Dnevni horoskop za petek 22. julija 2022

horoskop
Dnevni horoskop za petek 22. julija 2022

Dnevni horoskop za danes, petek 22. julija 2022

Predviden čas branja: 4 minutes

Dnevni horoskop za petek 22. julija 2022. Preverite smernice in napovedi, ki vam jih podarja dnevni horoskop. S konjunkcijo med Luno in Uranom boste želeli delovati po strogo določenem vrstnem redu, vendar bodo okoliščine nekoliko drugačne.

Horoskop nasvet za današnji dan: Z zmedenimi mislimi si boste težko pričarali optimistično vzdušje, zato energijo raje usmerjajte v delo ali izobraževanje, kjer so nakazani dobri rezultati.

horoskop
Luna je v znamenju Bika

Luna je v znamenju Bika

Ko se luna nahaja v zodiakalnem znamenju bika bodo na preizkušnji vsi vaši čuti še zlasti dobrih okusov – hrane, prijetnih vonjav in pomirjajočih zvokov, katere prejemate preko bikove simbolike lastnosti, od tu tudi izredni prvinski čut za estetiko. Objekti njegovih zaznav in stopnja fizičnega kontakta z drugimi bo v teh dneh določila senzualnost in željo po dotikih.

Umetnost in narava vas bosta v teh dneh napolnili s svetlobo.

Če ste v fazi hujšanja, bodite v teh dneh strogi sami do sebe, saj vam bo na vsakem koraku dišala odlična hrana. Zaradi vestnosti in potrpežljivosti se boste v umirjenem okolju z lahkoto zbrali in opravili tudi z zoprnimi opravili. Vse kar je znano in povezano s financami, bo dobilo v teh dneh še dodaten pomen. Povečana bo vaša precizna zaznava in želja po delovanju v naravi. Z veseljem boste obiskali kozmetičarko, masažo, ter se sprehodili skozi gozd. Ugodno za nakupe, vrtnarjenje, pobiranje pridelka, gojenje cvetic, kulinariko, urejanje bazičnih zadev, izlete na podeželje in za nego telesa.

Danes ob 20:07 uri Sonce preide v znamenje Leva

Energija leva se navezuje na stvari, kot so zabavne dejavnosti in dogodivščine, zato pričakujte obdobje, v katerem se bo veliko dogajalo. Samozavestna energija se nerada zadržuje, zato je zdaj čas, da greste v tisti smeri, ki ste si jo v prejšnjem obdobju začrtali.

Naj bo to razmerje, služba, nov projekt ali avantura, sedaj je čas, da ambiciozno in odprto usmerite svoj pogled k spremembam v pozitivni smeri. Ne glede na to, ali želite povedati kar vas moti, peti ali kričati, je zdaj čas za vse vrste ustvarjalnega, ljubečega in neustrašnega izražanja. Preberite več: Sonce preide v znamenje Leva!

Vedno imejte v mislih to, da je vaša odločenost za uspeh pomembnejša kot karkoli drugega.

Abraham Lincoln

Danes praznuje Bojan Emeršič: Astro profil

Zanj je družina vedno najbolj pomembna. Ima zelo dober spomin, močno intuicijo, veliko sanjari in njegova dejanja so zelo podložna vplivu lune. Ima nenavaden smisel za humor, ki je včasih sarkastičen. Zaradi Venere v znamenju Raka potrebuje nenehno bližino tistih, ki jih ima rad, v zameno jih razvaja. Ima izrazit čut za družinsko življenje.

Odlikujejo ga zvestoba, nepristranskost in odgovornost. Čeprav je z Marsom v znamenju device precej samotarski, rad deluje v dobro družbe. Je izredno dober prijatelj in želi biti del skupine. Luna, ki se je pri Robertu nahajala ob rojstvu v Levu, nakazuje notranjo veličino, ponos in igrivost, pa tudi nečimrnost, izbirčnost in zahtevnost. Na zunaj deluje zelo samozavestno.

