci pozabijo, dobrote nikoli!

Ljudski pregovor
Za katere stvari je današnji dan najbolj primeren?

Dnevni horoskop napovedujte, da je dan primeren, da uživate v prijetnih energijah, ter se obkrožite z mirom in lepim okoljem.

Katera znamenja zodiaka boste najbolj nepotrpežljiva?

Danes boste najbolj nepotrpežljivi rojeni v zračnih znamenjih. 

Preberite tudi: TEDENSKI LIFESTYLE ASTRO NAMIG 3.1.-9.1.23 ali DJOTIŠ NAPOVED TER ANALIZA LETA 2023

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Naj vam ambicije ne določajo tempa, raje jih imejte pod nadzorom in si vzemite čas še za kaj drugega. Nekdo vas priganja in tokrat ne boste imeli dovolj energije za sodelovanje.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Bodite kljub energiji lune v raku pozitivni in družabni, saj vas opazuje nekdo, ki ste mu zelo pisani na kožo in je lahko za vas v prihodnje pomemben. Stopite počasi v neznano, obrestovalo se vam bo.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Z zavlačevanjem in pretiranim razmišljanjem, ki ga bo ves čas prebujala luna v raku izgubljate dragocen čas. V ljubezni bo zopet nekaj negotovosti, ki se bo počasi razpršila.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Če boste malo bolj zaupali vplivu lune v vašem znamenju in se prepustili, vam lahko uspe zaključiti pomembno zadevo. Situacija se bo rešila, zato se ji nikar ne izogibajte.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Pazite na način svoje komunikacije, da nekoga ne užalite. Dogaja se nekaj, kar vas vznemirja in jezi, zato ne storite ničesar, preden se ne prepričate, kako razmišljajo nasprotniki.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Pred vami je produktiven dan, poln prijetnih občutkov in želje po temu, da nekomu nesebično priskočite na pomoč. Do ljubljene osebe boste ljubeči, kar bo pomagalo pri urejanju napetosti v odnosu.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

S samozavestno držo vam bo uspelo, posebno na poslovnem področju. Postavite se zase in ne pričakujte, da bi vam kdo priskočil na pomoč. Največ vam bo pomenila pristna iskrenost.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Potrudite se da boste v težavah pomagali tistim, ki nekako računajo na vas. Na poslovnem področju bo še nekaj napetosti, toda kljub temu obstaja možnost, da se pomaknete naprej.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Začnite se usmerjati v tiste cilje, ki ste jih sestavili sami, saj vam bo v nasprotnem primeru zmanjkalo časa, da bi postorili vse kar imate na urniku. V ljubezni se končno prebujate.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Presenetili boste s predlogom, ki bo prebudil speča čustva. Naredili si boste odličen načrt, ki vas bo usmerjal v veliko bolj sproščeno življenje. Razlike vas tokrat ne bodo zmotile.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Lažje kot v preteklih dneh se boste zbrali, saj se vam odpirajo številne priložnosti, ki jih bo vredno zagrabiti. Namesto da ste v družinskih odnosih napeti, se raje umaknite v svoj svet.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

V domačem okolju bo zaradi lune v raku nekoliko napeto. Ne čudite se, da je nekdo razočaran, saj ste obljubili nekaj, kar niste sposobni izpolniti. Ljubezen bo tista, ki vas bo držala pokonci.

Vas zanima: Mesečni horoskop JANUAR 2023 ali LJUBEZENSKI HOROSKOP ZA MESEC JANUAR 2023