Dnevni horoskop za petek 28. januarja 2022

horoskop
Dnevni horoskop za petek 28. januarja 2022

Dnevni horoskop za danes, petek 28. januarja 2022

Predviden čas branja: 3 minutes

Dnevni horoskop za petek 28. januarja 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Imate še dovolj časa, da se počasi in skrbno pripravite na nekaj pomembnih nalog, zato nikar tako ne hitite.

Horoskop nasvet za današnji dan: Odločitve bodo tiste, ki lahko prinesejo napredek na osebni in duhovni ravni. Pokazale se vam bodo nove poti.

današnja napoved
Luna je v znamenju Strelca

Luna je v znamenju Strelca

Strelec, deveto znamenje zodiaka, ki je po temperamentu kolerično znamenje, označuje zrelost ter konec jeseni. Njegov naravni cikel so zadnji žarki pred zagonom. Predstavlja duhovni razvoj in notranje preobrazbe, ter se skuša identificirati s puščico. Simbolizira vse kar je resnično in nesmrtno, ter misel, ki uvaja svetlobo in ustvarjalni organ, ki odpira da oplaja, ki razpolavlja, da omogoča sintezo. Je tudi žarek svetlobe, ki razsvetli zaprt prostor. Povečuje potrebo po razširjanju obzorij, se ne zmeni za težo in simbolično prekorači zemeljske razmere.

Prisotna je duhovna potreba po osvojitvi zunaj možnega dosega.

Združuje odločitve in sinteze. Ko puščica preleti na določen cilj, uprizarja izpolnitev. Izraža popolno odprtost vesolja, sintezo zemeljskega in nebeškega, človeškega in božanskega, podzavestnega in nad zavestnega. To je zanos ter širjenje brez konca, ki ima svoj cilj, najvišjo združitev z vesoljno energijo. V dneh z luno v strelcu ozračje preveva optimizem, postanemo bolj živahni, iskreni, zaupljivi, optimistični in radodarni. Zaželimo si svobode. Zunanji vtisi bodo delovali na vas in v teh dneh boste z lahkoto razgibali svoje srce in razum. S strastno vročekrvnostjo boste v odločitvah pogosto prenagljeni.

Mir pride od znotraj, ne iščite ga zunaj.

Buda

Kaj pravi horoskop za četrtek 28. januarja 2022?

Rojeni v znamenju Vodnarja in dogodki na današnji dan:

  • Nicolas Sarkozy, francoski predsednik
  • Jernej Kuntner, slovenski gledališki in televizijski igralec
  • Gianluigi Buffon, italijanski nogometaš
  • Jasmin Handanovič, slovenski nogometaš
  • Elijah Wood, ameriški filmski igralec

Na današnji dan je Slovenija ratificirala pristopno pogodbo k Evropski uniji. Posneta je bila pesem We are the world, katere izkupiček je bil namenjen za pomoč Afriki. Rodil se je Jackson Pollock, ameriški slikar in Smiljan Rozman, slovenski pisatelj, dramatik, slikar. Rodila se je tudi Athina Onassis, hči Christine Onassis in dedinja imperija Aristotela “Arija” Onassisa. Umrla je Astrid Lindgren, švedska pisateljica in Aleš Debeljak, slovenski pesnik.

Kaj je tisto kar vas bo danes najbolj razveseljevalo?

Dnevni horoskop napoveduje, da se boste najbolj znašli tam, kjer ne bo postavljenih nobenih meja.

Katera znamenja zodiaka boste najbolj spontana in sproščena?

Najbolj spontani in sproščeni boste rojeni v ognjenih znamenjih.

Preberite tudi: KITAJSKI HOROSKOP 2022: PREVERITE, KAJ ČAKA VAŠE ZNAMENJE

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Spretno boste svoje odgovornosti na področju dela predali drugim, medtem ko se boste vi posvetili klepetanju in ogovarjanju. Planetarna pozicija prinaša samozavest in vznemirljive trenutke.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Nikar vsem ne izdajte recepta, kako ste prišli do tako dobrih poslovnih rezultatov. V nasprotnem primeru vam lahko nekdo celo škodi. Samski biki, prenehajte se smiliti sami sebi.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Vse skupaj se lahko kljub luni v strelcu razvije mimo nadzora, ne glede na to, koliko se trudite. Včasih je prav to dobro, da spoznate resnico, počakati morate na naslednjo priložnost.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Službene obveznosti vas bodo fizično in psihično utrudile, zato se ne boste menili za hišna opravila. Vezani raki, po dolgem premoru in analiziranju, boste končno ustregli ljubljeni osebi.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Na delovnem mestu bodite korektni do sodelavcev, saj lahko v nasprotnem primeru izbruhne kakšen nenaden konflikt. V domačem okolju pričakujte pozitivno vzdušje, zlasti tisti, ki imate otroke.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Pred vami je naporen delovni dan. Obremenjeni boste s sestanki, ki se bodo zavlekli. Z energijo hodite po tanki liniji. Samo vprašanje časa je, kdaj se bodo težave v vas nakopičile.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Obdajali vas bodo občutki razdvojenosti, kar bo še poglobila pripomba nekoga od bližnjih. Če si želite poslovno napredovati, bo morala potrpeti zasebnost, če si želite več družinskega pridiha, boste težko zaslužili več.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Preverite, ali je sedaj res pravi trenutek, da govorite o svojih načrtih. Izgubljate potrpežljivost, saj se pojavljajo nesporazumi, ki bi se jim sicer lahko tudi izognili. Priklopite se na spontanost.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Muhe in težave tistih ki vas obkrožajo vam bodo zelo na živce in komaj boste čakali, da bo dneva konec. Če ne boste tega vsaj malo prikrili, se vam v večernih urah obeta manjši spor.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Ker neprestano razmišljate o preteklih dogodkih, ste negotovi. Bojite se, da bo nekdo neposredno ogrozil vaš status. Nikar ne obupajte, verjemite vase in dovolite luni v strelcu, da vas razvedri.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Pazite, da ne boste zaradi povečanega sarkastičnega delovanja prišli na slab glas. Harmoničen ljubezenski odnos se vam bo na trenutke zdel dolgočasen, zato boste strasti iskali drugje.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Ne pretiravajte s tistim, kar ni v vaši domeni. Prepovedan sadež lahko povzroči poplavo hrepenenja in uniči sadove vašega trdega dela v preteklosti. Za ljubezen tokrat ne boste našli časa.

Vas zanima: KAKO POSTATI RESNIČNO NAVDUŠEN?