Preberite: SINASTRIJA ODNOSA: BOJAN IN VIKTORIJA EMERŠIČ

Rojeni v znamenju Raka in Leva, dogodki na današnji dan:

  • Don Henley, ameriški rock pevec, bobnar
  • Alan Menken, ameriški skladatelj
  • Barbara Habič, slovenska mladinska pisateljica
  • Selena Gomez, ameriška pevka
  • Princ George Cambriški, britanski prestolonaslednik

Na današnji dan Venera 8 pošlje prve posnetke s površja Venere. Zaradi nepravilnosti v letenju se odločijo uničiti sondo Mariner 1. Dan vstaje naroda Slovenije – v Tacnu so izstreljeni prvi streli proti italijanskemu sodelavcu. Wiley Post konča prvi samostojni polet okoli sveta. Rodil se je Edward Hopper, ameriški slikar in Avgust Žabkar, slovenski industrialec. Umrl je Metod Peternelj, slovenski učitelj, zborovodja in Josef Strauß, avstrijski skladatelj.

Kakšno obdobje prihaja s prehodom Sonca v znamenje leva?

Dnevni horoskop napoveduje prehod v toplo in veselo obdobje.

Katera astro znamenja bo danes težko prepričati?

Težko boste danes prepričali rojene v zemeljskih znamenjih.

Preberite tudi: POVEŽITE SE S SVOJIM TELESOM IN GA OBČUTITE

Horoskop oven

Oven


20. Mar - 20. Apr

Nekdo, ki vas je v kritičnih trenutkih poveličeval do neba se bo tokrat odzval v zelo negativni smeri. Razmislite, če je sploh vredno da se obremenjujete saj nimate nobenega vpliva.
Horoskop bik

Bik


21. Apr – 20. maj

Poskrbite za svoje telo. Odpravite se na zrak, jejte lahko hrano ter bodite bolj samozavestni. Nastopil je čas, da tiste drobne malenkosti ki vas ovirajo skušate spregledati.
Horoskop dvojčka

Dvojčka


21. Maj – 21. jun

Preveč boste obremenjeni s poslovnimi in finančnimi zadevami, ki bodo tokrat od vas zahtevale konkretne rešitve in prilagajanje, zato se ne boste znali sprostiti niti v prijetni družbi prijateljev.
Horoskop rak

Rak


22. Jun – 21. jul

Dogajale se vam bodo stvari, na katere ne boste imeli vpliva, kljub temu pa prinašajo ugoden razplet na področju kariere. V ljubezni boste z luno v biku delovali čutno in romantično.
Horoskop lev

Lev


22. jul – 22. avg

Delovali boste premišljeno, odgovorno in diplomatsko, kar vam prinaša več poguma, potrebnega za nove začetke. Prosti čas, si boste znali odlično organizirati in se resnično sprostiti.
Horoskop devica

Devica


23. Avg – 22. Sep

Morda vam bo vzelo dih, ko boste opazili, da so izdatki presegli vso razumno mejo. Trdno odločeni, da v najkrajšem času nadomestite preveč porabljenega, vse kapacitete usmerite v napredek.
Horoskop tehtnica

Tehtnica


23. Sep – 22. okt

Postavljali si boste smernice, ki bodo zaradi lune v biku trdne ter odlično začrtane, zato vam tokrat nikakor ne bo spodletelo. Vprašajte se, kako bi najlažje rešili finančen problem iz preteklosti.
Horoskop škorpijon

Škorpijon


23. Okt – 22. nov

Določene prebliske bo potrebno udejanjiti v realnosti, v nasprotnem primeru vam prinašajo le težave in zmedo. Znali si boste vzeti čas zase in tiste, ki vam veliko pomenijo.
Horoskop strelec

Strelec


22. Nov – 20. dec

Veliko lažje kot v preteklih dneh se boste pogovorili in dorekli določen odnos, ki bo dobil boljšo obliko. Situacije povezane s kariero in finančnim področjem bodo nekoliko zamegljene.
Horoskop kozorog

Kozorog


21. Dec – 19. jan

Poslovne zadeve bodo z energijo lune v biku potekale v pravi smeri, kar bo ključnega pomena. Presenetil vas bo nekdo, ki vam bo ponudil zanimiv predlog, o katerem je vredno razmisliti.
Horoskop vodnar

Vodnar


20. Jan – 18. Feb

V ospredje stopa z luno v biku materialna plat, zato se boste ves čas ukvarjali s tem, kako bi lahko zaslužili več denarja in se nekako premaknili naprej na lestvici uspešnosti.
Horoskop ribi

Ribi


19. Feb - 20. mar

Določenim stvarem se boste morali odreči, v nasprotnem primeru sledijo konflikti. Ustavite se tam, kjer čutite da ste zaželeni, umaknite pa se tistim, ki na vas negativno vplivajo.

Vas zanima: KAKO IZKORISTITI OBDOBJE VENERE V RAKU V SVOJO KORIST?