Dnevni horoskop za petek 25. avgusta 2023

Horoskop
Dnevni horoskop za petek 25. avgusta 2023

Dnevni horoskop za danes, petek 25. avgusta 2023

Predviden čas branja: 4 minute

Dnevni horoskop za petek 25. avgusta 2023. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. Svobodna volja vas danes lahko popelje do pomembnih spoznanj, vendar nikar ne omahujte, ko naletite na meje.

Horoskop nasvet za današnji dan: Da bi dosegli kar ste si zastavili, morate najprej na široko odpreti oči in spregledati, kaj se dogaja v vaši bližini.

Horoskop
Luna je v znamenju Strelca

Luna je v znamenju Strelca

Življenjskih težav se ne boste ustrašili, saj boste strmeli k temu, da objamete svet in se povečate obzorje. Poletite k novim dogodivščinam naproti, proti neznanemu. Mikale vas bodo nove avanture, ki bodo potekale v duhu spontanosti, resnih razmerij v tem času ne boste poglabljali. S svojim sarkazmom lahko celo koga užalite, zato bolj skrbno izbirajte svoje besede. V teh dneh boste nesebični in odprtega srca, vendar samovoljni in kljubovalni. Področja, ki bodo v teh dneh izpostavljena so meditacija, filozofija, psihologija, iniciacija, samo realizacija ter dolga potovanja.

Zamere se bodo umaknile vstran in z veseljem boste poklepetali tudi o svojih čustvih, vendar bolj na površinski ravni.

Poskrbite za čiščenje telesa in se izognite mastni hrani, tudi zaprti prostori vas bodo utesnjevali. Ugodno za stike s tujino, raziskovanje, iskanje možnosti in priložnosti, objavo del, špekulacije in druga tveganja, dolgoročno načrtovanje, obiskovanje predavanj z duhovno in filozofsko vsebino ter za iskanje podpore vplivnih ljudi. Čas ni naklonjen resnemu delu in podpisom pogodb. K perfekcionizmu v teh dneh ne boste težili, bolj boste optimistični in zaupljivi, ter seveda razigrani.

Danes praznuje Claudia Schiffer: Astro profil

Njeno Sonce se je ob rojstvu nahajalo v prvi dekadi Device, kar pomeni, da je izredno praktična, organizirana in učinkovita oseba, skromne narave, vendar pa absolutno preveč razmišlja in se obremenjuje, zato je kritična in nagnjena k analiziranju, še posebej na ljubezenskem področju.

Njena luna v znamenju Dvojčkov jo opisuje kot dojemljivo in prilagodljivo osebo z velikim govorniškim darom, ki pa je muhastega značaja in se hitro naveliča vsake stvari ali osebe. Položaj Marsa ji vliva vztrajnost in doslednost, zato je v poslovnem svetu zelo spoštovana in iskana. Veliko ji pomeni dorečenost v odnosih, ne mara pa labilnosti in hinavščine, ki jo zelo hitro tudi zazna.

Upanje je kot nočno nebo, nikdar ni tako temno, da ne bi odkrili kake zvezde.

O. Feuillet

Rojeni v znamenju device in dogodki na današnji dan:

  • Jože Zupan, slovenski igralec
  • Erich Honecker, voditelj NDR
  • Leonard Bernstein, ameriški skladatelj
  • David Ruelle, belgijsko-francoski fizik
  • Primož Pikl, slovenski smučarski skakalec

Na današnji dan Linus Benedict Torvalds v novičarski skupini comp.os.minix napove, da razvija nov operacijski sistem, ki kasneje dobi ime Linux. Voyager 2 preleti Saturn in pošlje posnetke planeta. V Limi se prične 5. ministrska konferenca neuvrščenih držav. Združeno kraljestvo in ZSSR napotita vojaške enote v Iran. ZDA, Avstrija in Nemčija podpišejo mirovni sporazum o koncu prve svetovne vojne. Rodil se je Louis de Saint-Just, francoski revolucionar in Ivan IV. – Ivan Grozni, ruski car. Umrl je Neil Armstrong, pilot, astronavt in Borut Lesjak, slovenski skladatelj.

Kaj vam bo danes najbolj všeč?

Dnevni horoskop napoveduje, da vam bo najbolj všeč, da boste v odnosih sporočeni.

Katera znamenja zodiaka se boste težje zbrala?

Težje se boste zbrali ovni, raki in vodnarji.

Preberite tudi: KAJ LAHKO PRIČAKUJETE OD OBDOBJA SONCA V DEVICI? in KAKO SE IZOGNITI DRAMI RETROGRADNEGA MERKURJA?

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Kljub energiji lune v strelcu boste razmišljali zelo poglobljeno, znali boste uporabiti tudi notranje občutke. Dan bo namenjen sklepanju novih načrtov in prebujanju vaše vizije.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Včeraj vam nečesa enostavno ni bilo dovolj, zato lahko pričakujete ponovitev zgodbe. Nastopila bo cikličnost v razpoloženju. Odsvetujemo vam nepremišljenost, saj lahko prizadenete tiste, ki so vam blizu.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Danes bo za nekatere izmed vas prav poseben dan, zato ne bodite pasivni. Na področju ljubezni in razumevanja bo viden premik naprej. Sledite svojim sanjam, saj se jim samo tako lahko približate.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Sestanek, ki ste se ga po tihem bali bo minil brez večjih pretresov in težav, kar vam bo popolnoma pisano na kožo. Iskren pristop, ki ga prebuja luna v znamenju strelca bo odlična sopotnica.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Čas je za sprostitev, zato vam odsvetujemo napor oziroma težje delo. Privoščite si malo počitka, saj vam bo dobro del. Energija lune v strelcu vas bo brcnila v kakšno novo dogodivščino.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Zvezde so tokrat na vaši strani, še posebej na področju ljubezni, zato naredite tisti korak, na katerega se sramežljivo že več dni pripravljate. Vezani boste presenečali z mamljivimi predlogi.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Nekaj se ne bo izšlo kot ste predvidevali, skratka postavili vas bodo na nehvaležno drugo mesto. Nekdo bo močnejši od vas, zato bodite diplomatski in se ne spuščajte v boj.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Kljub optimistični energiji lune v strelcu ravnajte na področju odnosov bolj pazljivo. Odpornost je na nižji ravni kot ste vajeni. Zaščitite se pred stresom, saj lahko v nasprotnem primeru zbolite.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Zanimala vas bo nota iznajdljivosti s katero se boste razbohotili. Tudi tisti s specifičnimi težavami boste veseli, saj vam bo dan naklonjen. Nekdo vam bo pomagal rešiti to, kar vas je mučilo že dlje časa.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Vihravost, ki jo bo prebudila energija lune v strelcu lahko doprinese težave. Počutili se boste neuglašeno, skratka neprijetno. Prišlo bo tudi do manjšega osebnostnega nesporazuma.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

Kljub temu da vas bo mikalo uporništvo, se boste skušali držati pravil. Če čakate na večjo spremembo, se ta zaenkrat ne bo zgodila. Pozabite na vse, morda se bo v prihodnje zgodila sama od sebe.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Dobro bi bilo, če bi za malenkost pozabili na druge in se osredotočili nase. Vse boste želeli opraviti čimprej in čim bolj učinkovito, vendar ne pozabite, da tudi vi potrebujete počitek.

Vas zanima: BILI STE PREVARANI. KAKO NAPREJ?