Dnevni horoskop za petek 4. februarja 2022

horoskop
Dnevni horoskop za petek 4. februarja 2022

Dnevni horoskop za danes, petek 4. februarja 2022

Dnevni horoskop za petek 4. februarja 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Odločiti se morate, ali se boste s konjunkcijo med Luno in Saturnom bolj osredotočili ali pa boste nalogo za nekaj časa preložili.

Horoskop nasvet za današnji dan: Poskusite biti nekoliko bolj samozavestni in optimistični, kar vas vodi v boljši položaj.

Dnevni horoskop
Današnji Lunin vpliv

Danes ob 15:56 uri Luna preide v znamenje Ovna

Dan bo namenjen skrbi za zdravje, zato boste iskali razne informacije, kako bi izboljšali svoje počutje. Z ugodnim luninim vplivom lahko zablestite v kuhinji in pričarate nenavadno pojedino, ki si jo bodo gostje še dolgo zapomnili. Bolj intenziven učinek bodo imeli vitamin E, kurkuma in magnezij, zato si jih privoščite in ne pozabite na stik z vodo, tako in drugače. Vse, kar boste danes zaužili, predvsem alkohol, kavo, nikotin in zdravila, deluje veliko bolj intenzivno, zato skušajte biti zmerni. Ljubezen in spolnost bosta umirjeni vendar intenzivni. Druženja bodo zanimiva, težko pa se boste v določenih situacijah prilagodili. Dopoldan bo ugodno za spiritualne zadeve, duhovno rast, kreativno delovanje in meditacijo.

Popoldan bo zelo primerno, da se resnično zberete in izrazite svojo plemenito naravo, saj boste le na tak način pripomogli k realizaciji svojih ciljev in pozitivni energiji.

Počutili se boste svobodne, nenadoma boste hoteli postoriti ogromno stvari hkrati. Najbolj vas bodo mikali nekoč nedosegljivi cilji, na opazke partnerja se ne boste odzivali, saj boste popolnoma prepričani v svoj prav. Zaradi nasičene energije je možen kakšen glavobol, ki ga lahko premostite z zeliščnimi čaji. Modna energija vas bo posrkala vase, saj si boste zaželeli nekaj boljšega, dražjega. Kristali, ki vas bodo pravilno usmerili so ametist, kamena strela in karneol. Podajte se raje v nakupovanje, še posebej, če v svoji omari že nekaj časa pogrešate kakšen bolj drzen kos.

Kaj pravi horoskop za petek 4. februarja 2022?

Rojeni v znamenju vodnarja in dogodki na današnji dan:

  • Rosa Parks, ameriška borka za človekove pravice
  • Jakob Savinšek, slovenski kipar, risar
  • Alice Cooper, ameriški rock pevec
  • Žiga Turk, slovenski informatik, politik in kolumnist
  • Pirmin Zurbriggen, švicarski alpski smučar

Na današnji dan je bilo odprtje Bloudkove skakalnice v Planici. George Washington je bil izvoljen za prvega predsednika ZDA. Mark Zuckerberg je ustanovil novo družbeno spletno omrežje, ki je kmalu zaslovelo pod imenom Facebook. Rodil se je Arrigo Boito, italijanski pesnik, skladatelj, pisatelj in Josip Macarol, slovenski slikar. Rodi se tudi gledališki in filmski igralec Bert Sotlar. Umrl je Janez Bitenc, slovenski skladatelj, pedagog in Marko Pohlin, slovenski pisatelj.

Samo en kotiček vesolja lahko zagotovo izboljšate. To ste vi sami.

Aldous Huxley
Kateri planetarni premiki se bodo zgodili danes?

Dnevni horoskop napoveduje, da se Merkur danes začne gibati v direktni smeri.

Katera znamenja zodiaka boste najbolj občutila energijo konjunkcije med Soncem in Saturnom?

Najbolj intenzivno boste občutili energijo konjunkcije rojeni v ognjenih znamenjih.

Preberite tudi: POTRPEŽLJIVOST, KI JE MOJSTRSKA LASTNOST ali Mesečni horoskop FEBRUAR 2022

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Imate občutek, da se lahko odločate sami, toda popoldne, ko luna prehaja v vaše znamenje ne bo ravno tako. Pri poslih se zaradi napak zavarujte, tudi v finančnem smislu.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Napredovali boste skozi prijetne obveznosti. Odločna energija vam bo v pomoč pri vsem, česar se boste lotili. V ljubezni se boste vračali nazaj v preteklost in obujali spomine.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Prijateljevanje boste postavili na prvo mesto, obveznosti pa preložili kasnejše obdobje. Vse lepo in prav, vendar bi nekaj, kar se je že pred časom nakopičilo morali čim prej zaključiti.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Prihajajo priložnosti, po katerih ste hrepeneli že nekaj časa. Topla energija bo tista, ki vam bo v pomoč pri odkrivanju zanimivih stvari, s katerimi bi lahko popestrili svoj vsakdan.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

V medsebojnih odnosih boste lahkotni, enak pristop boste imeli tudi na ljubezenskem področju. Ne bodite presenečeni, če se vam bodo ena za drugo začele uresničevati skrite želje.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Psihična nestabilnost in labilnost se popoldne, ko luna prehaja v znamenje ovna počasi umikata vstran. Imeli boste dovolj volje in energije, da se soočite z vsemi obveznostmi.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Pridnost, vestnost in marljivost se bodo prepletale na področju kariere, kjer boste želeli narediti čim več. Popazite le, da si ne boste zadali preveč nalog in da jim boste kos.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Z obzirnostjo boste končno polegli vroče strasti v medsebojnih odnosih. V ljubezni se vam bo zaradi spontane energije nasmehnila sreča. S prijetnim komplimentom bo nekdo poudaril vašo privlačnost.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Nekoga boste prepričali v svoj prav, čeprav vam bo žele ugovarjati. Finančno stanje bo pozitivno, kar vas bo pomirilo. Izkazalo se bo, da ste imeli prav, zato ne boste mogli skriti ponosa.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

V ljubezni boste dopoldne, ko se bo luna še nahajal v ribah preveč zasanjani, zato boste zaznavali plat celotne zadeve, kar vas drži nazaj. Nekoliko nezadovoljni in raztreseni se boste težko zbrali.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Ne poslušajte želja drugih, ampak upoštevajte nasvet svojega razuma in poplačani boste z radostjo. Za nekoga napačno razmišljanje je morda za vas tokrat ravno prava rešitev.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Želite si več dogajanja, posebno v ljubezni. Do iskrenega soočenja bo prišlo na nekoliko nenavaden način. Všeč vam bodo tisti koraki, ki bodo v sebi nosili pridih harmonije.

Vas zanima: ČESA, KO GOVORIMO O LJUBEZNI, NE PRENESEŠ GLEDE NA ZNAMENJE?